Gymkort!!!

Skall man satsa på ett nytt gymkort på lokala gymmet! Medan vi håller på att bygga upp huset! Vi har nämligen ett stort eget gym som vi lagt en stor summa pengar på. Ett gym där man kan träna tre st samtidigt på!.. De investerade vi när Trista föddes eftersom vi visste att rtiden skulle bli knapert med tre ungar i huset mm!

En bra investering som ej har använts pga vi flyttade, men nu har vi planerna att bygga ett ute hus för enbart gym, där skall gymmet va, ett löpband, motions cykel och lite annat ´men plasma tv så man kan träna ordentligt!
De skall vara en gillestuga med ena långsidan med bara fönster som går att öppna , dvs golv till tak fönster hela biten!. så man lätt kan öppna upp och ah helt öppet hela sommaren, med stor alltan mm!!! så bra de kommer bli!

Men nackdelen, jo vi har ett stort o många saker att göra innan detta.. så som putsa huset. bygga alltan, garage mm!!. så då kan ni tänka er!!
Skall ja skaffa ett gymkort här uppe då??? Jätte litet gym med de man behöver finns där!!! Ca 25 kvm är det!!!.
EDller SATS som kostar en förmögen het ocvh dit måste ja ta bilen för att komma medan detta ligger en prommis på 15 min härifrån! HJÄLP tack!!!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0