Varför gör jag samma fel hela tiden?

Ang min diabetes...... jag tar jämt alldels för mycket insulin till de godis jag äter. Där av en orsak till att ja inte vill äta godis!!!! jämt gör jag det. Fasiken vad irreterad ja blir!
Nyss låg ja på 5,1 o känner verkligen hur ja är på väg ner, men orkar ej äta ngt så dum som jag är så väntar ja in min känning, och ofast när ja då känner av den är bs nere på 2. hmmm! hur jävla dum får man va??????

jajaj så är livet med catta o diabetes!!! stå ut eller dö!!!!


Som på julafton

När vi kom hem från handbollen så började mannen min pula o leta i kontainern efter våra saker som typ stått i ett år nu! vi skulle ju haft tillgång i somras till huset men de hände ju lite saker eheheh!

Så nyss kom han in med våra saker ,lite av de ialalfall.
Tjejerna fick sina gamla leksaker, Tristas UGGS hitta vi som  vi köpte då hon låg i magen, elller hur att de passade. För små... hmmm!!!!
Så om ngn  vill köpa.! Rosa mjuka nya uggs tossor!
lika som dessa men i ljusrosa...


Stl M som motsvarar  ca : 19-20 passar en bäbis på 6mån-12 mån. om jag får gissa!!!
Även mjuk sula under.... som på resterande UGGSen

Garanterad äkta, köpt från USA...

Hittade även en del andra kläder. ganskja många av mina, sååå glad ja nu blev. Min älsklings tröja jehaaa!
Även Trista fick ärva av systrarna en massa kjolar o sånt! allid lika bra det!


Handbollsmatchen

Var i dag i väg på handbollsmatchen som mitt lag hade idag. Möte de som låg över strecket... Har tidigare spelat rätt lika mot dem, förlust med ca 5 bollar. som i handboll ej är mycket!!!

Var super att få komma iväh utan Trista. få sitta o konsentrera sig på ngt utan barn, men dock följde Tindra med men de är bara kul, hon klarar sig självgående och är bara kul att ha som sällskap...
Iza ville stanna kvar med Mannen o Trista...
Vi hade en riktigt mysig dag ja dottern min...

Så in i hallen kom vi, mött av johanna utanför som stressade för hon hade jobbat. alltid lika kul att se henne spela. Så duktig linje hon är! synd bara att ryggen ställer till de för henne!

Sedan tessi, ojoj vilka finter hon gjorde på kanten, en rikitig kämpe med så snabba fötter, snabb o ettrig. o påminner så om mig, vi hoppar på fel fot vid skottläget.!!!

Mia, aahahaa vad skall ja säga. vilken matche bruden gjorde. en av de bästa ja sett på länge, riktig hög klass där!
Jaa, skall nämna alla.... som var duktiga o kämpade ihop!!!
Malin
, vilka välplacerad o snygga skott som vanligt..
Tove: alltid lika kämpande , men du måste våga ta för dig mer tjejen, du har de i dig o är en riktig duktig o stark tjej, visar de så väl på träningarna, våga lika på matcherna så ligger du i målstatistiken med Mlin skall du se!!

Cissi: Grymt av dig att köra träning på sidan av plan trotts din skada / rehab!!! goo for it! DÅ är du snabbt tbx!

Ja tbx till matchen VI VANN med 24-22. jehoooooooooooooooo:) Grattis tjejer!!




vAr sååå undebart att få komma iväg och träffa alla.
Skall ej glömma Netta o Flisan som underhöll mig på bänken!  Och Limpans o Johannas mamma!!
Kul att komentera matchen o sånt med ngn:)

Sade även till tjejerna o tränaren om att ja nu lägger skorna på hyllan tillsvidare, måste få ordning på mitt liv, min diabetes och mitt husbygge , spec nu när jag är arbetsför 25 %...
Så återstår att se om ja kommer spela igen eller om de blir gym enbart för min skull!!!


Myspys som vi kallar det

Idag har vi myspys jag och mina hela fa´milj, mina underbara barn som nu är här med oss.
Tog mig 3.5 timme för mig att hämta dem i dag. först lite försenad då ja lämnade av mannen min på jobbet för attt få min bil, sedan en timme dit till skolan och en timme hem, svängde förbi o hämta upp mannen i gen för att slutligen åka in på godispalatset i Barkarby/ veddesta. faaan va gött det va. jag tom åt lite, eller lite mer än lite.
Men har ju  en ätar dag i veckan o idag var de min dag.... vilket  märks på bs som nu låg på 17..

Men va faan de får vara så ibland, de dagar då ja valt att äta godis så har ja ej dåligt samvete för att ha högt bs. jag vet att ja  sedan blir låg o där ifrån är de lättare att starta från en ny kula.. som är iomorgon!!!!




Har idag på kvällen bara tagit de lungt, myst med tjejerna och busat... nu sover Trista och Tindra medan Iza är vaken o kollar på Rapunzel.
Imorgon blir de en rolig dag, skall få lite Trista ledigt och komma iväg o kolla på BSK som har match, handboll dvs. Nettan skall med så jag slipper sitta på bänken själv o skrika..
Så imorgon Mia kommer du höra mig!!!!!!! fast utanför planen !!!

Iza har lovat att följa med så de blir med kul....
Får se om pappa kommer över imorgon el söndag för att hjälpa oss med lite el kopplingar.... alltid bra att ha sin far som elektriker,.... de tjänar man på:)

Sitter nu lite rastlös. har redan gått igenom mina favvo bloggar och skrivit inlägg. och kl är ej ens 21.. haaallå vad händer...? vi som jämt är sena och kl är jämt över 23 när man skall sätta sig vid datorn!!!

jaaaa internet shopping kanske???? ngn som har br asidor att länka till för shopping av kläder, inredningar mm!??? lämna en komentar!!!!! alltrid kul med lite nytt!!!

Tack Johanna för din länk till wallpapper... har nog hittat en där:)
nu till lite inställningar av min pump för att få ner bs mer!!! lite förlängd dos kanske????? vad sägs om en på 3 timmar då jag ätit choklad till största delen!!! de tar tid ut i bs för mig???


Nya tajtsen!

Här kommer korten på de nyinköpta tajtsen från idag. Inga bra kort men de får duga. Snyggare med stövlar till!
Älskar verkligen bägge paret och de gröna har symmar som ej syns, snygga som faan! vad tycks???



Husbilder

Lite uppdatering med husbilder, men observera att de ej är klart. Möbler o allt hur vi skall ha de kommer i sinnomtid.





Möte , shopping och mat

Har nu en liten stund över innan jag skall hämta min man eftesom jag skjutsade han till jobbet imorse.
Skulle ju ändå åt samma håll men fick dock kliva upp en timme tidigare. så redan kl 07 var vi i bilen.

Hade ett möte i solna  och efter de så drog ja vidare till kista centrum, hade ett par tajts som ja bara skulle ha! Madde min vän har lika så snygga.....  och just den butiken finns bara där o i stan. orka ´åka till stan,  så kista blev de. Fasiken vad skönt de är att gå där när de är tomt, redan kl 10  var jag framme.

Så jag sprang in p¨å Cubus, GT Och  HM samt in på  Gstar. Men ut kom jag från GT med så snygga tajts med detaljer på, (sydda detaljer) lägger upp bild sen. endast för 50 kr då jag hade 150 kr tillgodo. kan de bli bättre!
Och då passade jag på att gå in på HM av en slump, brukar nämligen typ aldrig gå där nu mer så in där kom jag och såg direkt dessa snygga byxor jag ville ha... Madde sade att dem var från Cubus men hitta ju inga där så ja hade ju redan gett upp hoppet. Där av tajtsen från GT.

Så ut från hm efter alla prövningar blev de ett par till tajts. såååå snygga. bara äslakr dem!
Men var tveksam till stl... hade en stl mellan 34-36 så de blev 36 som satt lösare för de andra var lite för tajta för mina höfter!!!!
Lovar er en bild sen!!!!!!!

Nu skall ja mumsa mig en kesella med värmda bär och en halv fullkorns osötat kuse. nami!!!!!!
Sedan hämta barn och man!!!!!

Avslutar med kort på mina darlingar som kommer imorgon!!!


Husbygget

Sitter nu här o väntar på mannen min medan han trixar o ha sig med spottarna som skall upp i vardagsrummet, hela 19 st.. hmmm faaasiken va de blir ljust v-rum i alalfall.. Fast héllre ljust än för mörkt för de finns ju dimmer..
Så kvällen för oss blir att montera upp spottar och sätta tavlor vilket vi redan gjort.
Blev så snyggt med de tre tavlor vi tog med från lägenheten i sumpan... Lite slitna o sånt från flytten men de funkar.

Blev jätte nöjd med placeringen och sånt . Blev en bra färgklick i vardagsrummet emot all svart o vit!

Fototapet????

Någon som vet en bra sida för att beställa fototapet??? länka mig gärna. och om ni har ngn boild på new York eller liknande denna är de ännu bättre!



Tråkiga Catta Dagen

har i dag verkligen haft en urtråkig catta hemma dag. Började med att ja vaknade upp med svin ont i halsen ont i kroppen o sååå trött. så jag kom ej ens upp ur sängen, låg nog fram till 12...

Mannen min  var hemma , magsjuk som igår. men mådde bättre i dag ialafall.
Så en seeg dag hemma blev de. Kom nog igng på eftermiddagen då vi åkte till Willys för att handla mat!
har nämligen laddat ner ett program i iphone om calorier , träning , vikt och sånt.
Så jag skriver ner vad jag äter o den räknar ut hiur mycket fett, kolhydrater, calorier jag ätit under dagen.
Jag skall äta 1700 cal för att gå ner 3 kg och under dessa två dagar har ja ätit 700 cal. o då med skit mat...

inte alls bra. Så skärpning ,ananrs kommer de ej sluta bra. och kanske där av vaqrför ja är så sjukt trött!! De är därför!!!!
SÅ skall se om ja kan ladda ner de till Tess. återkommer om det gums!!!

jahaa tbx till dagen, lite fix här. hahah trodde nui ja. legat på soffan o kollat filmer. myst med Trista som rivs o biter nu igen. Napp har hon även fått som hon stolt visar upp. hoppas på att hon tar den bra nu istl för flaskan som hon har som napp!!!



avslutar med Trista som leker!


Motion, fika och en massa snack!

idag har jag verkligen fått en del av alla de saker som överskriften lyder.
Efter en 35 min prommis i högt tempo, (svettigt) så kom jag fram till Linda. Jag gick dock lite omvägar då ja aldrig gått till henne utan tagit bilen! Men fram kom jag! svettig och trött...

Fick oss en god the och en massa snack ia allfall från mig! vet e faan vad som är fel med mig, snackar som aldrig förr nu mer! :)
Men mysigt var de. hoppas ja inte pratade  sönder dig LInda?

Men ialfall, fick en mysig stund med Melvin som ville visa allt han kunde och så sött då han ropade till mig, catharina... heeheh sötis!!
tack linda för en mysig dag även om ja ej hann säga hejdå ordentligt!

Men de bar hemmåt iallafall, en 30 min prommis i högt tempo så var ja hemma! Mannen min var hemma pga illamående., spydde o allt så håller tummar att ja ej får det!!!
Mår lite dåligt , halsont!!!!
Nu myser ja framför dator o chattar med Tess på msn!!! gammalmodig eller som kör på msn???







Träning imorn!

Imorgon kommer de bli mitt första träningspass på väldigt länge, ng nmånad eller så! men känns som en evighet sedan! så underbart de skall v´bli!"

Kommer börja dagen med säkerligen 1 timme snabb pulserande prommis med vagn, kanske lite löp med!
Sedan vila bestående av fika o snack hos Linda.
För yttligare ta sig ca 1 timme hem och då blir de garanterat löpning till större delen!!!!
väl hemma blir de lite mag och rumpövningar om trista tillåter... annars blir de på kvällen! om ja inte följer med Linda på ett body pump pass. ( om halsen ej strular ör ja helt klart med)


Men iallfall så underbaret att redan nu planerat min dag imorgon med träning, de är så ja numer fungerar annars ligger ja kvar hemma, har så kommit in i de latas värld!!!!!
Får se om ja tar mig ann ett handbolls pass i veckan, träning ,löpningen de kör får vi se.. ja hänger väl ej ens med längrre!!! Mia ruschar förbi mig !!!! heeheh:( snyffttttt..... näää ett pass handboll i smedgärdshallen kommer ja till om de vill ha mig där?



mina änglar de är dom:)   pärlor o prinesso´r är dert med!!!!!! MINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Uppdatering

Har nu gjort en ny uppdatering på mina länkar till ngr av mina favvo bloggar så kika gärna in ni med!
Ni som vet vilka ni är! tack för era underbara kommentarer o läsning. Hoppas ni gillar de. bättre skall de bli!

Samt en fråga: är ni alla med i facebook??? är de bara ja som ej är med?????
kanske bör man reg sig o gå med !!! heeeh

Härliga helg och Outfit

Har haft en sådan mysig helg med min man o ena dotter, vi har verkligen bara tagit de så lungt, vilat upp oss och slappat, samt i dag hade vi besök igen, då min fina underbara vän Madde. ( fräån stan ) eftesom ja har flera som heter Madde..

Hon hade med sig en perfym till mig som julklapp, sååå underbart den luktar, bara mer än älskar den... tack min fina Madde,,,, ja känner som dig när de gäller vår vänskap de vet du:)
Synd bara vi inte hinner ses oftare men som turen var är de kvalitetstid vi spenderar med varandra!
oCH TRISTA, JO HON ÄLSKADE MADDE lika såsom hon är kär i Mia! heeheh:)

Efter det hon åkt hem så tog vi oss en sovpaus på ngn timme för yttligare ett besök av mannens jjobbar kompis med tjej som jag aldrig träffat förut! jätte mysig kväll blev de.
Nu sover tösen och ja skall jobba lite. Måste få lite gjort för imorgon kommer elektikern och ja skall ta en låååång prommis hem till Linda som bor på andra sidan Bro.... tar väl ngn halvtimme dit!
mYSA sNCKA SKIT OCH LEKA MED BARNEN BLIR DET!

Nu åter till jobb. men ha de bäst så hörs vi när ja har ngt mer att berätta!!
Katta: tänker på dig under morgondagen, allt kommer gå som smort!!!!!!! ring när du kommer hem!



min outfit kommer från:

Byxor: veromoda
Tröja: Christian Audiegier ( STAVFEL?)

Slutkörd!

Känner mig helt slutkörd för att börja med hur man vaknade upp kl 07 över att Trista vilkle upp ,en som tur var har ja världens bästa man som gick upp frivilligt. Jag hADE SÅ ONT I MIN ARM SÅ  jag fick invänta att tradolanen skulle verka. ( efter gårdagens bärande av tv på väggen , tung 50 " tv med)

Så efter ngr timmar var ja bättre. tackar gud för tradolan:)  men ialalfall. upp skulle ja .
Så ja satte på min OBH NORIDICA och gjorde men en esspresso intensivo och satte mig o kolla på film med resterade av familjen, nu då bara man och trista då tjejerna är hos sin far!

Ont i halsen har ja om ja får gnälla mer så dagen har varit en ännu lat dag för mig, trodde jag!
Då kom Tommy med Karma, mannen min o Tommy skulle ut tiull shoppping världen så ja passade Karma o hade trista hemma, Karma lekte medan Trista kolla på!
Hon är ju ej så van med andra barn än mina döttrar. Eftersom hennes nedsättning av imunförsvaret gör att vi ej får träffa  barn o folk så mycket under denna trid på året!Men överlyckliug o glad var hon över att Karma vbar här!
Världens godaste tjej, Tristas syssling som även är född på samma dag på året med 1 år imellan bara!. roligt för dem!

Hade även en kåt hund efter Moa hela dagen ,moa som nu löper och en kåt han dog som alltid är lika exhalterad över tjejer, spec nu idag... Så de höll på! här kommer beviset!


Länge sedan

var nu ett par dagar sedan ja var inloggad på bloggen pga min kära lilla dotter gör livet hårt fför mig hehehe! skojjar bara. Näää hon tillåter ej mig sitta vi datorn och sedan har hon förstört vårt bredbands adapter så nu är den tejpad för att kunna fungera hehehe:)

har även haft full rulle på kvällarna med att fixa o trixa här hemma, för i dag var de från banken här o kontrollerade allt. Eftersom vi har byggnads kreditiv så ser de till att alla fakturor vi skickat in stämmer överens med hur långt vi kommit på huset... faan va stressad o sånt man känt sig även om man är lugn inuti sig..
men nu känns allt bra. de gillade huset .pust!!!!!

Idag blev de en sväng på ikea med man o dotter, åt deras berömda köttbullar och lite smått till  huset blev de med så som en lektunnel till trista!



ej lika som bilden!


Sedan blev de ngr röda kuddar till soffan, ´ramar , tror ej jag glömt ngt nu:)
jo en sväng in och köpte ett stativ till plasma tv för väggen.... och tristas teletubbies box... den sista innan de slutar med tubbies!! så nu går de tubbies för hela huset här!

Lägger upp bilder sen. kanske ikväll om trista somnar som hon skall!
nu natta prinsessan!!!


Läkaren!

Har nyss varit hos läkaren o fått min  berömda tadolan, som ja nu gått på sedan -05. hmmm vill verkligen sluta med dessa men då kommer ja ej ha ngt liv... kunna komma  upp ur sängen mm

men nu har ja dessa sånt e livet.
skall nu i väg till ett möte med f kassan o rehab samt lite annat  skit!
Sedan bär de av till kvick o hämta mina saker till badrummet, hämta min man ochsedan får vi se:)

Mer kommer  i kväll... trött o ont nu:(




Mitt blodsocker

På sista tiden eller den sista veckan ska ja söga har varit ok. jag har tagit hälften så lite insulin under dagen som innan och har ej haft så höga toppar som tidigare men lite mer känningar dock, fattar ej varför. De har varit lite för många och jobbiga spec under ´natten. hatar att få känningar under natten.

ja har som en varningsklocka i mig om ja får lågt, ja kan dp ej somna, som att min kropp vet att de är farligt.
Ganska skönt. Men värsta med känningar natte tid är att man jämt vaknar upp illamående och mår piss som influensan och hela dagen blir lidande. ''

Men iallafall så är ja mer än överlycklig att fått bä'ttre koll på bs. även om ja alltid haft de sedan trista väntades.
Sist var mitt hba1c på 5.6 så undrar hur de nu denna gng är!
Min sköterska tror att mitt kommer höjas lite då ja får jämnare bs när ja nu har pumpen istl för pennor.
Jag är ju en av dem som älsakr att dutta. tar j'mt en stor enhet ex under dagen, vet ej hur mycket men mycket men de har verkl blivit bättre då pumpen kom..  och att ja ej kollar bs lika mycket.

Joo om ja äter godis el liknande kollar ja bs stup i kvarten för att ja är rädd att de stiger högt,.!
men vid godis ätande blir ja jämt låg efteråt, får jämt svåra kännigar pga av att ja tar för mycket insulin, tar en drös sedan pumpar in en hel del duttar för rädsla av att bli hög..  vilket bs kan ligga ... ja kan ligga runt 10-15 o pumpar in en del o de händer ej ngt. Då borde ja avvackta o se vad som hnder men min panik stiger o ja tar mer insulin!!

Ngn som känner igen sig????????????????????????

kommer skriva upp min bs kurva på blodsocker.se sedan i mån om tid om ngn är intreserad- Lite svårt bara att få tid vid datorn då trista vill se tubbies hela tiden bägge på tv, mobilen och datorn! heeheheh:)


2:a etapp på husbygget

Nu när den första etappen på huset är klart så påbörjart vi  den andra så kallat köket. Åååå vad underbart och snyggt de kommer bli. Kommer ta före och efter bilder så ni fattar vad som gjorts och att vi gjort de alldeles själva..

Många säger ju att de bygger själva men sedan så ser man att de ändå kallat in folk som tex lägger plåten på taket eller murar huset mm... men vi gör allt själva. Utan el och VA biten för de måste man ha en behörig till..

Jag är så stolt över min man som kan så mycket. och gör så mycket fast han jobbar. Så han sliter. Och min svärfar för all hjälp han hjälpt oss, utan han hade vi aldrig varit här""" och fårt ju inte glömma svärmor som tagit stor hand om Mina barn spec Tripsie... under denna tid så även jag kan göra en stor del i arbeteet...
Vad hade vi gjort utan er????????????????

Men ialfall nu påbörjas köket. alla saker till de har vi hemma , bara lite förberedning av puts väggen och gipsning, sedan golvläggning, tak och tapetsering.... skall beställa en fototapet på ena delen  sedan andra väggen kommer vara mer färg på , kanske rött el lila...
Sedan har vi även fått så snyggt matbord med stolar till i bröllopspresent av min farmor!!! tack farmor!!!!



fast med 6 st stolar till vår stora familj!!! passar så till vår stil. vill ju inte lägga ut för mycket pengar till ett bord som kommer bli vandeliserad av barn!


Bilder på huset!

Här kommer ngr bilder på hur huset blev. iallfall det som är ngt lunda klart. Inredningen och möbleringen är ej klar utan bara Tillfällig tills vi köpt mer och fått kontroll på hur vi vill ha det... men leva i detta går absolut utmärkt!

Suddiga kort men så blir de med kort via iphone.. här kommer det:....

Badrummet.





Tillfälliga sovrum:




Vardagsrum:









Sista kortet är från sovrummet ....
mer kort kommer i´mån om tid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stora tjejen!

Den 10 jan blev som jag  skrev tidigare min mellersta tjej 7 år gammal, så i dag hade vi ett enklare kalas för henne...bara de anhöriga som bidde i närheten kom mer som en symbolisk chest. Eftersom hon tidigare redan haft kalas!

Tänker fira in henne med stora tjejen som fyller den 17 feb. så då får ni som ej kommit komma:) om ni vill dvs..
SÅ redan från tidig uppgång var de full rulle, ett par kom redan vid 11 tiden sedan kom Mia, Tomas och Tommy med karma vid 14 tiden, får ej glömma min far med sambo...

Var skönt att de ej var många då man mer kunde umgås och prata , och sedan så kan ni tänka er hur de skulle se ut med massa barn springande här när allt ej ens är klatrt!
( Så katta med famlij samt Elli, vi får slå oss samman o fira sen :) ni förstår vår situation:)

Men ialalfall ,Tindra blev överlycklig, fick bla , en Hanna Montana skolväska av mia som hon stolt visa upp sin far och ej ville släppa ej ens då hon satt i bilen, Dock var iza lite ledsen då hon med ville ha en väska fast High scool M... men hon fyller snart så vem vet?

Sedan en massa pyssel saker av Tommy o Tommas och av moffa pengar, barbie  och dock kläder till den!
Av oss ett par UGGS och en Höst grejsemojs... som hon älskar!



Så ngt på huset har ni förstått att vi ej gjort i dag. joo föresten nu på kvällen blev de lite fix av klädkammaren så vi kommer in med alla kläder där. Så de blir mitt projekt imorgon, städa , fixa med papper och klädes rensning, så katta kanske du får en påse med överskning!!! om du vill?

Bilder på huset! ja ni de lovar ja er under morgon dagen då ja måste ta i dagsljus... så håll koll de kommer!!!

natti för nu äör sängen och kudde nära till hands!
Ett kort på sovrummet efter en dag inne i huset. Så mer möbler och mysfaktor kommer!



Huset fullt

Sitter i mitt underbara hus och har folk springande här o fdär! Bägge elektriker och rörisar  och mina tjejer. Så då kan ni tänka  er..... Jag som håller ordning , städar och har mig medan de blir stökigt men men får väl städa när de går!!

Ikväll blir de mys med el i huset ,ohooo  vqad underbart..
snacka om trött man är då! ni kan nog ej ens tänka er hur sliten jag är.... med liv i huset blir de ej en lugn stund..
Sova får man göra när man blir gammal:)

bilder från huset kommer under kvällen då ja ej har en möjlighet nu när de är folk här.
stå ut så kommer det..


Äntligen :)

Nu äntligen sitter ja inne i vårt hus och bloggar, inget mer kall friggebod med trångt utrymme. Utna nu har ja vårt sovrum, tillfälliga till s den sovrumsdelen är klar. Men de klarar ja mig läääänge på!
Sedan är vardagsrummet klart! bara lister som skall upp men de kan man ju leva med! Nu är de bara möblering, svårt dock då v-rummet är 40 kvm stort!

Vårt fiiiina soffa kom tidigt i morse kl 09 och ja som trodde ja skulle få sovmorgon då vi stod inne och arbetetade så vi skulle kunna sova här. Kl 02 var vi i säng! snyfft... stackars min man!... som nui jobbar...



bjuder på en bild när soffan ej är upppackat.... kommer  o få hjälp i em med detta!
Så då blir de ialalfall en mysig soffa en nyköpt´rya matta, blev svatt då vi ej hittade ngn röd som ja ville ha!

Sedan har vi vår tv bänt men kommer ej ha tv på den utan uppsatt på väggen så denna kommer sitta på väggen hängd under tv.. snyggt kommer de bli!
Sedna ha vi vår hylla som kommer upp om den passar. är i samma färger iallafall.
Och v-rums bord inväntar vi. har hittat ett vi vill ha men beställning är det samt de kostar en del så de kan man avvackta med tills vidare!!!!

Lhasa soffbord!



Jooo en lite barnlekhörna kommer bli med mattor av alfabetet som vi har sedan tidigare, leksaker och  leklådor som vi hade och en inskaffa vi oss i går!
Dessa lådfor. Och bakom de strå våra lamellpersieener som kommer upp de våra fönster.,.. insyn neeej vad är de.!?????




Nu skall ja plocka innan ja ej kan o hinner mer!
Ikväll blir de ensam mamma heeheh! näää ja kommer åka o kolla när handbollslaget skall möta almunge i match. skall bli skönt o kul att komma iväg själv bla på sånt man älskar samt att se sin Mia spela stor spela då vill säga..Hon är min idol!!!

Mer kort från huset kommer ikväll!!! när soffan är uppe!

Teletubbies!!

Heeej!
nu är jag här för er som undrat, heehhe!. inte alls slutat blogga bara ej haft tid då min yngsta dotter Tripsie bara mer än älskar Teletubbies!, de är tubbies på datorn i iphonen hela dagen in och ut! De är hennes nya favvo..

Måste hitta en DVD till henne så man sluipper sitta på youtube. och en sådan nalle de har! hon har redan valt ut Dipsy, men kommer väl skaffa alla om ja känner min man rätt!!!
Ngn som har ngn att sälja så säg till!!!!

Sedan så har ja vilat upp mig medan mannen min jobbat! imorgon blir de en sväng till ikea!
Turen ja har så hämtar Nettan upp mig så vi skall shoppa! jehaaa. och en date med lunch med henne, min sötis så klart!!!!

Idag har vi lagt klart golvet i v-rummet!!!!! imorgon blir de städning och inflyttning av de få möblerna vi har!.
jooo idag handlade vi vår soffa. Blev en hel annan än den vi valt från början ,en större och skön...

Och hoppas påatt mannen min jobbar kortyare dag så vi kan åka till jysk o byta en lamell persien vi köpt. lite för stor var den! . sedan så såg ja ett bord med stolar ja vill ha . billigt i pris, vilket är bra då man har barn som har sönder allt!
köpa nyare o dyrare sen när de är stötrre!Q

mende blir b´nog de bordet med
stolarna ja gillade dem´skarp,,, så såterståpr att se... nu sussa,, för nu är ja veck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! där ramlade ja ner                           ...............................................................snyfyt:)

Uppdatering om husbygget!

Husbygget i dag:

har gått bra. En seg start med en tur till Bauhaus för inhandling av VVs saker. hmmm. sånt hatar jag! seg o dålig som man var!
Men ialafall så fick vi klart de sista på väggarna, listerna och rensning o städning av v-rum inför golvläggning.
Nu har mannen min lagt 1/4 del av v-rummet då vi kände att vi behöver vila med!Så en sväng till willys för mathandling och lite mys  så tar vi de lungt på kvällen!!!!!

har ju ändåp jobbat 30 timmar under denna helg!
Men nu gick han in en sväng för att foga de sista i tvättrummet!
Pannan är T klar med! bara inväntning från elkillen som kommer i morgon o kopplar in generatorn så vi kan koppla på golvvärmen!...

och inom dessa snara dagar så är golvet lagt där. mannen jobbar ju på dagarna nu med så då går de ej lika fort!
Men i veckan åker vi o handlar soffa och de man mer behöver för på fredag då tjejrna kommer ha jag lovat att de skall vara klart så vi kan bo där inne och de kommer vi hållla!!!

kort kommer då vi är klara helt med detta rum...
ingen som vill med till ikeai veckan???????????????????????????

Jävla blodsocker!

Idfag är jaaa så less på min diabetes , önskar verkligen att ja inte fått den spec i dag..
Vaknade upp på ett värde på 20.9 halllååååååå vadä r fel. ja vaknar jämt mellan 3-5. hmmmm!

ok att ja åt onyttigt igår men ja gick ändå o lade mig vid 02 på ett bs på 7.2... fel då eller?
Hela dagen mådde ja piss,  som influensan i kroppen, orkade inget. mådde så skit! Hade så svårt att få ner bs. Inget hjälpte, tog en drös med ex insulindoser.... och till eftermiddagen sjönk de ner till 7. Åt då min middag bestående av en lätt lkesella med bär och knäckebröd!!!

När man legat så högt i bs så varken vågar jag äta ngt sedan har man verkligen inget hunbger el sug,. mår mest illamående bara!
Så de fick ja i mig , tog mina 2.5 enheter isulin till de och kollade bs efter ca 2.5 timme och bs var uppe på 20. 5..Hallå vad händer.!!!
ja har nu byutt sett till pumpen även o mde inte är de som är felet så känns de skönast, Har bara mjuka plast nålar nu då de i stål är slut! hatar plast.... då ja ej litar på dessa!!

Men ja tror ärligt att de är en förkylning som spåökar för ja har känt mig risig på kvällen... oftast märker ja på bs ngn dag innan att ja får en förkylning! SÅ skulle ju inte sitta fel nu ju!!!

Men ialfall ja hatar sånna här dagar.....men avslutar med ett kort på mig från sommaren!!!!



Lååång dag!

HAr verkligen varit en väldigt lååång dag för mig o mannen i dag. Steg upp klockan  09 för att jobba men började väl vid 10 tiden och nu ligger ja i sängen för att sova. Dvs så har vi arbetat i 15 timmar-

DÅ kanske ni förstår hur vi har de...Men resultat har de blivit! jag har målat listerna i taket. satte upp dem först... de tog sin tid med! sedan så har ja målat klart väggen som behövdes.. och fönstrerna..
Sedan kaklat klart de sista bitarna av silver metallic mosaiken, snyggt de blir! Imorgon blir de fogning av denna .

Badrummet är bara lite kvar. V- rummet är de bara golvläggning kvar o de görs imorgon!...
Pannrummet el så kallad tvättrummet håller röris på med o blir klar med pannan i morgon! jehaaaa!!!

så  ja är nöjd ialalfall,. hänt mycket i dag. Mycket uypp o ner från byggställningen, ständigt flyttande av den!
så mina ben lider såååååå....
Men men , imorgon är de en till lång dag.... bara köra på för sen jobbar mannen o d娨händer ej mycket!:)

nu sussa , ja är såååååååååå seg.! saknar mina töser med så mycket!
så skönt att ja idag pratade med lillgumsan


just de. Tindra fyller år i morgon! Min mellersta blir 7 år gammal!!!
 eller inte imorgon idag blir de klockan är ju över midnatt!!!




Dagens!

HAr idag ej gjort ngt speciellt utan bara varit på de sämsta humöret.. Inget som stämt i dag om ja säger så!
allt bara fel o åt helvete men de har nu löst sig som turen var. Allt toppewn nu!!:)

Skall ut i huset o jobba nu, upp med taklister i v rummet, microlita väggarna sedan målning på sista väggen, och in med handfat o skåp i badrummet. Så jaaaa de finns en hel del att göra...
Imorgon kommer VA killen o fixar de sista inför kopplingen av pannan mm! hejajajajaj!!!!

nu fix snart jobb! bra fredagskväll va!??? vad har ni för er denna dag? Tänk  då på mig som jobbar! ingen som vill hjälpa mig? eller byta???

Blodsockret: jaaa denna dag har de varit bra... ja har ju en svag tedens ,ellelr stark rättare sagt, att ja kollar på min pump för att se dagliga dosen av insulin samman lagt.. och de senaste dagarna är detta halverat!! jehaaa.
de betyder mindre kolisar o snusk!!!

idgår låg de på 34 enheter allt som allt!  nu är ja uppe i 28 än så länge!!!
ingen annan m,ed pump som har denna dåliga erfarenheten o viljan till det som ja gör???



Den snygga rosa har ja!!!!


Protein cookies!

protein cookies från protein kungen. kan jag verkligen rekomendera! Så goda oh påverkar ej blodsockret så mycket!

kika in här!

Klicka för att visa större bild...


Bra snacks för den som vill vara lite mer nyttigare än vanliga kakor...
Dessa innhåller ju en hel del protein, tror de var 18 g per cookies!!!

S¨å beställ du med!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amounts per Serving:
Peanut Butter Choc Chip Cookies (1)
Nutrition Facts:
Serving Size (43g)
Amount Per Serving:
Calories 176 Calories from Fat 72
Total Fat 8g (12%DV)
Saturated Fat 1.5g (8% DV)
Trans Fat 0g (0%DV)
Cholesterol 20mg (7%DV)
Sodium 150mg (6%DV)
Total Carbohydrate 16g (5%DV)
Dietary Fiber less than 1g (4%)
Sugars 11g
Protein 10g (18%DV)
Vitamin A 2%
Vitamin C 0%
Calcium 2%
Iron 8%
Peanut Butter Choc Chip Cookies (2)
Nutrition Facts:
Serving Size (85g)
Amount Per Serving:
Calories 352 Calories from Fat 144
Total Fat 16g (24%DV)
Saturated Fat 3g (16% DV)
Trans Fat 0g (0%DV)
Cholesterol 40mg (14%DV)
Sodium 300mg (12%DV)
Total Carbohydrate 32g (10%DV)
Dietary Fiber 2g (8%)
Sugars 22g
Protein 20g (36%DV)
Vitamin A 4%
Vitamin C 0%
Calcium 4%
Iron 16%



 
 
1. Fairing Complete protein III 1000 gram
 



Ny soffa!

Jag och min underbara Man sitter o letar soffa. Vi vet hur den skall se ut men ej riktigt hittat den!
En stor maffig soffa eftersom vi kommer ha ett v-rum på 40 kvm, så en liten ser bara skum ut dpå!!!!

En bred skall de vara o en divan del!!!!  kanske med två  eller så kör vi på en divban soffa med en enskild divan på sidan...  blir som två soffor ..... om ni förstår!!..så nu är de bara ut o letai djungeln:!

igår avklarade vi Mio och ikea, inget för oss där!!!!!
Nu är vi inne på en butik  som heter Märsta möbler... klica här!!!!







Finska som Svenska!!

Är sååå glad över att min yngsta dotter Tripsie kan finska lika bra som svenska! Mycket tack vore svärisarna som hela tiden pratar finska med henne o hjälper oss så med henne.... ananrs hade hon ej kunant lika mycket!

Hon pratar på finska, svårt dock för mig att fatta , men man får se de så här, ja lär mig ord på finska med ju!
Som med bäbis betyder. : vet ej hur de stavas men vaava.... och de gick hon runt o ssa medan ja fattade nada. men Nu förstår jag vad de betydde ju! heehehehh!!

hon är sååå duktig... på att prata två språk, motoriken mm! ja är en sålt mamma till henne ochj mina andra två töser iza o tindra!!!


Fri dag?

Har en så kallat fri arbets dag eller ????
neej  bara för tillfället. Mannen min jobbar så jag är hemma själv. myser med tjejerna...

har varit en sväng på elektroscandia och inhandlat Centralen .... dvs el centralen som gör att huset fungerar el mässigt. För er som ej vet:)

Sedan blev de av till woody för inhandling av taklister till v-rummet som skall m¨las av mig innan de sätts upp!
För på lördag måste de vara uppe för då läggs golvet... så allt måste vara klart då!!!!! strressigt neeej heehhehe!
Hade ju turen att få hjälp i dag så man kunde handla dessa med tre barn på halsen!  TACK!!!!!!!

Nu myser o väntar in mannen för att kunna gå ut o jobba mer! Ja vet att ja låter tråkig mm . Men vi måste verkligen bli klarar i helgen och flytta in i halva huset till söndagen..

Nästa helg skall tjejerna komma igen, de åker imorgon till Micke. O vi kommer ha kalas för Tindra då!!
Ett halvfärdigt hus är då inget att ens tänka på!!!!!

Nu mysa o vila efter min enkla lunch bestående av en macka och en cola zero... heheeh! orkar i nget annat!
Tjejerna åt makaronilåda och nudlar!!!!!

avslutar med detta:



Invigning av nya toaletten!!!

I am back!!

för tillfället i alalfall... har alldels för mycket att göra käns de som, och inte på de så känner ja mig hängig.. Mår ej alls bra. Fryssen, ont i kroppen, halsen o allt de där! En förkylning säkerligen!!!
Skulle ha träffat Annelie o Olivia igår men de gick ej, för dålig var ja och inte med de  så var vi tvugna att hämta hem vårt parkett golv , hela 34 buntar. usch såååå jobbigt o tungt de var..... gymmet för mig! tänka er. en bunkt väger säkert 15-20 kg.... o hela 34 st var r det!! hmmm....

Sedan blev de jobba jobba o jobba... vi målade v-rums väggen o taetserade fondväggen! sååå snyggt de blir!! bara mer än älskar denna tapet!!!! mycket snyggare i verkligeheten!!



Jag står och målar... snygg vägg va??? Mycket finare o snyggare i verkligeheten!...






De sista två korten är från sovrummet när allt blivit klart med lister och sånt!
Tycket färgerna mm går snyggt ihop! Men som sagt var. alla har olika stilar så vår stil kanske ej tilltalar er!!!


Redan uppe!

Sitter redan uppe. Tjejjerna kollar på tv 4 o barnprogram medan jag reda nslängt i mig frullen för att nu göra mig iordning för VA killen kommer o koplar vattnet. jehaaaa. ett stort steg framåt ju!!!

Blir jobba o slita som attan i daG.   hmmmm ja o mannen min är såååå trötta... han sover nu! heehe!!
Måste verkligen jobba nu de sista tre dagarna , sedan början han ju jobbao  då händerde inget på dagarna. Och för mig att sitta  instängd i en gillestuga på 15 kvm existerar ej för mig! ja mådste ha utrymme fölr trista skull.
Och kallt näää tror ni det! svin kallt varje dag är det!!

ja sover med strumpor o raggisar. heheeheh! mannen min sov med lånkisar i natt heeheh!!! sjukt va!
tur attt trista ej var hemma i natt!!!:)


Alldeles för mycket att göra!

Har verkligen inte haft ngn tid att skriva i bloggen nu på ett par dagar. Har alldeles för mycjet att göra med huset då mannen min börjar jobba heltid den 8 :e och vi bara måste in i huset till dess. Så allt  tid gör till huset nu!

Ja vet att ja är  tråkig o inte umgås men snart är ja en ny tjej. bloggar, umgås och tränar!! bara mer än vad ni tror :LÄNGTAR!!!!!!! Men snart så!!!!!!

SÅ Hanbolls Fia... ja återkommer.......... hahahaa läser din blogg ständigt iallafall op försöker svara heheeh!!!
måste få tid för varandra på msn med! heheeheh!!!!! men de kommer!! bra kämpar dessutom!!

Nu har även tjejerna kommit o stannar till fredag! Min mellersta tjej fylller 7 år den 10 jan, stora tjejen!!!!
måste komma på ngt bra tills dess!! frågan om vad!??????????????????

Nu i sängen , trött som faan.. har kaklat pannrummet, tvåttrummet... och snart ärt lilla badrummet klart...
köpt nya fondtapeter i v-rummet. och idag målar fönsterkarmarna i v-rummet... kort lägger ja in i mån om tid men de kommmer!!! lovar!!!!!

kram natti!!!



Nyårslöften och tankar!

Eller skall ja kalla de årstankar ???? jaa så blir det..
Har bestämt mig för vad jag vill uppnå och hur ja vill ha det och finns de ngn annan bra dag o tid att starta det på än den 1 jan på ett nytt år!!!!!????????????????????

Så mina planer ser så här ut:

* skall ej äta onyttigt endast godis och fika på födelsedagar och festligheter.
* Träna i mån om tid  och göra det bra. samt gå på mina fett prommisar.
* Ta vara på dagen, släng ej bort den på INGET... man vet aldrig vad som händer eller kan hända!
* Ta vara och ta hand om mina nära..

Men viktigast för mig är min hälsa. Äta bra o nyttigt inte bara för att gå ner i vikt utan för min diabetes skull. har verkligen märk skillnaden när ja nu ätit bra ett par dagar o inget godis mm, då har ja  sänkt mitt insulinbehov med hälften!!! bra va...

Så idag är de en nystart.... dra ner på alla kolhydrater, och DRICKA mer vatten sååå dålig ja varit på det!!!



Husbygget Bilder

Här kommer lite bilder från husbygget... ta de som de är!!!



Sovrummet... Med ek golv Montecarlo samt vår tapet som ja o Mannen satte in... bara älskar den!!!
snyggt va???





ja som målar sovrummet. Snygg outfit va!!! mössa för aTT S skydda håret från byggdamm!




våra pardörrar i v-rummet med den nya tapeten som vi satte upp igår !!!! snyggt de kommer bli!
Men alla har ju olika smak o stil! tur det!



Golvet i sovrummet igen!!!


Mer bilder kommer i dag i dagsljus!!!!
igår satte vi även innertak i halva v-rummet..... så fint och vad mycket klarare de ser ut....
mer tapeter kommer upp då vi köpte fel, så direkt när bauhaouse öppnar så bölir de en sväng dit för ett byte!!!!!!


RSS 2.0