Mycket fart & fläng samt beökare

Idag har vi varit i flängen hela dagen från start tidigt på morgonen, vi klädde oss och åt frulle sedan bar de utåt, jag o tjejerna lekte ut i flera timmar, jag städade lite och spikade och hamrade på bordet som gikc sönder, medan tjejerna lekte i sandlådan, trista verkligen älksar att leka med sand och sandleksaker! så mer sånt måste vi köpa!

och en ny sandlåda då den gamla gick sönder förr förra helgen"
satt även o lekte med trista i lådan själv ... fick lite sandä här o där!
Sedan så somnade hon in vid lunch när tjejerna tog en runda med henne i vagnen!. passade då själv på att städa o hjälpa mannen med att lägga golvet i köket!. så nu är all golvläggning klart! så skönt att ha parkett i hela vår hus vi bor i! dvs köket , hall och vardagsrum samt sovrum" slippap gå in med skor o ytterkläder till vardagsrummet för att klä av sig! nu kan vi klä av oss i hallen! bara klinckers som fattas men de tar vi snart!

på eftermiddagen kom karma o tommy hit o lekte samt åt mat! sen efter ett ag kom tonny med familj! så vi fikade och hade de hur mysigt som helst! en riktigt mysig kompis påsk dag! tjejerna o barnnen busade för fulla rullan!
Nu har dem gått o tjejerna är nybadade, måste ju vara fina till kryssningen i morgon!...
själv skall ja forts montera köksmöblerna! stolarna är klara!!! bilder kanske ni vill se???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0