En lugn stilla dag!

idag blir de en lung stillsam dag i solen i våra nya solstolar som jag o mannen inhandlade igår! så super sköna, man kan ställa in mjukt i olika lägen... verkligen super o bra pris.. de var utförsäljning så vi slog till på två st...



Dessa i vita... Lånade bilden från Google!! hitta ingen på deras hemsida! Love dem, skall invigas i dag med en sov pause.:)






När min underbara man kommer blir deen sväng till woody för inhandling av altanen, de resterande som ej kommer på fredag. dvs plintar mm!
skall bli så underbart att få en stor altan, (70kvm)

Igår målade ja även tjejernas rum, de putsväggarna som var klara. idag blir de spackling av träväggarna o sedan målning av dessa . Måste även hitta tapeterna ja vill ha som fondvägg i deras rum, blir nog en sväng till hornbasch där ja hittat så snygga. De har sås bra saker där! sjukt bra. så ni som har nära åkt till hornbach strax efter kungens kurva.... längs e4...... innan hallunda!!

Nu koppla av som ja skall medans Trista vår sötis är hos svärisarna o på väg till sina släktingar i Finland. ( kommer hem om en el två veckor.) och tjeejrna är i turkiet.. vi får egen tid vi två! inget kelande här utan jobb jobb jobb som gäller . Men i slutändan så blir de fint o bra!
Nu solen som gäller!" brun skall mann nu bli!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0