Mycket gott men oxå tråkigt som hänt!

De senaste dagarna har varit hemska.. men ändå bra...
Hela dagen igår med arb intervju, och tatto på de slutade i feberfrossa för mig o K... samt trötthet o seg satm man skulle va glad för tjejerna skull!!! Hämtade hem dem på vägen hem med!

Dagen i dag så lämnade ja trista hos mamman för att få lite egentid med stora töserna, vi tog de lungt på morgonkvisten för sedan ge oss av mot barkarby, för lite shopping till tjejerna inte mig!!!
De gick in på kappahl o Lindex där vio blev kvar i flera timmar.Men ut kom vi med kläder till dem!
bland anant detta:



Tjejerna valde detta , men iza ångra sig o tog ett anant istl bild kommer sen!,, Trista fick sig lite med!!
jag valde att ej ens kolla... De var ju tjejernas stund nu ju!
Blev lite assosiarer med!!! de gillar det... Spec iza som kan stå i flera timmar o kolla på halsband mm!! min tjej det!

När vi var ute så klagade indra påatt hon mådde dåligt kände sig varm m. men ja tycke ej de då vi var där!
Väl hemma blev hon mer o mer avtrubbad, så ja kolla tempen, de var näramare 39 grader... så hon fick alvedon o låg en stund i sängen o sov. för sedan poigg o knat i benen! skumt detta!!!

på eftermiddagen tog vi cyklarna o gav oss iväg mot hästarna som finns här borta... Trista asatte på sig hjälmen o satte sig i sadeln utan problem, bra att ha stora tjejerna som visar vägen! För innan vägra hon ens att komma inärheten av cykeln!

Nu ville hon ej ens gå av... fick ju knata runt med cykeln mm ifelra timmar innan hon klev ner.. hehehe bra där va?
Men nu går de, kan ta cykeln till willys dagmmamman mm! bra ju!!!
nu är de susa snart som gäller...

killen som köpte moa har nyss varit här! kändes jätte bra.. en bra kille där vet o allt! han gjorde en genom gång av moa innan kolla chipmärkningen mm o henes ögon o allt!

Nu är moa ej längre här , vår tjej men vi vet att hon kommmer ha de bäst... hade vi behållt henne hade hon ej fått de bra . bra men ej lika som hon kommer få! de hade då varit för vår skull vi hade henne kvar o ej hennes! Så detta var rätt beslut även om de käns så jobbigt just nu!!!
Vi komme sakna henne!! vår lilla Mops tös!



Hon bara så älskade att ligga i solen o sova. sitta högst uppe i bastun med oss och  sitta framför värme fläkten så de började lukta bränt då vi byggde huset.. knas hund där! Men en underbar personlig het som vi alla kommer sakna så!! Moa vår Moa!!! och Kattas med såklart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0