Pain

Har haft såååå ont i min arm i natt och under g¨r kvällen samt nu..
Måste vara för alllt arbete med huset som jag ej är van med...

Var länge sedan ja kände sådan smärta i armen ... Och till de som ej vet så är de en kronisk nervsmärta i höger armbåge efter att armbågen gått ur led på en handbolls match och var ur led i 4 timmar så alla nerver i armen blev klämda o skadade.
Har ingen känsel från armbåge ner till fingar och kan ej räta ut armen helt utan fattas 45 grader.


Så nu är de vila som gäller. orkar o kan verkligen inget annat! BRA ATT MAN HAR SÅNT FÖRSTÅENDE MÄNNISKOR RUNT SIG:)


Kommentarer
Postat av: Teija

Visste inte att du har en sådan skada. Hur är det när du inte ansträngt armen, har du alltid ont? Hoppas du kan ta det lugnt idag så du får vila.



Hoppas också att det går bra med vaccinationen för lillan idag. Vi har ju fått den allihop i vår familj coh bara haft ont i armen av det. M reagerade lite mer andra gången hon fick den men det är svårt att veta ifall det var något annat som orsakade det(hängighet och ont i magen).



Är du nöjd med din Animas pump? E:s Paradigmpump skall bytas ut då en knapp blivit dålig och funderar på att byta ut den till just en Animas för att den är en aning mindre och har färgdisplay. Annars är hon egentligen väldigt nöjd med sin pump hon har nu så det är svårt... Berätta gärna om du týcker att den har några nackdelar med Animas!?



Hoppas att du har en bra dag, kram!

2009-12-15 @ 09:53:12
URL: http://varannandag.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0