Uppdatering från jobbet, kort från semestern

Sitter nu hemmma o har en liten stund över innan ja skall hämta Trista från dagmamman,,, så lite snabb blogg få de bli, har även hunnit sova lite... Är så trött nu mera! kanske  för mycket intryck mm under jobb veckan..

Idag fick ja göra lite arbetsuppgifter, men ewj ännu inte så mycket som ja skulle vilja men vad kräver man , har ju nyss börjat... men älskar de folket ja jobbar med. så sporadiska o enkla männniskor med skrattet hela tiden, så som de skalll vara... de är äldre än mig men ja älskar att få arbeta med de äldre. mer att lära från då :)

idag kom ja hem, ensam hemma, svårfar var i väg, svärmor låg på ssjukan pga magen, de bor här nämligen då de är i sverige.... Mannen jobba.
Känns lite tomt dock. ,men snart komeer mannen min hem o dottern.
just de imorogn börjar ja senare, kl 10,30. rena sovmorgonen ju... skall på lappa o  fioxa lite, åka runt i området o se hur de ser ut, vartr husen ligger mm. bra att veta då de e enklare att förstå när de pratar om vägarna mm!

såg lite kort från semestern i finland o saknar dem o stället redan så mycket... ja trivs däör... så mycket.
bjuder på ngr kortt.. fina va?



Dessa är på väg till stranden som ligger bara tvärs över gatan, världens bästa strand för barn, långgrunt, fin strand o område. kunde verkligen inte bli bättre!denna dag hade vi presiuc kommit , de var nog en timme innan kortet togs vi anlände till tammerfors½!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0