Dagens klädsel!

Blev ett enkelt val, varmt , lätt och smidigt!

Står o ännu tänker på vad ja skall ha över axlarna på bröllopet på lördag, bolero/koft/tröja eller en sjal..
de värsta är att ja känner mig tantig i sjal.... riktigt tantig även om den ja inskaffad ser så snygg o modern ut!
Men de är inte mig, ja kan ha sjal men ej hängande över axlarna!

Så lutar nog mer åt denna:
Säg gärna va ni tycker. funkar detta elller?
vet ej. har en del annat att välja på med men vill ha era råd...................


Lugna gatan!

idag har de varit lugna gatan om man jämför med resterande veckan!. eller ? vi tog oss i väg redan kl 10 för en snabb visit till barkarby för att byta lite saker. sedna vidare till väsby o in på kvik där de hade inventering. halllå ja åker ej i onödan så jag gick in ändå. som tur var så har man fått bra kontakt med han som är chef där!

Så de var bara att hämta ut de vi skulle ha, hade redan betalat ju!:) skönt!!!!
Sedan så bar de av hemmåt med en känning i bagaget... 3.1 i bs. så snabbt in på mc D driven för en mcFlurry till mig o tjejerna!!!! de har tjatat om den hela veckan!!!!
Efter de bar de hemmåt..... åt lite mat o hoppade lite i studsmattan...

sen tog vi cyklarna mot centrum o tog oss an apoteket o ica.. för att cykla hem o vad händer ju!!! de börja spöregna! roligt att sitta i korta shorts o linne då! heheeheh!!!! men väl duschad blev ja iallaf!!:)

Men i helhet har de varit en mysig dag med töserna.... de har på kvällen träffat två nya vänner på gatan nedanför oss!!! roligt för dem"""" lite roligare att ha ngr att umgås med !!!!
Nu skall vi jobba lite. jehaaa!!!!!
hörs sen med nytt inlägg!

Ännu en dag på stranden!

IdAG HADE JA BARA VELAT TA DE LUNGT!  Men tror ni de.? vill ju vara en bra mamma till trista o tjejerna så jag drog på mig käderna packa väskan o for mot Sickla  eller en sväng innan till odenplan för att hämta upp Jenny o Melvin för sedna till sickla strand o bada!

vI GICK FÖRST TILL  SICKLA KÖPCENTRUM  och handlade lite sallad! sen var de ner till stranden som gällde!!!
vi badade , eller alla utan ja, som är strandkrabba... heheeh!" nää ärligt så ja känner ej att ja kan koppla av med tre tjejer som springer åt olika åll sedna skall man själv koppla av o bada. näää tack!
Men jenny hon flög omkring som en säl i vattnet... trista hoppa menade då hoppa från bryggan till jenny, även om hon ej ens var i närheten så vill hon hoppa.... ja fick slita i henne för att ej tappa ner henne i vattnet!
tjejeerna simmade som faan de var i hela tiden!!! de hade verkligen super kul!

ja med ...... njööt som attan!!
efter soltrippen så gav vi oss till sickla igen där ja hittade en sjal till brölloppet... och trista fick en så söt kanin av jenny! ytack gumman de blev hon så glad över!!! springer med den hela tiden!

Nu skall ja få lite gjort. treipsie somnade nyss, eftersom hon somnade i bilen på vägen hem så kan ni tänka er!


jUST DE. JA TRÄNADE IGÅR! O KÄNNER AV DE LITE I DAG! har ont i höften som lyckas låsa sig då o då.. haft problem med de sedan liten!!! känns åt helvete just nu!!11. måste vara ngn övning som ja gjorde i går:(
lägger upp bilder i morgon då ja har de flesta på mob!!! men dettakan ja bjussa på!


lånade bild av dig jenny!!!!

Jenny och Trista som var tristas favvo under hela dagen!! de var typ bara jenny  som gällde!! lite kul där!

Sedan till Beach dressen! som blev detta i dag! enkelt skönt o bekvämt!

Härligt gym pass!

Idag blev de av ett kvälls pass med annelie, vi körde igenom nästan hela kroppen utom benen. De får bli en annan gng! vi körde dock hårdare i dag . snabbare o mer  så de kommer kännas imorgon annars är ngt fel!:(

Mycket folk var nere men vi körde de vi ville o skulle! tror de blev en ca 1.5 timme i gymmet- även om ja vet att tiden ej har betydelse! men de kändes bra!!!
Så får se hur dagen blir imorgon!, kanske morgon el ngn slags kondis (/ pw el iuntervaller) hatar om ja skall vara ärlig löpning! då är intervaller de bästa. även om ja tycket intervaller ger mer oxå!"""

men de får vi se imorgn!...
nu skall ja mysa med iza... som är vaken, Tindrao Trista sussar, mannen jobbar!!!!
Men ja skall mysa!!

AVSLUTAR MED ETT MYSIGT KORT!


Kunde ej haft en bättre dag!

Dagen har varit hel underbar från morgon till kväll! Eller morgonen var lite jobbigare. Har varit så dålig i magen! fått sprungit till toa, de har bara runnit som fasiken!!!! sedan går kväll och slutade runt lunch!!!!!!

Men vi vakna upp tidigt. så då knata vi upp, mös o åt frukost tillsammans. Sedan så blev de lite fix o trix hemma innan tjejerna kom till oss!..
Ni skulle ha sett Tristas min när hon fick se sina systrar, de var så mysigt o kul att se. hon bara avgudar dem så mycket!!!!!!! Sedan de kom till oss i dag så har hon ej ens kollat åt oss. bara dem som gäller!

Vi har hoppas o lekt, åkt till affären o shoppat lite leksaker till dem... så de  har sedan lek med dessa!
Nu på kvällen så grillade vi, efter de så packa vi bilen o gav oss till sjön som ligger 1.5 km härbrevid... mysig som bara den , o närmare än där vi bor går de ej att bo för att komma dit! .. är en skogsväg , ( går att åka bil mm ) som visar vägen till sjön!!

Vi badade, eller tjejerna badade.... ja är en landkrabba!!! men de var så kul att se.. så de lekte o mös tillsammans! efter ngn timme där nere gav vi upp o gick till bilen, stötte då på två hästar som vi stod o klappade o pratade med! Trista bara sken upp o ville ej ens gå hem sen!! Tjejerna var så stolta!!!
måste gå å låta dem få rida lite!!!!!!!!!!

Vi tog oss en dusch o kvällsfikamed varm oboy..... nu är de film dax som gäller!
Trista,,, hör o häpnad.... lade sig i sin säng. med mammi( välling) och täcket. och somnade helt själv. ej med mig eller i min säng utan i hennes egna ! atort stewg där!!!!

bilder kommer sen!

I torsdags!

jaa de blev en träning för mig! ja åkte till gymmet trots jag kände mig sliten o lat trött o allt där intill. Men ni vet, väl nere på gymmet blir man lätt pigg, motriverad mm

jag hade dock satt på mig fel skor så när ja gick , sprang på bandet fick ja så ont i benhinnorna som ja kan få .. skornas fel! de var mina snygga inneskor, nike mer som fitness skor ej löparskor!:(
MEN  fick mig ialalfall 40 min cardio.. bestående av crossen, bandet!

Sedan blev de en bra tid gymmande genom hela kroppen, lättare vikter med fler reps! måste ju träna upp kroppen med lägre vikter för att få in rörelserna och ej över belasta kroppen, både för min skadas skull och för att ej chockera min kropp! Men de blir succ uppåt med vikterna när ja märker att kroppen pallar de med!

Så hel het denna vecka blev så här:

Mån: gym
Tis:  gym/ 30 min kond
Ons:  prom/intervall/PW (50min)
Tors: gym/40 min kond

Bra vecka för att nyss börjat! Nu i helgen blir de vila... kanske en PW imorogon sedan en ny start på måndag med gym!!!


Gymmet nästa!

Sitter här o väntar på att få pka till gymmet, då de öppnar vid 09... skall köra en genomgång för hela kroppen... även om ja känner mig skit mör överallt. men som mannen min sa, bättre att köra lite än inget!
 och just nu så är de sant! ja får ej sluta då segnar o tröttnar man av när man presci kommit in i de. samt de har nu stängt under helgewn!

SÅ blir hela kroppen sedan lite kondis på det med!!!... får se när ja kommer dit!.. har nyss ätit en macka för ej dimpa oi bs!!!!... hoppas ja ej blir låg! de förstör hela träningen o motivationen mmm!

nu sklll ja röra mig! sorry mina stav fel har lite brottom!! kram så hörs vi snart!

En välförtjänad sömn!

Idag eller nu rättare sagt är jag så sliten o seg! så en bra natt sömn är ja doick värd!
Har hållit på hela dagen lång, fick mig lite sol eller sov pause. då jag somnade i solen, o de syns kan jag lova! RÖD!!!!!

Sedna kom sävrföräldrarna som hjälpte mig med att köra till tippen då ja vägrar att köra släp. så vi fick allt de vi ville slängt! så nu ser de fint ut på tomten!! så skönt ddå de tunger en att ha stökigt. mig iallafdall!

Sedna så baka ja en morotskaka till svärfar o mor.... men tror nog ja åt en stor del av den med:) eheheh måste ju! spec då man har känningar då går de första tänkbara ner!!!
Kvällskanten blev en snabb dusch för sedan till barkarbyu med min man o dotter, lite koll och samt vi bestämde oss för att skippa mat i dag på rest... de blev en dag vi unnade oss istl. eftesom vi firar 5 års tillsammans i dag!

Vi köpte lite saker till huset, inredning.. oc htrista fick lite bollar mm! men vi fick en mysig dag tillsammans!
Skall ta o hitta på ngt roligt när vi firar 1 års bröllops dag den 20 juli.... de ni!!! säger ej vad fråns de är dax!:)
Men kul kommer de bli!
nu passar ja på att städa upp efter en busoig tjej!!! hon slaggar o mannen är på taket o jobbar. så dax att göra ngn nytta!!! :)

morgon dagen är de upp tidigt för att dra sig mot gymmet o köra ett ordetl pass eftersom de har stängt under midsommaren!. måndag blir som vanligt med tärningen i gen! skönt där!!!

just de . vad tycks om mina nya skor?


Så underbart

Ni anar inte hur underbart de har känts de sista dagarna, att få komma i väg o träna, o redan på morgonen, du har hela dagen kvar till övrig och behöver ej hitta orsak el sitta o slappa o sitta fast i soffan o ej sedna orka gå upp för att träna!! bekväm rättare sagt!

Men nu fått de gjort på morgonen , de är en underbar känsla! den bästa hitills!

Morgonträning!

idag har jag varit så duktigt tycker jag! Måste få skryta lite ju:)
ja tänkte först inte träna alls. eftersom jag känner mig mör o sånt i kroppen efter två dars träning, ja som ej tränat sedan dec tror jag! så skynda långsamt heter de ju pga ngr orsaker ju!

Så jag tänkte först att ta mig till gymmet o köra lite lättare cardio men så varför ta bilen sitta på ett gym när man har naturen runt huset, sol o allt!
Så jag bytte om, drog på mig löparkläderna ifall ja skulle få infall att löpa. tänkte först en snbb powerwalk.men som vanligt blir ja sugen att ta i lite extrra,, ni vet oss handbolls freake, kan ju inte knata måste springa ,,, gärna efter boll! heeheh!!

SÅ jag drog vidare, började små löpa. lättare steg o korta. så dålig kondis ja har... fick håll direkt!! åt ju en bit macka innan för att ej sjunka i blodsockret!
Sedan så varierade ja mig mellan löp lätt lite  lång intervaller och mest pw...


Så dagens träningen eller morgonens blev
50 min löp /intervaller och PW i soleN!!!!

 får se om tiden räcker till för en kvälls pw.. har nu kommit in i detta! och skönt att få de gjort på morgonen direkt efter att lämnat Trista. man har då hela dagen kvar...
förutom de dar ja kör gym på kvällar då!!!

Nyss drukigt upp min goa protte shake bestående av jordgubbs protein , mjölk och frysta bär med lite sötningsmedel i!!!
mjölken hjälper mig att få upp bs som nyss var nere på 2.9 efter rundan!!!!

ja in action:

Dagen i sin helhet!

bÖRJADEM ED ATT JA SKULLE LÄMNA TRISTA HOS DAGMAMMAN! då såg ja en bil stå utanför oss, de var besitkningsmannen som skulle bes, huset inför banken o lånen mm!
Så de blev en timme med honom, men de gick bra!

sedan så drog ja till gymmet o pumpade liute.. skönt! men mört!
Efterde han jha hem o duscha slängai mig mat o sedna ut o lägga sig i solen en 30 min innan svärfar kom för att hjälpa till med städ o planering med kontainer mm!!!
Så då blev de allt fart... inte med de så glömde jag att ta min medicin så snacka om värk som kom smygande framåt kvälleN"""

NÄR MANNEN KOM HEM SÅ DROG VI VIDARE TILL ETT STÄLLE I NÄRHETEN O KOLLADE IN PUTSEN DE HAR GJORT SOM SKALL PUTSA VÅRT HUR! snacka om snyggt gjort! där är ja nöjd, bara hoppas matrialet blir till bra pris med!!
Nu är vi hemma , sliten o seg med smygande träningsverk så ja tror ja ens ej komer upp i morgon!
Jo vi handlade lite med på kvällen!. skall ta o försöka ge mig på lasnge... har aldrig gjort de förr!

ngng som har bra recept eller råd hur man gör???? maila el komentera de!!!!!
nu fix för natten, en lååång o tung dag väntas imorogn!
natti på er!

Dagens morgonträning!

Idag blev de av igen! jag gav mig av mot gymmet redan på morgonkanten så¨ja skulle iväg. ananrs blir ja sittande hemma!!! måste de ske så gärna på morgonen!!! stgress av att hämta trista ni vet:)

Så jag har nu köpt gymkortet för 6 mån framåt!
Passade då på att köra ett pass. blev bla gym hela kroppen me´st fokus på ben o rumpa!
sedan blev de 30 min cardio... bådå löpning och crossen!!! skönt!

Känner nu mig mör ikroppen efter två dars träning"... så får se hur morgon dagen blir....... har kanske såp träningsverk så de heter duga!
sedan så firar ju jag o mannen  mig 5 år så de blir ngt mysigt på kvällen!
så sorry Annelie måste avboka imorogn!!! vill ju inte göra min man arg:)


1:a gym passet på länge

Jeeeeeehaa jag genomförde de första o tuffaste passet på länge! att bartaens komma iväg är stort steg... de är ju så man  kommer iggn igen! och nu har ja det. bara forts så.

skall ner imorgon o köpa kortet där. tar nog ett kondis pass då eftersom jag kör igen styrka på onsdag!
Idag körde ja o Annelie genom hela kroppen tror ja! Mer fokus på armar blev de!
var rätt många på gymmet när vi kom så man fick vänta lite på maskinerna men de gick!!!

Känndes skit bra... tog i lagom lätt. men vi snackade igenom oss passet med! Men blir så när man ej setts på länge ,men vi gjorde de vi skulle på gymmet... även om vi snackade!
Mern bra där eftersom man vill ej ta i för mycket o sedan skada sig, kan ju lätt bli så när man har haft uppehåll ett bra tag!

Men nu är vi på G igen! jehaaa så underbart de känns!!!!


Träning!

Snart dax att drapå träning! jehaaa. första på väldigt länge.... men hopppas ja orkar! Blir en lätt genonmgångare för kroppeN!... BARA SÅ MAN KOMMER IGNG SÅ!!!

Återkommer ikväll med vad de blev av träningen!

Storstäd och lite shopping

Idag har jag spenderat dagen med städa hela huset , alldelles rent o fint är de nu... dock tills trista kom hem!
Men ialalfall moppat mm! känns så skönt.....

Efter de var klart var ja tvungen att komma ut lite så ja drog vidare till barkarby för att kolla lite saker el kläder mm till brölloppet .... fick tag på ett par skor jätte billigt.... sedan så letar ja en bolero, n vit som man kan ha!!
hittade en men vet ej om ja är nöjd ! så får nog leta vidare! Mia hade en ja kunde låna-... får se om de är min stil o de passar till  klänningen.:) hoppas! inget kul att handla sånt man ej kommer ha sen!

Men skorna älskar jag!!!!

Så snygga på!!! o jag som bara hade svarta innan så dessa blir bra i garderoben!

Nya snygga Skor, Björn Borg!!!!

Skor - Björn Borg: Sven | Yttersidan av skon

Är inne på ngn av dessa då de är riktigt bra pris på en butik här !!! halva priset mer än så om jag säger på det sättet!
 snygga eller ej?

Helgen började med ett besök på akuten!

jag hade märkt att Tristas ansikte såg lite uppsvullet ut när jenny o Jonas var över, hon hade ju fått ngr insektsbett... så de var som ett horn i pannan!
Men när hon vaknade upp på lördags morgon så såg hon ut så här:Så vi bokade tid för att åka in o kolla även om vi var saäkra på att de var från ett bett..
Men hon såg ju inget!!!..
Så kl 09 på morgonen fick vi tid!!

In kom hon tröffa en så ålig läkare me vi fick de vi behövde...
Hon fick betapred( kortison) när vi var där! Sedan droppar att ha i ögat som vi fick hämta ut på recept..
Och även TAVEGYL..

när vi sedan kom hem var vi slut, slitna o allt där intill. så de blev en lugn dag. inget jobb. utan tror nämligen vi sov ngr timmar innan de bar av mot svärisarna som hjälpte oss med trista.. Kims kusse Tommy hade 30 års fest så vi klädde ut oss så fina för att dra oss vidare dit!
Hade ju planer att dricka men med trista som hon såg ut blev de bilen dit o hem.... Eftersom läkaren sade att om de ej blev bättre så var de viktigt att åka in direkt .. så inget dricka här!
jooo ja tog en drink bara... smutta lite ni vet!:)

Efter ett tag med mediciner så såg tripsie lite sötare ut!... men tänk så hemskt ett litet bett kan göra!


Vår lilla älskling!! Men i dag ser hon nästan helt normal ut!! sötis!

Finbesök på kvällskanten!

Idag hade vi fin besök av Jenny , Jonas Och Melvin så klart! Så charmig kuille. inte alls rädd för att charma o stoja!
Han o Trista lekte bra. De lekte typ följa john, gjorde de som den andra gjorde..Men de som var bäst var att bögge älskade att Dansa när Jenny satte fart på iphonen!!! Bägge hade sin egna stil! mysigt där!

När de kom så satte vi oss o åt.. lite  enklare fö oss men de hade köpt med sig ... skulle ha bjudit dem men eftersom vår fläkt ej är under funktion så ville ja inte stå o laga mat ... så de får bli bnär den kommer iggn!

Men vi snacka o mös .riktitgt trevlig, var ju nu ett bra tag sedan, för länge sedan. men de blir så när alla har sitt på lika håll!! Men får sätta sprätt i saken o skärpasig! ... de kan va enkelt om man bara vill så!

Trista somnade direkt då de åkte. så nu får ja min egen tid, får se om de blir jobb i morgon el  ikväll.
jahaa nu fix att göra hörs sen! kramar på er!

Värsta hagel/regnkaosen!

De har varit såå åhemskt här., storm typ. värsta tänkbara kaosen!! de har haglat så mycket så de fortf efter ngr timmar trots sol ligger kvar stora ytor med hagel! hela vägarna var täckta... de var hemskt! kolla in bilderna så ser ni!

Hagelkorna var stora som kulor!!! helt sjukt!

vaknade upp med högt blodsocker

jag vaknade upp o mådde bra men inte så vidare bra när ja kolla mitt bs som då låg på 16.5. hallåååå sjäölvförvållande då jag åt onyttigt i går o vissa saker av de ja åt kommer bs stigande flera timmar senare. så som Baren jag köpte. Star Bars... den kommer krypande smått med höjjande bs... inte bra har ja märkt!

Men sedan hade vi picknicken o vad gör man inte för sina barn,. klart man fikar med dem.. då stiger bs. där av hatar jag att äta onyttigt sent på eftermiddagen kvällen för att ja vill ej egå o lägga mig med ettbra värde för att de sedan höjs o blir högt pga de jag tidigare ätit.. visst kan man ställa klockan men orka.... inte när man har små barn o redan sover dåligt om nätterna!!!

får se om dagen återhämtar sig bättre,,,,,, svårt att få bra ordning på bs om man startat dåligt tycker jag!!
bara tänka på maten , kolla bs mer och ha KOLL::::hitta ett kort med lite saker som behövdes när man bytte till pumpen, bla nytt insulin, nya nålar, kanyler, slangar i två olika modeller... bs mätare o de viktigaste, hinken du slänger nålarna i   som man får gratis på apoteket om man frågar!!1

Picknick med dagmamma gruppen!

Nyss hemkommna efter att spenderat en tid nere på lejondal vid badet, riktigt mysigt... bra badställe som attan...
Vi köpte med oss lite kykling , kakor o anant gött. Så väl nere ville Trista bara leka i parken, gunga o stojja med de andra barnen, mannen min sprang med henne , för han ville de, han ville ej sitta med de andra där!1 heheh förstår honom:)

ja satt o pratade lite med ´mammorna, de kom fram till att ena familjen bodde i huset mitt emot oss, bara en väg imellan, lite kuL"!. vi ser typ in till varandra:). men lite kul var de. Med trista älskade de nog , ville ej gå hem!

Men hem kom vi... ja tog insulin, åt lite mer kakor för bs hade sjunkigt... kul att nu testa sig med nya everyx3 mätaren!!!!!...
Nu väntas de på att trista skall sussa. så ja kan forts hemma här!!!!

Blev lite lätt irreterad över att ett par byxor ja skickat tbx. fick ett mail av dem att de ej tog tbx returen, de stpod att vara är ej i de skicket de kan sälja den igen, hallååååå ja tog bort lappen för de gick ej testa med den på. och testade de hemma.. hmmm.. så nu får ja betala framkten tbx med dem... o de var dock lite stora. hade velat h en i stl S.... hmmm. faaaan va irreterande!!!!

Better Bodies Baggy soft pant


Min nya blodsockermätare!

Nyss har jag h'mtat hem stickorna till min nya mätare. en everyx3.. skall bli så kul att få börja använda den!!. Ngng som vet hur man ändrar kod på den när man byter stickor??? hjälp tack då ja ej vet vart min bok till den tagit vägen!

älskar den hitlills så kan ej bli sämre... får se om ja även startar med pumpen igen ,saknar trotts allt den men vet ej om jag VÅGAR bli så sjuk igen,,, kanske ja ej blir de vem vet.. testa kan man ju alltid!!! medan man kommer ihåg hur man gjorde... men tar nog som läkare safde då med lantus utanför pumpen!


Gymgrossisten

idag kom mitt efterlängtade paket.. mitt o mannens.... jag har nyss slagit i mig en bars, Star bar. med choklad kola, fy faan va ja har glömt hur goda de är!! samt bra föör oss diab då de ej innehåller så mycket socker...
Mumsigt.......

Tighten blir till att prövas imorgon då jag gärna vill kunna sova inatt..
..

Snart skall ja hämta Trista för att möta upp min man, vi skall ta oss ner till lejondals med dagis mammorna rep barn för en kvälls picknick.. så ja har nu handlat lite smått o gött.!1! MYSIGT SKALL DE BLI!
eN FAMILJE SAK MED FÖRUTOM ATT BYGGA PÅ HUSET.. FÅR SE OM JA PALLAR ATT CYKLA NER!

Fettförbrännade & uppiggande

Har för ngr dar sedna beställt eter mina Tight som jag kört med länge fast nu var de ett bra tag sedan, har provat lite annat under tiden så som Synerlin, Thermo speed, Rapid Cuts o ngt mer men inget slår mina tight.... ja bara älskar dem o hoppas de fortf uppfyller mina krav..

Återstår att se när de snart dimper ner i lådan tillsammans med en låda Bars.

Samt mina älsklingar:
Hoppas de dyker ner under dagen:)

En lugn o avkopplande dag

idag skulle bli en mer hektisk dag än vad de blev om jag säger så! Skulle ha träffat en god vän men jag avbokade i sista stund då mannen o svärfar skulle komma hem tidigare för att jobba på huset nu när vädret är på vår sida! Taket måste ju bli klart i år!!!!!:...

Så jag fick avboka men de kommer fler dar eller hur tjejen!?
Men tog de lungt eller rättare sagt morgonen var fde full rulle. började att gå till dagmamman , knata tbx. sedan så hoppa ja in i dischen direkt,. sååå skönt!
För att sedan byta alla sängkläder... i vår o tripsies säng... städa upp lite o sedna sätta sig vid datorn o tv4 för mitt morgon kaffe! Min heliga stund på morgonen, min rutin som jag måste ha! att få doppa mackan i kaffet. finns ej ngt godare!:)

Efterde så satte ja mig ute i solen o njöt av att bli brun, men blev dock lite bränd istl, men de går över..
Njöt av att veta att ja fått jobb, ett som jag ville ha!!

Sedan så blev de ena efter andra... jobb gjort.. på vägen till woody fick ja en dunder känning, hade ingen bs mätare med men kände att den var otroligt låg, kallsvettades frös, mådde dåligt mm
Så mannen min skynda sig att slänga upp matrialet på taket, in på minlivs här o köpte till mig goidis som skulle få upp de snabbt.... de enda ja ville ha, de var SKIT LÅGT... o  då blir man så enormt sugen på godis, kan äta upp en hel affär då! .
hann äta lite innan ja var hemma o kollade bs då , 3.3 DÅ. HALLÅ HUR LÅGT HADE JA DÅ INNAN????
Tog ändå 3 enheter till godiset eftersom ja vet att de stiger sen,, nu låg de bra... Men blir sååå arg.. ja som ätit bra herla dagen nyttigt mm, men då kommer denna kännning o ja får ge mig! argt eller?
Men men , sånt kan de bli ibland!

Nu har ja just avslutat pappersjobbet med företaget, skall hjölpa mannen min el städa .. ej bestämt mig:)
kram på er!

5 trevliga & underbara år tillsammans!

På söndag firar jag o mannen min 5 underbara år tillsammans , så snabbt tiden gått. Mycket vi varit med om ihop, både nero uppgågnar... men de är ju just de som gör ett förhållande starkare...

På lördag är de 30 års fest hos Tommy, litet roligt tema, vi tjejer skall klä oss till killar o killarna till tjejer!
Skall bli riktigt kul att få klä kim i mina kläder... heheheh sååå ja kommer skratta...
De är ju lite enklare för oss tjejer känns de som!!
kort kommer kan jag lova.. på mig iallfall då mannen min ej villl vara mer´d i blooggen o spec inte i tjejutstyrsel!

Sedan är de söndag . Vår dag, bara min o kims!!! Skall försöka hitta på ngt mysigt..
Som mannen min sade, indiska ( som vi älskar) eller om vädret är fint en picknick nere vid lejondals.. (sjön där vi bor).. kan vara riktigt mysigt. personligt mm! vi får se!
Ngn som har en bra ide om vad ja kan inhandla till min man? råd tack!

så man kan älska en , trodde je på de igen:)
gammal bild från förra året i egypten!Min eviga kärlek!!!!!!!!!!!!!!!!

Jippi jag fick jobbet!

Jehaaaaa. så GLAD ..........jag är såååååååååååååååå glad, glad..överlycklig.....jag fick jobbet som jag söket för ngn vecka sedan!
Idag ringde hon o sade att hon besatämt sig öfr mig!  sååå överlycklig o glad blev jag inte ens när jag sökte jobbet på Mäklarhuset i srtan!... de kändes ej lika bra som detta.. Denna känndes skit bra då jag var på intervjun, ja bara ville ha jobbet... o nu fick jag det!!!
Börjar i aug.. bra med lite sommar lov ju! Tjejejrna får umgås med sin mamma! och jag kan vara glad o lycklig!
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSS

En överlycklig Catta med familj häör!. kan livet bli bättre nu NEJ!!!!!!

Träning med Diabetes!

Fysisk aktivitet ökar insulinkänsligheten
Vid fysisk aktivitet sänker insulinet blodsockret mer än vad det normalt sätt gör, vilket beror på att insulinkänsligheten ökar. Insulinkänsligheten kan sitta kvar upp till 24 h och de flesta behöver därför minska sina insulindoser och/eller äta mer före, under och efter ett motionspass.

Om man vid fysisk ansträngning äter och tar sina vanliga insulindoser, finns det en risk att man drabbas av känningar under träning och efterföljande natt och förmiddag.

Man ska inte helt undvika att ta insulin vid fysisk träning, för vad som händer då är att man ökar känsligheten för ett insulin som inte finns. Insulinet behövs för att glukosen kan ta sig in i muskelcellerna. Om kroppen inte får något bränsle leder det till minskad prestationsförmåga.


Adrenalin påslag vid Träning:
 Förhöjt blodsocker under träning= Detta beror på att adrenalinet ökar frisättningen av glukos från levern för att kroppen ska få mer energi.
Adrenalinet påverkar också insulinkänsligheten i muskelcellerna och minskar energi upptaget av muskelcellerna, precis som vid insulinbrist. Resultatet blir att blodsockret stiger och man får sämre prestationsförmåga om man inte kompenserar med tillräckliga mängder insulin.


Fysisk aktivitet ökar energiförbrukningen
Kroppens stora energikälla är glukos, men bara en liten del av energiförrådet finns i blodet. När detta förbrukas frisätts nytt glukos från leverns glykogenförråd som räcker i normala fall ca 1 dygn (om man inte slarvat med maten senaste dagarna). Vid löpning räcker det ungefär 3 mil. När leverns glukogenförråd tar slut går kroppen över till att förbränna fett. Fettförbränning är inte lika effektiv och man går ”in i väggen”.

Skall man motionera under en längre tid måste man alltså äta bra dagarna innan, anpassa insulindoserna genom blodsockermätning, tillföra energi i form av sportdryck (socker och saltinnehållande vätska) under pågående motionspass och se till att äta efter träningen.


Här är lite info för oss diabetiker vid fysisk ansträngning.. För er som ej är insatta så läs så ser ni hur vi har det!


Efterlysning!

Efter en stor rund taklampa...... stor skall den vara på bredden... ej så hög... av tyg helst... ni vet dess som nu är morderna! ja har bara hittat ett par som är typ  små eller 60 i diameter men vill ha en större1
TYP SOM DENNA! SÅ OM NI SETT VET EL NGT  SÅ KOMENTERA O HJÄLP MIG!sOM  den svarta , stor rund o bred!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HJälp tack!

Sätter nu fart!

mÅSTE NU TA O SÄTTA FART!
Skulle igentligen träffat Jenny oMelle idag men ni som känner mig , måndagar är min lugna dag, så seg o slö efter helgen, spec denna helg då tjejerna röjt sedan onsdags...
Samt jah ar så mycket jobb att fixa... Måste ring samtalo skicka mail mm!!Samt skicka offerter på huset.. och mycket annat!
Så min tid är ej så bra...Denna dag kommer flyga iväg!!!! Men skönt då man kan lägga detta bakom sig gå vidare i veckan med de andra man behöver få gjort!

Så nu har ja redan hunnit skicka iväg ett par offerter... Måste ta tag i samtalen som tunger mig, orkar el vill igentligen ej!:( men måste!!!!)

fÅR SE  om ja hinner med ett pass i dag med! skulle vara skönt! Mne jah har ej hunnit kommit in i träningsfasen än:) men maten är ok!!!Idag kör vi på igen!!!... frullen har varit bra. Bs låg bra. kan de bli en bättre start?
Nu jobba så vi hörs senare!


Söndagsmys, bullbak och dåligt humör!

Dagen i sig har verkligen varit varierande! FVrån att vakna upp bra o sedan vända på steken, fick så ortroligt dåligt humör... rikgtig illa alltså! började städa så som ja är van att göra när jag mår dåligt! ja har tidigare lidigt av städ mani nä jag mått dålkigt.!! allt skulle vara klinskit rent! och de kan ja ibland känna av...
Ej som förr men de är städnivå ialalfall!!

Men som tur var så släppte allt när ZTommy o Karma kom på besök, vi gick ut o lekte lite, men fick avsluta leken o åka o lämna tjejerna tidigare.....saknar redan dem så mycket,... mina prinsessor!!

Hem kom jag, mös lite med Tristao Karmisen!!! gjorde mat som de åt... gud så bra de lekte tillsamman´s , rikgit kul... de är ju exakt ett år mellan dem!!! på dagen!!! o sysslingar.. kul där!
När de åkte hem så drog ja o resterande familjen till Willys handlade lite, hem o städade och fixade o städade bilarna... trista lekte, och hade sig medan vi fixade.. skönt!
pÅ KVÄLLSKANTEN BLEV DE LITE JOBB,  BADA TRISTA OCH BULLBAK!!!
Igen men de är min kära man som vill ha vaniljbuillar så klart man gör de då!!!
men fattar ej, mina bullar blir brända på ena sidan bara... ugnen värmer ojämt! Ngn som vet varför el ngt???
Lågt Blodsocker under natten!

gick o lade mig igår med ett hyffsat bs, eftersom jag ätit godis, min ätar dag i går så tog ja extra insulin, jämt när ja äter ngt som godis slutar de i lågt... ja blir så skraj att ja tar så mycket ex när bs stiger, o vem vet, ja kanske då kollar bs när de ligger på sin topp!!!.. så ja pumpade i en hel del..

gick o lade mig efter vi hade jobbat .... var så trött... vaknade upp när kim skulle lägga sig av att ja kände mig sååå skum. mådde verkligen konstig. så trött, så otroligt trött. mer än va´nligt ... sedan så kännde ja en skum känsla av att ligga lågt.. bad mannen min hämta mätaren då var bs nere på 2.0.... jha var på väg in i koma!

har aldrig kännt så förr!!!... om min mna ej hade varit där o kommit in just då hade detta ej slutat bra. Jag hade då aldriug vaknat.. o ja som jämt vaknar vi lågt.. Men nu fick ja knappt upp ögonen!!!
Så en banan o lite godis... så kunde ja somna.... o vaknade upp  lite högre...... 13 i bs men de är bättre de än  att må dåligt o ligga lågt...:)
Idag är de en ny dag.. mat o nyttigt... h¨lla bs under 10 ...


Sedan kalas hos Anneli o Olivia som blir 2 år!!1 ,, hoppas trispsie håller sig lugn, men de tror jag!
Efter de hem o jobba. mysa med barnen o kanske baka lite!
Måste ju bjuda på¨å ngt när svärfar kommer över ibland! han o moommmo gillar bakat:) de gör vi med!


Hur faan ser HON ut?

Ung och redan så sönder opererad. och ser helt för djävlig ut om jag får säga så! sORRY MEN SANT!!
dE SOM INTE VET SÅ ÄR DETTA . kISSIE... HMM, STACKAREN NÄR HON VÄL ÅNGRAR SIG!!!! ELLER HON KASNKE VILL SE UT SOM EN DOCKA?


Regn & åter regn. deppig näähää!

Idag har de regnat hela dagen från morgon till nu! Roligt för bsrnen då de vill cykla hoppa stuttsmatta mm nää de blir innedag...
Tog de lungt eftersom el killen kom hit o kopplade lite,,, bra att få de avklarat!
Sedan  sussa ja lite för att åter åka upp till C , gå på apoteket, fixa mediciner mm, även blev de Compeeds Nattcreme för fötterna,,, ja som diabetiker har s lätt att få sprickor, även om ja smörjer varje dag , och slipar så blir de aldrig bra.... hoppas den är bra då alla andra jag testat ej fungerat alls!

inte skönt eller snyggt att gå runt med spruckna hälar på sommaren:(

Iza vbille ej följa med så hon var hemma o kolla tv och när ja kom hem hade hon städat.. så sött va? min prinsessa!!!.
Snart skall vi till dagmamman o hämta minstingen.... som i dag har fått nyttt namn reg hos skatteverket! jehaa o grattis till henne!!
Nu heter hon som mig o mannen min samt har sitt mellan namn med.... innan hade vi bara Saga som mellan namn men blir så skumt med Trista Saga... ( som man läser en trist saga) heheeh!
Så vi lade där in Pariza före Saga..... hon fick de redan under dop sermonin men när vi skiuckade in om ändelser så verkade lappen kommit bort! Så ja fixa nytt!

Nu heter hon bra o fint o så som de skall vara:)

Mina tattos!! ngr av dem allafall!


Mycket gott men oxå tråkigt som hänt!

De senaste dagarna har varit hemska.. men ändå bra...
Hela dagen igår med arb intervju, och tatto på de slutade i feberfrossa för mig o K... samt trötthet o seg satm man skulle va glad för tjejerna skull!!! Hämtade hem dem på vägen hem med!

Dagen i dag så lämnade ja trista hos mamman för att få lite egentid med stora töserna, vi tog de lungt på morgonkvisten för sedan ge oss av mot barkarby, för lite shopping till tjejerna inte mig!!!
De gick in på kappahl o Lindex där vio blev kvar i flera timmar.Men ut kom vi med kläder till dem!
bland anant detta:Tjejerna valde detta , men iza ångra sig o tog ett anant istl bild kommer sen!,, Trista fick sig lite med!!
jag valde att ej ens kolla... De var ju tjejernas stund nu ju!
Blev lite assosiarer med!!! de gillar det... Spec iza som kan stå i flera timmar o kolla på halsband mm!! min tjej det!

När vi var ute så klagade indra påatt hon mådde dåligt kände sig varm m. men ja tycke ej de då vi var där!
Väl hemma blev hon mer o mer avtrubbad, så ja kolla tempen, de var näramare 39 grader... så hon fick alvedon o låg en stund i sängen o sov. för sedan poigg o knat i benen! skumt detta!!!

på eftermiddagen tog vi cyklarna o gav oss iväg mot hästarna som finns här borta... Trista asatte på sig hjälmen o satte sig i sadeln utan problem, bra att ha stora tjejerna som visar vägen! För innan vägra hon ens att komma inärheten av cykeln!

Nu ville hon ej ens gå av... fick ju knata runt med cykeln mm ifelra timmar innan hon klev ner.. hehehe bra där va?
Men nu går de, kan ta cykeln till willys dagmmamman mm! bra ju!!!
nu är de susa snart som gäller...

killen som köpte moa har nyss varit här! kändes jätte bra.. en bra kille där vet o allt! han gjorde en genom gång av moa innan kolla chipmärkningen mm o henes ögon o allt!

Nu är moa ej längre här , vår tjej men vi vet att hon kommmer ha de bäst... hade vi behållt henne hade hon ej fått de bra . bra men ej lika som hon kommer få! de hade då varit för vår skull vi hade henne kvar o ej hennes! Så detta var rätt beslut även om de käns så jobbigt just nu!!!
Vi komme sakna henne!! vår lilla Mops tös!Hon bara så älskade att ligga i solen o sova. sitta högst uppe i bastun med oss och  sitta framför värme fläkten så de började lukta bränt då vi byggde huset.. knas hund där! Men en underbar personlig het som vi alla kommer sakna så!! Moa vår Moa!!! och Kattas med såklart!

En hektisk dag! Men lyckad!

Dagen har varit i full rulle från start dåp man vaknade. En kaffe i handen , lite koll på datorn o fix inför arbetsintervjun som gick jätte bra.. Jag gjorde ialalfall så gott ja kunde. Så ja kunde gå ut med huvudet högt..

Satt där inne i 1.5 timme, då måste de väl betyda ngt bra iallafall. kunde prata av slappnad´och enkelt , pratatde om allt o inget... skratta o kändes som man känt varandra innan! riktigt bra... gillade henne o den andra killen skarpt mycket... vill verkligen ha detta arbete... kändes så naturligt...
så får veta mer om jag får de nästa vecka... hoppas! de står mellan mihg i en till!!!! vad de lät som!!
Efter de så tog ja bilen hem bytte till bekväma kläder för att sedan dra sig mot strängnäs. för lite tatto!!!
 åt en sanbbis på donken ,en hamburgare o glass.. mumisgt.. mås¨te ju ha ortroligt mycket kolisar för att kunna o orka tattuera sig!

sedan väl framme så startade kim med att börja, han satt i 4 timmar för sedan blev de min tur.... jag skulle bara fixa till lite skuggningar o gjorde lite små blommor för att mina tattos skyulle se enhälliga ut!!!!
så nu är jag nöjd. bara lite fix men de får  ta den tid som de tar...

jaja kort de kommer när ja fixat den o fått bort pappret runt den! så om ngr dagar kanske! ni får nöja er med den här:jaaa ont gjorde de........ så jäkla ont, fick efter ett tag lite bedövning, de hjälpte lite.. men de är så sant , att får man sitta i flera timmar o vänta på att mannen tatto sig så blir man sliten o seg när de väl är min tur!! usch!

samt ett stort tack till svärföräldrarna för att ni passade trista... guld värda är ni...

Snart är de dax,arbetsintevju!

Nu sitter jag här och förbereder mig psykiskt, arbetsineervju ni vet! PÅ de jobb bja bara SKA ha!!!!Ligger endast två stationer från mig, tar då 10 min med tåget. stananr där kontooret ligger...Enda nackdel el fördel är att de är start i aug då! ja som vill jobba nu"! Men samtigidt får ja då semester med mina barn!
Min man ´kommer ej ta ngn då  han börjar nytt nu!"""" ngn dag hit o dit men ändå

Så håll nu tummar..... ojdå, vad skall ja hapå mig???? Blir nog kavaj o snygg tischa under,,,, orka ha skjorta!
Byxor??? ja svarta enkla ser mest neutralt ut" vill inte gå i ngn tunika på intervju presic!

Återkommer när ja komer hem så får ni veta mer! Men kom ihåg nu hejja på mig! ja skall ha detta!"

Arbetsintervju!

Imorgon gäller de, den arb intervju jag gått o trånat efter iså länge, nu 'r den här.... jehaaa. jag skall ha detta jobb. så jag kommer satsa som fasiken imorogn! Redan kl 09 är det dax. bra tid för att ha kavaj mm!!

Så håll tummar ni alla där ute!! ja villl, viull vill!!!!!!....
Mannen min kommer vara hemma, för efter de så fdrar vi vidare mot strängnäs för lite  kroppsmålning!!! vi komer pryda våra fina kroppar så fint!! ja kommmer forts på den ja har på armen, göra lite skuggningar o japanska vågor samt fixa min blomma som ej blev som den skulle! o de skall han få veta!

Kim kommer forts med sin enorma drake han har!!! mycket jobb o slit på den men så fint de sedan blir!
får se om ja gör en liknande blomma till på andra axeln, så ja älskar den!!!


Mathandling , födelsedags present och sedan vila!

Tänkte dra mig till butiken och handla mat och hitta en present till stora Olivia som  vi skalll på kalas hos på lördag, skall bli kul!

Sedan handla mat så mannen min slipper åka när han kommer hem då ja är hemmza niu!
Så passar d¨å på att hämta mitt packet som kommit med posten, jehaaaa hoppas hoppas!!!!!
Har bara legat hela dagen mår fortf dåligt, så skumt som man kan må när man legat lågt. ni diab vet hur ja menar!!!!!

nu dra mig innan trispsie skalll hämtas!!

Frisören nästa?

kanske dax att boka tid till frissan?


blond eller brunare????????????? ja ännu inte svar på detta! MEn får se vad de blir!
Nyfikna???? ja de är jag med!""" heeheheh!

Vaknade upp med Lågt blodsocker.

Jag vaknade upp av så lågt bs inattt vid 01.30.... men trodde de var lågt men ej sååå lågt... 1.8 hade jag!
JAG  trodde de var runt 3 men nör ja såg värdet sså fick ja panik, ja tryckte i mig ett glad  oboy o en macka.. hade ångest om ja skulle ta insulin till de så ja inte vaknar upp på högt värde. De rä vanligt att när du får lågt bs att de ger en rekyl och blir högt eftert  ett par timmar!

så rätt. vaknade upp på 13.5. imorse men då hade ja inte tagit insulin till maten! ville inte chansa att bli låg i gen då de  är vanligt att kunna bli så!
MEn de gör inget... skönt att få känningen över... man kan må sååå dåligt ibland. både under tiden du har känningen o morgonen efteråt då du vaknar till...
Men de gikic ok.....

 Ibland kan man må dåligt av ertt värde på 3 medan de på 1.8 inte påverkar en alls. de är så olika hur man mår mm!
Men ja klarade mig ganska bra.. Tröttare dock blir ja dagen efter.. ibland så trött så att sova är enda lösningen!! sorry men sant!
Var länge sedan ja låg så lågt ....  men ibland känns de om ja får säga ganska bra. då vet man at de inte är konstant högt ialalfall!!!
Tror även min nya bs mätare kommit i lådan. måste upp o hämta packetet.. hoppas!!! Har hört så gött om den!
Även om många säger neg om den med! Men har haft min nu alldeless för länge... ja brukar förnya mig ofta. då man kan de .... men den ja nu har passar mig bra. enda nackdelen är att den ej har ngn natt lampa så man måste tända rummet för att se ....

hoppas denna har det!
denna har jag nu!och min som ja väntar är denna:Jobba på huset , själv:(

Idag sskall ja göra min man glad. ja skall jobba på huset, måla vindskivorna och städa medan han jobbar... så glad han blir när han kommer hem!1 o ja får vara ute i soooolen, kan de bli bättre!

Sitter nu o dricker mitt kaffe: mumsigt och självklart mina synerlin som 'även min man tar dagligen nu!!! inte för att ja vet om de hjälper så mycket. lite piggare blir man men nog är thight de  bästa må ja säga!
Just lämnat Trista hos dagmamman, skall sätta igng med allt som skall göras..Tror även min nya bs mätare kommit med posten som ja skall hämta ut o dag... hoppas:)


Sedan morgon dagen , ååå så ja längtar men samtdigit ej... Arbets intervju tidigt på morgonen sedan till strängnäs för tatto... både ja o mannen ,sedan hämtar vi upp tjeejrna som skall spenadera tiden hos oss! jehaaa!!
 saknar dem så!

Playdate

Idag så hade jag Tripise hemma...Kom till dagmmamman men då hade jag glömt att de hade planeringsdag, så de var bara vända steken o gå hem i gen!

vi mös lite för sedan åka till skopunkten o byta skorna, gick väldigt bra med Trista med mig!!! hon hjälpte mig att välja skor:)
sedan styrde vi bilen mot väsby och hade en playdate med Maxi... Ingela bjöd på en super god lunch! riktigt nyttig... :)
Så de blev en halvdag med underbara vänner!! tack gumman!!!!

Sedan på vägen hem somnade trispie så jag bar ölver henne och kunde själv sussa lite,, så seg eftersom natten ej gick ngt bra.. värk i armen , mycket smärtstillande som ej hjälpte!!
Jag kom av mig lite med mina tradolan, brukar ta de regelbundet men ibland så hoppar ja en tabblett för att de känns bra då kommer smällen efteråpt! hmmm, att man aldrig lär sig!

Men nu är de bättre,,, skönt! dóck seg!
Sitter o tänker på vad man kan äta. är inte hiungrig men men ngt slinker ner innan träningen jehaaa. skönt skall de bli!

Träning, jehoooo

Ikväll skall jag köra mitt första riktiga träningspass på gymmet med Annelie.. Nu var de riktigt lääänge sedan!
Så vi har slagit spik i saken o  börjar i dag. två gng i vekcna är en start.. enna vecka blir de mån och torsdag!!
Så kul... de bästa med allt är att Annelie ör som mig,, vi gillar när de är jobbigt. hårt mm samt bägge är ju handbollsspelare. Milfar mmm heeheh!

får se vad de blir fokus på idag... kan tänka mig hela kroppen för att få en bra start att komma igng efter ett långt uppehåll!
Annelie påstpår sig att suttit hemma o ätit kladdkaka i flera månader men den tjejen är inte mänsklig!
Hon föddee barn o bara dagar efter så såg hon ut som en fitness brud. inga tänken på barnafödelse där nej"!


återkommmer i kväll om hur träningen vart!

En dag på stan med underbara vänner!

Dagen i dag har nog varit en av mina bästa dagar på väldig väldigt lääänge... För de första så unmicks ja med mina vänner. Mia som jagh håller av så  mycket och sedan träffa vi upp Stina som jag gått samma klass som i högstadiet , samt vi spelat handboll ihop sedan vi typ vaer 6 år!

Nu har vi hittat varandra igen via FB... bra sajt de där. hehe!
Så jag o mia strosa runt i stan och shoppa såklart... De är mias fel.... så som hon skyller på mig att hon börjat på alla olikasporter mm! Så ja skyller detta på henne.. att ja kom hem med en tröja, ett par tajts och ett par gladiator skor som ja måste lämna tbx.... de var fel vända i ena spännet! hmmm!!!!

Men tröjan gilla ja o tajtsen så coola,,, de var som slitna med lite spetts under... love it!
Bild här:kanske svårt att se. men älskar dessa o billiga med var dem!1 så tack mia... min persolinga shopper... hehe en måste ta mer färg nästa gng!! mia du glömde skorna , de rosa!!!! köp de!!!


Jahaa åter igen efter att knatat runt så mötte vi upp stina i kungsträdgården och gick runt där då de har ngt med resturanter o mat stånd mm att göra.. så de var prova på olika maträtter som gällde..
ja tog först en lamfärsburgare, så gött och sedan efter ett tag gick vi vidare o tog oss en vofflar sprial... som satt på en pinne, med choklad till mumsigt... fattades bara ölen, men hade bilen med oss in så!!!

Innan de så tog ja o mia oss en lättare lunch på ett fik inne i Gallerian, blev en nyttig smoothie o en frukt  yougurt.. mumsigt..

fina vi är va!!!?????? slut gådda . efter en lång promis runt i stan! MEd såååå mycket folk, och de var så kallt!!
Man tordde de skulel vara varmt men näää. riktigt kyligt. så jag höll på att förfrysa. ärligt alltså! Och jackan glömde jag i bilen så klart!

Men ialalfall så har jag haft en helt underbar dag.. Med underbara vänner och de bästa med allt är att ja kom ut, jag gick i stan! jag har haft sådan panik att umgås inne i stan, lite så blir de när man suttit inne med Trista hela vintern pga vi ej fått umågs med folk ( hennes imunförsvar).. man blir lätt isolerad!!

Men idag så var de sååå skönt, ja mådde så bra och är så glad över att ha så nära o kära vänner brevid mig som stöttar o får mig må bra!
Synd bara Madde du inte han o kunde komma in! sakna dig tjejen o ville ju att ni skulle Träffas!
oCH jENNY, VI FÅR TA EN DU O JAG DAG SNART. BÄTTRE PLANERING!!!! BARA!!!

Nu kolla rtunt ipå nätet o koppla av medan man är fri från folk mm!

Blond eller brunett!?

Nu står jag där igen!!!!har nu tid o råd att kunna förga om håret hos frissan men hur skall jag göra!
har hela tiden bestämt mig för att bli brunett men nu är de ju sommar då är de fint att vara blond...

skall jag vänta eller skall jag köra på brunett. vill bli som denna . eller är de för mycket? tar mer än gärna råd från er! så snälla hjälp mig.... hur skall ja göra.? brun / blond? färg???? slingor . mörkare el ljkusare mmm? HJÄLP"""""

har tänkt mig se så häör ut då jag gillar de grymt mycket. men kan de bli för mycket? har ju varit blond så länge jag minns!


Full rulle!

Går dagen blev en fullspäckad dag från morgon till kväll! Me d folk i huset från morgonen så hade man ej ngn ensam tid. men de gillar vi!!!
Jag han heller ej sola som ja tänkt mig men fick ändå färg på mig medan vi jobbade på taket.Mannen mion kom hem tidigare, så¨vi lkunde få klart de sista med plåten, nu bara panel upp och lite annat , som rännor mm!!! men de värsta är niu gjrortt.. skönt som faan!!!

Trista hade kul med svärmor, tacka att vi har dem ananrs hade vi aldrig ens kommit fammåt med huset... de är guld värda..
Idag blir de städa på tomten åka till tippen med saker så de slipper bli en dyr kostnad av bigbag...
Även en del jobb kan jag tänka mig!!

Har sådan sjuk pollen som ja vaknade upp med var runt ögonen. fattar ej de. när man kollar halten av pollen skall den vara måttlig.. Ngng som vet vad de är för pollen som är nu o är de mycket???

Jag  pallar ej med de... ögonen ser för djävliga ut... de klias rinner o näsan den skall vi ej snacka om!!!!

nog om de.... skall kolla mail nu o fixa lite men hörs sen! kram

Lite mer på huset gjort!

Idag blev de en snabb jobb tur, vi satte upp plyfa till våra sovrum, reglade lite och städade. Så nu ser de så mycket bättre ut!!!!
Hade svårt att koma igng då ja var så seg.. kanske varit ute i solen för mycket idag!!! ja ser ut som en bränd peppakaka ut :) blir nu mer rät lätt brun... men de är ju bara bra!!!

Imorgon är de jobb på taket som gäller.... sedan kanske lite inne beroende på hur mycket klockan blir!
Men de e ingen bråska,. vi hinner!!
Skönt ändå att ha rummen klara!! Nu är de el som gäller för att få de iordning.. men sånt går oftast rätt snabbt!


Sedan fick vi bra besked att elektrikern kommmer nästa vecka o fixr så vi får riktigt el istl för bygg el. lite billigare:)
Och fick även ett riktigt bra pris på puts.. ( huset kommer putsas i vit kalkstens färg) .. skönt de ser då så mycket finare o klarare ut!
jehooo så ja längtar... de sätter igng med putsningen innan midsommar heheheh! jehaa glada vcatta  här!


En arbetsintervju till på G

Om jag har riktigt tur så kommer jag få komma på en till arbetsintervju hos Husman Hagberg  endast 10 min här i från! ja kan tom cykla till jobbet då!!! Får veta mer på fredag!!
bara att ja får kommma dit är guld värt. så ja hoppas!

även om detta ligger bättre till resväg mm så känns ändå de andra bättre. jag gillade henne ja pratade med , de är ngtr på kontioret och de är äldre... ja hoppas , vill verkligen ha de fast ja ej ens varit på intervjun!! samt de är samma koncern som tidigare. lite bättre o jag gillar Mäklarhuset mm!!!!

så ja hoppas o håll nu tummar åt mig gott folk där ute!

Pollen allergi!

Har ngt enormt mycket pollen allergi just nu, mer än ngn sin, fattar ej. vet ngn vad för pollen som nu slagit ut???
Näsan rinner som nigara fallet, klias och ögonen klias. de är ngt sjukt jobbigt..

jag tar allergi tabbl moirgon dag för att klara mig ändå går allt ej bort! de första ja gör är att ta de då jag vaknar upp! usch ngr mer man måste stå ut med:(


ohooo ja .... så skönt!

Idag är de soool då skall lilla jag sola o bli brun, måste ju vara fin när ja skall på arbetsitervju nästa  vecka:)
Sedan sågja att imorgon blir de ämnnu mer sol och varmare. jehaa så glad ja blir... ja älskar sooolen!

Igår så tog vi oss en sväng till barkarby, kim skulle in på Bauhaouse, handla lite och skönt att få komma iväg .
Trista röjde i butiken med sina nya Convers som fia köpt i USA... så fina Dock stora men spela roll... hon får gå i dessa ändå!!! Hade dem till dagmamman i dag!
Så fort hon såg de skulle de på! Den bruden kommer bli värre än värst när de gäller skor.. hon älskar skor mer än ngt annat!! Lite kul!

Idag skulle wawwwan med till dagmamman,, (dockan).. så den fick följa med! En docka som hon valde ut själv i butkien,, den fulaste av alla... ( mummu du vet vad ja menar, som med de där ufot  skeppet som hon valde i er butik) heehhe!!


Ett glädjande besked!

Idag blev jag mer än lycklig!!!!  jag trodde je de ens var sant, ja som hade gett upp!!!
Ifredags så ringde de mig från ett jobb jag sökt! eller räöttare sagt ja rtingde upp eftersom de var en vecka sedan ja sökte och hade verkligen hört bu eller bäää  från de. Så jag ville kolla läget, se att de fått in ansökan o CV mm

Så de ringde sedan upp och vberätrta läget, att de je haft tid och skulle gå igenom ansökningarna till helgen! och igår hörde ja ionget... trodde då de var slutet, inget positivit ialalfall!
Men så idag vid 16 tiden ringde telefonen, de var från Mäklarhuset.... ja skall dit nästa vecak på intervju. jehaaa!!
Så peppad ja är o glad!!! bara ja ens får komma dit o visa mig så har ja vunnit en hel del!!!

Ja skall bara ha detta jobb!! De ligger så nära mitt hem, ja kommer kunna ta mig dit på tåget med två stationer el bil på ca 15 min. kan de bli bättre? så håll tummarna yttligare en gng till för mig! För de ni gjorde sist var o gav mig detta!

de var detta som var min hemlighet, de som ja hoppades på mm! Och nu har halva gått i dröm! Så hoppas hela drömmen slår in!!


Snygg /söt klänning!

Vad tycker ni om denna! HAr tänkt ha den på ett bröllop som kommer äga rum i sommar! visst va den fin?
Denna kan man väl ha???
sedan så köpte jag en sak till Kim från mig och Trista. Hoppas han blir glad men de tror jag! jag vet att han behöver dessa och ha nkommer gilla dem!!! så snygga och från bra butik med:) avslöjar sen när han fått det!
De blev ja som köpte istl för han som köpte en mors dag p´resent:) heehehe!!!

Min status!!!

Här kommer en löiten status på mina sk muskler. hehehe de finns där??? näää men de kommer finnas sen! När ja kör igng!
ja  som alltid varit vältrönad, ngt ialalfall. lagom för att vara bra! MEn nu efter att inte kört på ett tag så har jag förlorat allt! Ja har inga muskler kvar. Ja allt känns som de hänger:!!! men bara ett sätt att få fart på de... Träna o åter träna!"!!!
EN pisc från dagens läge:
Men vilken tur man ahr att kroppen har ett minne!!! ja som tränat sedna barns ben kommer lätt kunna  komma tbx.. bygger lätt. så de är nog inga problemo, inte vad ja brukar ha ialalfall. Värre äre de nog för de som aldrig tränat!

RSS 2.0