Osocial????

Är de vad man blir och är när man har familj, bygger sitt egna hus? Eller är de bara för man vill få de klart, få sitt egna hem som VI byggt alldeles själva med svärfar?.

Vem vill inte bo bra om de då innebär att vi får offra oss ett par månader framåt så gärna.De är ju ändå vi som skall bo här ,leva tillsamman i vårt hus inte en lägenhet....
Vissa förstår dock ej det. När vi säger nej till utgångar, middagar och allmänt bara umgås! Men bara för att vi säger nej betyder de inte att ni kan komma hit"!!!!!!:..

 Nu har vi offrat en del månader, från april tror de var vi startade och hela sommaren kommer bli fullt upp med huset och tomten, men då skall ni bara se så snyggt de blir i slutändan!!!!:)
Måste få klart i sommar skall ju har vårt bröllopsffest ocvh sk inflyttningsfest då!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Men men iallf. ja skiter i om de ej fattar piggen när vi inte har tid,, vi har verkligen vårt. så snälla hjälp oss att förstå att ni förstår oss!!! visa de genom att besöka oss.!!!! de är ett bra set  då vi mer ej ens hinner med att svara i mobilen typ!!!

ialalfall, idag har ja o mannen min jobbat på köket hela dagen, fått en del gjort men mer imrgon, då är vä'ggarna i köket klara, bara lite dragningar och sedan tak som skall upp, sisst tapet och golv.... snart så¨. inget långt ifrån!!
tagit förre kort  som läggs ut i morgon, sedan kommer ja lägga kort dä de är klart!

nu skalll sängen vara nära. upp tidigt för Trista älskar vakna tidigt!!!
natti på er!



Kommentarer
Postat av: Mia

Men gumman... om någon inte förstår var ert fokus ligger just nu är den personen inte särskilt smart... ni är superstarka som klarat att bygga hela huset själva och det tar ju självklart tid... jag kommer och våldsgästar såfort jag kan :)... puss på er från er lilla städerska :)...

2010-02-07 @ 21:38:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0