Husbygget: Hallen!

Nu är de hallen till sovrumsdelen som är under prosses... de är det som vi nu fokuserar oss på efter att tjejernas rum blivit beboligt.... bara spottar och uttag som fattas där samt inredning av tavlor mm... kort kommer!!!!

Hallen är stort sett klart.. som ja ser de ialalfall. de är målat för sista gng! kanske lite till får se sen! Men vi valde en färg som verkligen inte blev bra.. vi valde en beige som var så ful, blev choklas brun, så vi åkte direkt till butiken och köpte samma vita som vi alltid kört på!. som många kanske vet så finns tusen olika vita. och vi har testat en del men nu kommit fram till vår gräddiga fina vita som vi alltid kör på!!1 ( 100000 tals olika nyanser av vitt finns)

Så hallen blir vit och längst in blir den fina tapet som ja valt o mannen ficj bara hålla med! sååååå snygg. dyr men snygg... den kommer gå i lite guld och lila.... mer får niu se när den kommer upp...
väggen där inne är som högst lite över 3 meter.... o de är de första man ser när man går in där! så den kommer sitta toppen där!...
tapetsesering blir när vi kommer hem från finland då tapeten kommer in till butik imorogn!.....
sedan är de bara golvläggning o tak kvar som går på två kvällar att göra!! jehaaaaa....

sen så är vår hall klar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
då går vi över till vårt sovrum och sedan Tristas och sist stora badrummet... sen är huset komplett klart!
bara fix av andra saker som lister mm som skall förfinas o sättas upp!"! Och utvändiga såklart då!!!!!

Förhoppningsvis kommer putsaren i mitten av aug o fixar de utvändiga... gruset på framsidan görs när vi är borta.. så lite längre har vi kommit där med! skönt så ni enj ananr!!!!!..
här kommer kort från exakt ett år sedan! så kan ni tänka er att detta har vi gjort helt sjäölva... ja min man oc hhans far..... och svärmor som passat barnen!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0