Då sätter vi igng då!

Har lämnat Tripsie hos dagmamman, vilket gick super bra. Hon var så glad så , gick till henne direkt, busade och drog fram alla skor som dagmamman hade..hon mer än älskar skor den tjejeN!
IGÅR fick hon sig söta nya foppa tofflor med bamse på!... de var så fina och älskade dem gjorde hon!

Måste köpa en hel ny garderob till den tjejen, nya tajts sdå alla bara försvunnit! ocn nya sommarkläningar med o utan armar. gillar med armar då detäcker för solen!

jaja åter till rubriken, jag har fixat lite hemma, beställt bigbag till morgon så då blir de en heldag o städning .. skönt att få ordning på tomten nu!
Sedan så skall ja ringa runt o fixa lite, kasnke tom gå upp till lokala gymmet o se om ja kan träna ltie!!! fixa ett kort el liknande. nackdelen är att de är väldigt litet här!! men bättre än inget ju!
Tur man kan dra gym på företaget, :)
nu fixa o sånt kanske en tuypplur innan ja sätter igng har nämligen ej sovit bra, vaknade upp med värk i armen som faan fock ta en tradolan för att somna sedan så var de en känning på 3.1 som väcktemig ,bara upp o ta en banan så den sómnade jag, men hatar att vakna upp när man haft känning under natten, vaknar jämt upp illamående o äcklad... usch... jävla diabetes säger ja bara.,. kanske skall fixa tillbaka min insulinpump? ja vet ej!

kommer ta bilder under dagen på de nya sakerna ja köpt o fixat! lovar er det, dennna gng!

Kommentarer
Postat av: Tess

Ibland verkar vi ha samma tankar haha.. låg oxå å tänkte "jävla diabetesfan" igår...

Man kan bli så trött på att ha denna skiten emellanåt. Men vi kan ju fixa att leva med skiten, eller hur gumman?

Ring sen darlig. Puss

2010-05-19 @ 10:57:07
Postat av: Camilla

Hej Catta! =)



Oj!! Då får du nog skicka in en ny för de ska gå jätte snabbt. Fick min inom tre dagar! De var de jag reagerae på att de gick så snabbt! Så skicka in igen elle rkontakta kundservice, dom är jätte snabba med hjälp!



Kram!

2010-05-19 @ 12:36:12
URL: http://camilladiabetes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0