Namnstatistik

Gick in och sökte på vår dotters namn , Trista... fortf bara hon som är  registrerad som Trista..Lite kul:!
tog o kopiera de från sidan:

Det finns 1 kvinna som har förnamnet Trista. Av dessa har 1 namnet Trista som tilltalsnamn.






Trista igår! Med sin nya LEE tunika skjorta. så fin med svarta tajts till..
Ser ut som myggbett i ansiktet men böjar fundera på om de kan vara vatkoppor! ser mer ut så!!!! måste ha koll att inga fler kommer... då blir de hemma som gäller

Kommentarer
Postat av: camilla forslund

hoppas det inte är vattkoppor, vi har fullt av de här och fy vad jobbigt det e. Jag känner en tjej som heter Trista, hon är i och för sig från Finland hon kanske fortfarande är finsk medborgare. men fint är det och ovanligt.

kram

2010-05-27 @ 12:02:02
Postat av: catta

camilla:ja hoppas på ett sätt att de är de då slipper man de sen!; men hon är såå pigg... så ja vet ej! är dina pigga fast dem har de???



de såg först ut som myggbett sedan mer skorpor o lite blåsaktiga... ngr fler i ansiktet där de sitter ca 5 st. en på bröstet!!! vad tror du???



ja kul med fler som heter trista.. .de är mer usa som de flesta heter det... finland kul!!!!!.. kanske fler heter de snart! kul bara att va den första i sverige som reg med det!

vad heter din kids???

kram tjejen!

2010-05-27 @ 12:30:41
URL: http://diabetesochtraning.blogg.se/
Postat av: camilla forslund

hm, det låter väldigt likt vattkoppor och varken Liam som snart är 3år eller Leon som är 9 månader var hängiga de första 2 dagarna. Är det vattkoppor kommer ni märka det till imorgon de blir mer röda och man ser att det verkligen är blåsor. men vissa får väldigt lindrigt så hon kanske inte får fler koppor. Har ni andra i familjen haft?



Som jag nämnde nu så heter mina killar Liam och Leon hade någon av de blivit en tjej så hade hon fått hete Tindra:) bra smak du har;)

kram

2010-05-27 @ 14:08:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0