Gick bra!

Vill börja med att tack er som stöttat mig  och komenterat ang interjuven i dag. Gulligt av er:)
De gick jätte bra. Svårt bara att Veta hur man skall lägga fram sig själv i detta läget  och inte som en vanlig intervju. Men som Mia sa, man lär sig  och kammar man ej hem detta jobb så har man lärt sig för o nackdelar att ta med sig till nästa  intervju.....

Men ialalfall så tycker ja de hela gick toppen, de var två st som intervjuva mig, vard av ena var delägare, ( de är 4 delägare) . De tyckte att ja passade för arbetet och ville ha mig dit men de skulle prata med de andra delägarna, Är ju trots allt en annan typ av anställning, men de tyckte att vi kunde hjälpa varandra bra!

De skulle höra av sig i veckan, och arbetstioderna skulle vara mån-fred 09-14. De vet ja ej om f-kassan  o arbetsförmedlingen kommer gillla då ja skulle börja med 25% (10tim/v) men ja skullle garanterat köra på detta!!!
Så ja skall ringa min kontaktperson imorgon o berätta om det hela o höra vad han tycker o tänker!

Mina arb uppgifter skulle passa toppen och känns bra, de skulle bestå av annonsering på internet o tidningar / bank av objekten samt att lägga in objekten i datorprogrammet......
Bättre de än att starta med likvidations räkningar och bankuppgifter mm! De är lite struligare:)

Om ja får se nackdelen  så var känslan hos företaget lite "kall" om ja jämför med de andra ja varit på, de var hela 18st mäklare i samma lokal, kändes ej som ngn samhörighet o gemenskap , men som sagt var ja såg bara på ytan, säkert helt annorlunda inär man om man börjar där!
Sedan var de typ bara massa med "östermalmskillar" snobbiga och sånt, kanske de med är snälla o underbara men tuvärr så gillar ja ej sånna människor!!!! Men de flesta mäklare är ju sånna!!!:)

Men ja får veta mer i veckan. Kommer säkerligen ej ro hem de hela... men vet ej om ja skall hoppas för mycket!
Jag är ialfall super nöjd över min prestation , kunde ej gjort ngt annat annorlunda... Bara hoppa upp på hästen och köra på nästa annars.!!!


En sak till, om man får säga så, men ja kände mig fin idag... var länge sedan ja klädde upp mig på ett propert sätt och de var riktigt skönt att bli tagen på allvarl.... istl för mjukisar dag in o ut!
Även ett till kort från dagen, dock ej sminkat o färdig i håret, så de får ni undanse!


Kommentarer
Postat av: Elli

men hallå du är ju alltid fin!:)kram

2010-02-16 @ 21:52:58
Postat av: Mia

Om du får ett nej är det deras förlust, kom ihåg det! Du är en erfarenhet rikare och de har missat en grym tjej! Hörs imorgon :)! Kraaam

2010-02-16 @ 22:27:23
Postat av: Leddya Reimann

Hej gumman o grattis! Vet att du kommer landa jobbet och det låter ju alldeles perfekt!! :-) Lova att uppdatera då du vet mer. Kram så länge

2010-02-17 @ 07:28:36
Postat av: catta

Leddya

fasiken va kul att höra från dig tjejeN!

hOPPAS DU MÅR BRA, HUSET GÅR BRA. SAMT JOBBET!!!



Maila el messa gärna så snackar vi vidare

kramar catta



Elli o Mia. tackar goa tjejer! ni är bäst!

2010-02-17 @ 23:04:07
URL: http://diabetesochtraning.blogg.se/
Postat av: Evelina

Måste bara säga att du är så himla duktig :)

Kram Evelina

2010-02-18 @ 19:58:34
Postat av: catta

Evelina! tackar gums!!! hoppas du mår bra!!?

kramisa catta

2010-02-18 @ 22:39:33
URL: http://diabetesochtraning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0