Känning efter man borstat tänderna

Hatar när man får en känning (diabetes känning dvs lågt blodsocker) efter att man borstat tänderna! De finns inget värre nästan i alalfall!.. Det är psykiskt jobbigt och slutar med att man missköter sina tänder, iallaf jag! Då man ej pallar med att borsta dem varje gng....

Tänker ju ändå attman måste upp o äta på natten el liknande!!. hmm!!. o oftast blir de ju så!!. Spec de dagar då jag tränar! De resulterar jämt i lågt bs på natten!!:.. kanske för att ja ej kommit in i det?... de är ju en läro sak att lära sig hur bs fungerar vid tränig, sjukdom mm!!!.

alla tror att diabetesen är lätt! att äta rätt o träna! men de är mer än ett heltidsjobb, du blir aldrig fri från den, inte ens en sekund om dagen, eftersom allt du gör menar då ALLT. spelar en roll.
Hur du äter, tränar, stres ,sjukdom, jobb, hälsa och mens! Dvs ALLT..  fy fan för denna sjukdom!! och inte nog med de, man måste ju ta sitt insulin dagligen flera gng om dagen... men där får jag tacka min animas pump för!

tur att ja ej slutatade med den då jag hade problem!!!. nu är de min trogna följeslagare!

 


Träning- bra start på dagen!

idag gick jag upp lite tidgare o gav mig iväg till Gymmet… tog mig en genomgångare av benen!!!.. fy fan va svettigt de blev!!! sjäklv var mean med på gymmet!! ritkigt skönt!!. Finns de skönare än en dusch efteråt? fast de jobbigaste är nog all eftersvettning man får! bläää… inte kul då man skall sätta på sig tajta jobb kläder mm:(

Imorgon har jag tänkt köra överkropp!:.. skall nu fokusera mig på hela kroppen denna veckan sedan skall jag försöka få in mer kondition i mina pass.. Har verkigen lagt på mig över rumpan!!.. byrona sitter tajtare o jag mår verkligen inte bra med mig själv just nu!!: De kanske ej syns utåt men jag känner!!!!.. o de är ju de som räknas!!

kanske lagt på mig 2-3 kg el ngt! har ej vägt mig så myclet senaste tiden!!! kläderna går ja på!!. Men nu blir de stor satsning. inga bortförklaringar el ngt!

jag har ju ett riktigt bra facit att gå efter!.min diabetes!!! Då den går åt fel håll- är alltså fel resultat för mig! måste då se till att röra mig mer spec då jag sitter ner hela dagarna!! ok att ja får lite genom all husbygge vi har men de e ej tillräkligt!!. Skall öven se till att kanske komma igng med handbollen en dag i veckan! Är dock skit skraj då min diabetes gick åt helvete !!!.. ambulansfärd mm efter matcher pga adrenlinpåslaget!!!. men om man tränar bara till en början o sedan lär sig hur kroppen fungerar.. ( även om ja vet hur min fungerar under match( )

Funderar ni på att byta gym kan jag rek Forma träningscenter, finns i kallhäll, mariehäll, och nu även med i vällingby(! Klicka på länken för att komma till sidan)

Super tjej och ägare samt pt tränare har dem!!!

 

 

Quantcast


Börjar här igen?

Har stora funderingar att börja blogga här igen!!! har ju de mesta av matrialet  för diabetesen mm!
eller vad tycker ni`````
här el via wordpress?????


RSS 2.0