shoppingdag med kärleken

idag tog ja miiiiiig in tiill barkarby med miiin kärlek o dotter..... vi besökte chili, världens bästa butiik enliigt mig!!
Hiiiitta ¨å mycket finasaker där! Men kom där iiiiifrånmedlitetavlorosånt till tjejernaoen tilllmig!

Ett skrivbord var vi på jakt efter tiiiill tjejerna men httade inget  varken på miio el chili så vi åkte tiiill ikea,,, där blev debåde det och lite annat fix... men nöjd är jag!!!
Tjejerna blev glada då deras rum stort sett är klart, bara fiiin justeringen med putn o sånt!!!
kort o biiilder kommer íiiiimorgon!!!

Efter de vi kommit hem så blev tjejerna   sjuka. magsjuka, typiskt... så dagen o kvällen blev till att tvätta o sånt!
ja har dock stor städat ofiiiiiiixat med allt som behövs. Mycket att slänga...
ojojjo vad skit mat ja ätit, bara kakor o sånt! Men morgon dagen börjas o då skärpning ... ja måste verklgen de!!!!
mår o känner mig ej br av denna mat, trött mm!!! usch o blä för det!
trevlig lördag kväll på er!
om ni  underar över stavningen så är de mitt tangetbord som är trasigt. den hänger sig vi bokstaven i.... så ni vet>!

En riktig lugn dag!

idaf har ja bara varit hemma o myst av mitt egna hem, min soffa o allt sånt där!
Måste ju städa, pcka upp mm. Tjejerna var ute med vänner och när mannen min ko hem så tog vi cyklarna o syklade hela familjen upp till centrum o handlade samt hyrde filmer...

Så en riktigt mys o familje kväll blev de dock!!!
Nu sover Trista efter ett låååångt samtal med vaari på telelfonen, hon vägrade sluta prata.... och när de lade på så blöev hon sååå ledsen.. men med bobblings poå tv så gick de snabbt över!!!

Nu är de dax att hjälpa mannen min med el dragningar mm... tristas rum är nästa som står på schemat!
o vem vet. kanske lite ikea shopping i veckan!!!!?
träning kommer doick vara prio..... nu när vanliga rutinerna är tbx så är min träning tbx.... varje dag eller 3-4 dar till en början på morgonen när ja lämnat trista på dagis! Mycket cardio gäller de samt genon´mkörare påp hela kroppen....

Just de..... börjar jobba snart med, jipppui... den 16 aug drar ja igng!!! lite mia o catta shopping kanske? hon är min personliga shopper!!!:)

Insulinpumpen!

Måste ju bara skriva ett inlägg om pumpen!, hjag bara älskar den! har ej haft ngt problem med denna under denna vecka ja haft den!
har legat i stort sett under 10 hela tiden med unadantag för ngr värden som var självförvållande då!
Men lätt då att få ner!
samt funktionen att kunna kolla hur mycket insulin ja behöver vi högt bs är så bra..... så man ej överdoserar  insulin o får känning!... vilket ja lätt kan göra vid stress av högt bs!

så ja bara älskar den!!!!...
 inte i vägen alls!!!!
 skriver mer om detta sen! ville bara infomera! pöös på er!

Roadtripp med tjejerna till Öland!

Jag och mina tjejer tog oss en road tripp till stina ute i Byxelkrok högst uppe på öland!
vi tog bilen tidigt poå morgonen o åkte mot oscakrshamn därifrån tog vi färjan som tog ca 2.5 timme... sedan var vi framme på soliga Öland!

stina mötte upp oss. och vi handlade lite till dagarna vi skulle va dör samt grillningen på hällarna nere vid vatten på kvääöllen!

De blev en solig kväll på hällarna, grillning o bad, samt mycket mys!!... solnedgången,, kan verkligen säga att de var en av de bästa stunderna i mitt liv! så vacker o fint o mysigt!

detta är från h'ällarna, så fint o mysigt... ni måste uppleva de för att förstå!! tack stina fäör dessa mysiga dar!

ANdra dagen var rätt målningt. så vi tog biulen å åkte mot trollskogen, Tindra mådde ej så bra så vi tog de som de kom, hon hade feber o  hade ont i magen, hostade som fan!
mEN DE GICK ETT TAG...  vi gick o kollade i bodarna ochgick en runda i skogen. såg de skumma träden o var på väg mot  vraket på stranden men då fick ja lågt bs o fick vända om..... samt de går ej så snabbt med Trista  med sig! vagnen med var ju bara drömma om på denna skogsstig!:(

lite bilder här:;

AVSLUTAR  med bilder från resan neråt!!!Åkte hem i går kväll vid 15 tiden, en lååång resa neråt ölandsbron tig vi denna gng! tog oss en timme att bila genom öland men var kul att ta ngt annat än båten,m samt båten var så trålkig.... inget att göra lite platser om de regnar vilket de gjorde!
Tjejerna var mer än snälla genom hela resan!! de satt så fin i bilen, ja som var så orolig att de skulle bli en mardrömms resa men icke sa nicke!!


Har mer bilder men de ligger på mobilen så dessa får ni se en annan gng!!!
nu skall jag fixa lite så höärs sen!
kram kram


Tjejernas rum är klart!

Äntligen är tjejernas rum klart. o så glada de blev!!! så fint de med blev!
idag köpte ja gardiner som matchade fondväggen, lite fina prydnadskuddar, saker till sängarna .och sånt! så fint de blev! jehaaaa. man märker att de var så glada!

imorse när de vaknade så ville iza ej gå upp, hon älskade att sova i sin nya asäng!!!!.. kul va!
mer bilder kommer imorgonen el senare... är för mörkt att ta nu så ni får näja er med denna... på tapaeten med iza i framvägg!


Öland nästa

Imorgon tidigt åker jag o tjejerna till öland och våldgästar stina..... mannen min stannar hemma, han jobbar så jag kände att ja behöver komma iväg. annars sitter man lätt inne. och tjejerna är mer än rabiata så de behöver sysselsättas... men hoppas resan går bra.. de tar ju ett antal timmar dit! åker via oscarshamn ca 5 timmar sedna båten på ca 2.5 timme. sedna är vi framma i byxelkrok, .... hoppas på vbra väder ialalfall!!

men vi tar en dag i taget!!1 men senast fredag måste vi vara hemma.....
hålll tummarna för mig att resa går bra medgtre barn som vill i nget annat än att springa.. oooo my god! hur skall detta gå!!.... ensam med! heheeh!!!! äör ju van att ha kim med mig annars!!1

Men men! ... väskan är packad.... tjejernas saker med!!!!!... så imorogn drar vi !

Köket som nu är klart!sissta är bild på v-rummet, utgång från köket!!!! .. en liten detalj bara!
Merr på köket kommer!!!

ja bara älskar det! äntligen blir allt bra. bara lister kvar! Men gillar inredningen mm!!!

Insulinpumpen, min följeslagare!

Nu sitter den där! allt gixck bra, hade dock glömt en del så turen att ja hade tid hos ssk så hon kunde hjälpa mig! att man glömmer så snabbt!

Men började med att lägga ett programm ppå 0,600 enh under hela dygnet, sist hade ja tre olika under olika tidpunkter ( dessa som pumpas i mig under hela dygnet) sedan tar ja o puffar till de jag äter! Vilket med är svårt. för de är ej riktigt lika mycket o samma som med pennorna!!

Men nu har ja mindre dos i basen o får då lära mig ta mer till måltiderna!! sist hade ja tvärt om!!
Men har lovat mig själv att ej ens titta på kategorin där de visas hela dygnets insulindoser, så mycket ja fått i mig under dagen, då ökar min stress .och ja blir knäpp!!!! hitills har ja klarat att ej kolla o så skall de förbli!

Tror ja vet felet till varför ja ej kunde ha pumpen sist...... varför jag fick keotonadioser hela tiden o spydde...
men orkar ej skriva om de nu så de får bli en annan gng!!:)

Ja är nöjd. har legat i bs runt 6-7 hela tiden! diock skit nervös under natten då ja fick ketonerna sist, så de var pirrigt men vaknade upp på bs på 4... bra där!! dock en känning i natt! kopplade då ur den o drack ett oboy glas! min nya känningsdämpare.. istl för banan som blir sunkig o bläää!!!


Stora dagen då insulinpumpen åker på igen!

Idag kl 15 åker pumpen på igen! måste erkänna att ja är lite smått nervös även om ja ej behöver de..
Men skall bli spännande igen!! heeeh! var ju ngr månader sedna ja hade den! slutade ju ii mars med den!..
Nu är de även mer fokus på att de skall bli bra! ja äter inget onyttigt o håller mig till regelbundna tider, vilket bör underlätta så myclket!


Ang mitt bs... Ngn annan som märkt att bs sjunker mycket mer nu när de är varmare ute? Verkar va så för mig!
jag får käönning efter känning på kvällen... tar inget insulin till maten, även då får jag känning innan ja lägger mig, och tar då ett glas oboy o ändå en till känning på natten!.. hmmmm...
har nu säkt lantus ett par enheter... så får se!
tar i helhet nästan inget insulin på dagarna till maten!.. oftast ligger de på 2 enh per måltid!!!
Men lantuset är mer... 12 på morgon o 8 på kvällen

Så min
bas ligger stort på lantuset .. så om de är ngt ja skall reglera är de lantus dosen!
men skumt att de blir så lågt helatiden utan att ja gör ngt ens!1 känns de som!!!!


En helt underbar dag!

igår hade jag o mannen en helt underbar dag! vi umgicks med varandra. och hade de bäst!! så som de skall vara på spec dagar!
Vad vi gjorde vill jag för ärlighetens skull inte avslöja! De är ngt som jag håller för mig själv o mina nära!!
Lite personligt måste man spara o utesluta ur bloggen då man ej vill bli allt för personlig! sorry men ni förstår säkert! inte för att vi gjorde ngt hgemligt eller så!..

Men kan säga att dagen var bäst!!!
Älskar min man utöver allt.. !!!!

Vårt "ett års bröllops dag i dag"

Idag är de min o min mans ett års bröllopsdag . hjehaaa... o då skall vi mysa o hitta på ngr kul! ngr som vi älskar o sånt!!! För de är vår dag!!!
Tänka sig att de är ett års  sen vi gifte oss, stod i den lilla mysiga kyrkan el vad de nu va, i sigtuna ,...... våra närmaste vvänner var med, för de var ingen annan som  visste om detta. inte ens vittnerna som fick veta de dagen innan för att kunna gå tidigare från jobbet för att vara med på vår speciella dag!
Vännerna som var med var Mia och hennes man Niklas, Tommy och Tomas, ( kims vänner) mina med men hans barndomsvänner!
Efter sermonin så åkte vi in  till Jensens på sveavägen o åt mumsigt. Mia jobbar där så  hon hade fixat så fint till oss med ballonger, leksaker till trista mm! Riktigt fin o ch tack Mia för att du var en av de som förgyllde vår dag!

En bröllopsfest väntas nu hemma hos oss i slutet augusti!!


Här har vi redan gift oss och när vi kliver ut så kastar våra vänner ris på oss!! En sådan liten sak som de gjorde. hade vi ej ens förväntat oss och de glädde mig så mycket... tårögd blev jag:) Då förstår ni!!

vi ber våra vänner komma som de är, inget spec klädsel el liknande, vi ville ha de enkelt... oc hde hade då tänkt på ris mm ... då blir man glad!:)


Jippi. Längtar!!!

idag komer mina tjejer hem från turkiet. o de ksall vara  här i två veckor med mig o min familj!"!!.. innan vi åker o hämtar dem skall vi förbi Hornbash o handla tapeter till tösernas rum, jehaaa. äntligen börjar de se färdigt ut!

idag är de upp med taket, tapitsera fondväggen, redan målat är det!... sedan är de golvet !!!

2:A försöket till Insulinpumpen

på osndag sätter ja igng mitt nadra försök till attt ha min insulinpump, och denna gng skall ja klara det!
jag är mer fokuserad o införstådd i de hela även om ja var de sist men nu vet ja mer vad ja skall undvika o sånt!

ja tänker ej ätá ngt onyttigt el liknande alls till en början innan jakänner mig o pumpen helt! alltså INGET i huvud taget . De är en regel för de var de som mycket förstårde för mig sisst!... ja kunde få så högt så lätt... o nu vill jaq ej må dpåligt igen!! o undviker ja de så underlkättar de till att veta varför ja då skulle få högt bs!!!!

Ondssdag är dagen då de häller. skall till miun sköterska kl 15 o sätta iggn den!!!
lika bra att få hjälp o komma dit o starta den, fylla i hur mycket insulin ja behöver mm!

Denna vecka inna skriver ja upp alla insulinvärden, hur mycket ja tar mmm så de är lättare att srtälla in"
Om inte annat är de lätt att återgå till pennor om så skulle vara fallet!!!!!!
vill ju testa innan man glömmer allt !!!:)

 min snyggiong första dagen som ja blev pump ägare!!
för er som ej visste! ngn som kan gissa ´vad dessa pumpar kostar?????????????????????
trot eller ej men en pump kostar 50 000:- o dessa går vi runt med ute bland folk!" heeheh!!!

till en annan tråkig het! jqa som alltid varit införstått i mitt långtidsvärde. HBA1c... alltid legat bra... legat mellan 4.2 till max 5.3 när ja startade pumpen....

Fick pumpen o värdet gic k drastiskt upp till 6.4.... sedan tbx till pennor o värdet sänktes till 5.7...
sedan nu kollade ja igen då var de 6.0. vaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja som vill ligga lågt. men detta senaste värde var nog lite bra tyckte min ssk... eftesom ja hela tiden puschar miog till de lägre...
ja har ej kollat mig lika ofta som förr! ( kollar mig ca 10-20 ggr per dag!) men de var bra värde sa hon.. men ja skall ner!! till 5.3 är mitt mål" men med pumpen kan el brukar de gå uppför i början! sedan stabiliteras de!

Längtar såååååååååååååååååååååååå!!!

Snart så!!!

Kommmer vår älskling hem! först vår gemensamma dotter Trispie. på torsdag kväll!!
och på söndag kommer mina älsklingar hem från Turkiet efter två veckor med sin far!!!.. så från att vara ensamma till att hela famlijen är här. Skillnad eller? men till en mysig skillnad!!!

slkall mysa o hitta på kul. hoppas vädret håller i sig bara!!! vill åka o bada med töserna!
Uppdatering kommer på bloggen när ja orkar! Har haft en hård vecka med sjukdommar o mycket jobb...
Återkommer sen när tiden o prken finns!!!

men annars bilder finns på huset mm i facebook"
kram

Inte så bra med uppdateringen!

sorry kära vänner men när solen lyser så finns jag under den o inte vid datorn så ni får ha förståelse vi det!
på kvällarna blir de bygg på huset.... sent in på nätterna nu när tripsie inte är hemma!
bilder kommer ja lovar. nu har vi fått vår kamera. som varit sönder. eller vi fick presentkort att köpa vad vi ville då den skrotades så vi tog samma fast en nyare modell! älskar den kameran!!!

så nu kommer bilder kan ja lova!!!!!!!!
tjejernas o vårt rum samt altanen som nu påbörjas i kväll!
nu duschen för att invänta min underbara man!!! som ja med snmart firar 1 års bröllops dag med!

tänka er ett år tillsammans o gifta! så sjukt .... kommer nog hitta på ngt kul den dagen!
nu duschen ha det! kramar i solen!

En lugn stilla dag!

idag blir de en lung stillsam dag i solen i våra nya solstolar som jag o mannen inhandlade igår! så super sköna, man kan ställa in mjukt i olika lägen... verkligen super o bra pris.. de var utförsäljning så vi slog till på två st...Dessa i vita... Lånade bilden från Google!! hitta ingen på deras hemsida! Love dem, skall invigas i dag med en sov pause.:)


När min underbara man kommer blir deen sväng till woody för inhandling av altanen, de resterande som ej kommer på fredag. dvs plintar mm!
skall bli så underbart att få en stor altan, (70kvm)

Igår målade ja även tjejernas rum, de putsväggarna som var klara. idag blir de spackling av träväggarna o sedan målning av dessa . Måste även hitta tapeterna ja vill ha som fondvägg i deras rum, blir nog en sväng till hornbasch där ja hittat så snygga. De har sås bra saker där! sjukt bra. så ni som har nära åkt till hornbach strax efter kungens kurva.... längs e4...... innan hallunda!!

Nu koppla av som ja skall medans Trista vår sötis är hos svärisarna o på väg till sina släktingar i Finland. ( kommer hem om en el två veckor.) och tjeejrna är i turkiet.. vi får egen tid vi två! inget kelande här utan jobb jobb jobb som gäller . Men i slutändan så blir de fint o bra!
Nu solen som gäller!" brun skall mann nu bli!


Äntligen nöjd!

Jag gjorde de. gick till en annan frisör. en som min goda vän Annelie rek för mig! och de tackar ja henne så för!!TACK"
Jag fick de så som jag ville från början, bli helt brun dock lit brunare än tänkt men solen gör de ljusare o sånt så de blir nog bra!
jag är ialalfl nöjd. även om de tar sin tid att vänja sig... varje gng man kollar i spegeln blir man lika förvånad:)

Men iallaf här är en bild! vad tycks?

Så missnöjd!

Jag är sååå missnöjd. Nöjd men ändå så missnöjd!

rättare sagt glad o nöjd över att jag gjorde de. färgade håret. de så behlövdes. Klippas mm... ser så mycket friskare ut!
Hade inga förväntningar el liknande men trodde iallafal de skulle se jämt o fint ut! Men de gör de ej!
De har missat eller ej tagit på underhåret...Så när jag sätter upp håret så ser de helt ljust ut under tofsen! inte fint!!!!!
Sedan så är de mer färg o mörkare framtill, medan de är tunnare baktill... inte jämt rättare sagt!

Jasg är missnöjd! vad skall ja göra... ja vågar ej säga till ordentligt... ja sade till när ja åkte tbx för att lämna en sak , men då sade hon att ja kunde komma tbx o göra mer slingor där bak de fattades. men de andra skulle bli bättre sen sa hon!, ja tycker nämligen de ser grått ut!!!!! de ljusa håret! inte bra tillsammans!!!
men de skulle ge med sig efter par dar!! ja är osäker...

gillar ej at titta mig i spegeln, är ej nöjd! funderar att gå till en annnan istl:!""
 hjälp mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Från blond till brunett!

Nu är första etappen till att bli brunett avklarat! satt inne hos frissan från kl 09 till 12..
Först en avfärgning där ja blev orange. sedan till de mörka. dock lite för mörkt nu men de lägger sig tydligen om ngr dar... sedan så bleker solen håret ordentligt så hon tyckte ja skulle ta mörkare..

så nu är man mörkare. Många tunna slingor är satta. Dock tycker ja att ja ser gråhårig ut!! kanske för att de ljusa ej passar med de bruna? men de är ju ändå första etappen på denna resa! Nästa blir att få bort de ljusa helt... och bli mer mellan brun/ljusbrun.... skall ha sånt här hår när ja är klar!

nu ser du ut så här! kanske inte mycket att se men ngt ser ni alalfall! säg ärligt vad ni tycker! ja kan ta det:)


Bröllop som stundade i helgen!

Ilördags var vi på goda vänners bröllop som var så mysigt fint o allt de där!
De hela startade kl 15 med kyrkan. sedan gav brudparet sig vidare för en lyxig biltripp med så snygg ferrarri.... snygg kan man gott säga.... de var en tripp de aldrig glömmer. (bilder kommer)

vi väntade in dem i kairo församlings hall där maten o diverse var....
Fint väder och o trevligt sällskap hela kvällen!
Men jag o mannen min gav oss vika vid 00.30 tiden då kosan körde oss hem.... en jobbig o tung dag efter väntade oss!!!!! riva ner gillestugan som Tommy o Nadia kom o hämtade .... så vi slapp köra till tippen! onödigt med då den var fin i trät mm!!!!

Men i helhet så var  de en underbar helg!
jag dansade med min man tilll världens bästa o finaste låt!!!!!! då barfota efter mina fötter gav sig vika , (10 timmar i high heels) . svettt mmm heeheheh!!! men jag var ej den enda som tog av sig. tror de flesta gjorde de!

bilder kommer så snart ja fått av ingela!!! :)
nu hämta tösan från dagmmamman!!!

Motivationsbild med sin historia!

denna bild ger mig så mycket motivation när ja kollar tbx på den!!

De var jag i elitserien med spårvägen strax innan jag blev gravid med Trista--- vi mötte Lugi och jag spelade bra denna match, hade en timme innan den spelat med spårets andra lag i div 3 innan och spelade stort set hela matchen.... sedan samling o sen spelade med a-laget... trodde verkligen inte ja skulle få mycket speltid då jag var rätt ny och hade spelat innan nyss!

Ut på planen efter 5 min och sprang som en vete faan,,,, ja spelade mest anfall för ja hade verkligen inte ork till bägge o hade verkligen inte kommit in i deras  försvars spel. (ej lärt mig hur de jobbade)
Men spelade bra. gjorde 4 mål den matchen. hon som gjorde mest mål gjorde ett mer än mig! lite kul!!!
fixade även 2 st straffar som en annan tjej lade!! roligt
med!Men de bästa med allt är att ja ens fick möjligheten att få spela i elit igen efter 10 års uppehåll med elitsattning, spelade i ett div 3 lag innan då de hittade mig på en utomhustunering ....  ja spelade då mest för att ha kul. hade påbörjat min handbolls satsning inget efter  9 års sittande still , ingen handboll alls!
Sedan så kom min armskada... jaaa hela armbågen kom ur led... alla tre nerver klämdes o jag var tvungen att operera den...  vilket ha lett till kronsik nervsmärta som tvingar mig att äta tradolan dagligen o har gjort sedan 5 år tbx!  ananrs komer ja ej ens upp ur sängen!!!! livet är hårt men ja är glad att ja hunnit gjor de ja fjort. fått vchansen att spela i j-landslaget som 17 åring med ett par landskamper i ryggen! ett minne för livet kan ja lova!

Nu är de min familj som betyder allt . sattsningen är på medan ja kan träna mm så de ej drabbar dem! o så skall de vara!!! men självklart skall ja fortsätta i min tid o mån!

Lite om mig här blev de. hoppas ni orkjade läsA!!
 ja måste med påpeka som Teija en vänpå nätet här sade till mig! att träna o motionera med diabetes är väldans svårt... man måste ligga bra innan efter o mellan träningen, svårt att komma i rätt löäge mmm!!!
de är så svårt så ni ej kan ana!!! har man låg får man avbryta träningen är de högt kan man komma i koma o de är ruskigt dåligt. man bildar då ketoner (gifter)
o träningen i sig sänker bs . så under träning så är de bra att äta ngt som kolhydrater för att fylla på!!!
 och den riktiga sänkningen kommer oftast 6 tim efter tärning, dvs natte tid.. så sjunker bs så mycket att ja blir så sjuk....
så regelbunden träning är bäöst... för att hålla bs bra... sänka insulin nivån mm!!!1
men ni förstår att träning kan göra en skit rädd ! mig iiallfalll. har fått åkt ambulans in ett par gng efter match mm pga bs!!


Roliga Fredag!

Imorogn kommer bli en rolig fredag , jobbig o energi krävande men kul...
till en tidigt morgon till banken för omläggning av lån, sedan hem o fixa lite. kanske ut på en lååång fett prommis så trista somnar! ...
sen när min älskade man, kommer hem tidigare så drar vi hela familjen till skarpnäck för en grill fest med kims jobb. de blir mat, dryck och lek... tjejerna kommer gilla de då de blir flkera barn med!!! roligt att vi i familjen med får vara med!. kul att se vilka han jobbar med!

Sedan åker vi vidare till tjeejrnas pappa o lämnar dem, svänger in på Hornbash för lite mer shopping till huset..
 de har så så bra priser där så de är sjukt! så ni som ej vart där åk dit!! säger ja bara!!!
Sen blir de fix o trix inför lördagen då vi skall på vänners bröllop. skall bli riktigt kul. länge sedna ja var i väg på bröllop... o fint o varmt väder , kan de inte bli bättre!!!
Trista får stanna hos sin mummu o vaari då barn skulle få stanna hemma!!!! o ja tjejerna de åker två veckor till turkiet på söndag.. lyllos dem!!! ja vill med:(

aså ni förstår, helgen kommer bli fart o fläng så träningen som ja kommit igng med kommer forets på måndag med en tuff vecka... morgon promiz varje morogn o minst tre dar gymmande... en löpträning minst!Inte mycket gjort!

Dagen har varit lugn . om man jämför med resterande veckan! Men ibland är de så skönt! dåligt väder o allt!
Tjejerna träffa ju nya vänner som de har lekt med hela dagen, fick tom slita in dem för att få ner mat i magen!. heehe!!! men de är bara kul" kul att de har träffat flera här o leka med! roligare då attt komma hit med!
De kan ibland va kul att leka med vänner o inte bara mamma:)

Trista dock blev arg. hon ville vara med Tindra hela tiden, drog mig ut för at t sitta i vagnen o ja skulle dra henne dit den vägen tindra gick! lite kul".. men de var ett evigt tjat om tindra hit o dit... tillslut kom hon in då var de full rulle!! fy fasiken så hon pratar. de slår tom med mig!!! o ja snackar kan ja lova! ni som känner mig vet:)

Trista kommer bli värre än mig! stackare våra nära o kära!!!!!

Matväg i dag. jeopippipi ja gjorde min första lasange! har ärligt alldrig gjort de förr! blev ok, bra men kunde bli bättre. så nu vet man mer tills nästa gng ju! men tjeejrna gillade den!" ja med! men vill testa göra egen sås o ej färdigköpt! så ni som kan skicka gärna recept till mig o hur man gör!Dagens morgonträning

Dagenas morgon träning eller förmiddags kanske ja skall säga bestod av 40 min rask prommis med en sovande Tristai vagnen. ner till Lejondahls sjön och tbx... ca 3 3-5 km... vet ej riktigt men sköna 40 min var det!
Hade tänkt forts mot hästarna som var yttligare 3 km  till fram o
  tbx men då vaknade trista upp av en dore som körde så snabbt! Så då gav vi oss hemmåt... för en lunch....

Men skönt att fått röra sig lite, bättre än inget! HADE TANKE ATT LÖPA  EL INTERVALLER LITE MEN DE ÄR SVÅRT MED TRISTA O TJEEJRNA HEMMA!
 Får bli bättre sen!!!! detta är bättre än inget!!! så får ja se det!
Vet ej om ja hinner med träningen i kväll på gymmet då vi mpåste montera ner gillestugan för att Nadia kommer o hämta den på lördag!!!!

Annars nya tag efter helgen!.. blir en späckad helg med lämning avbarn, bröllop ocjh säkerligen bakfylla!

RSS 2.0