Usch!!!!

SÅ tung ja känner mig i huvudet, känns verkligen inget bra... Har ingen ork i kroppen, men måste gå o jobba imorgon ja bara måste... o jag  vill men min kropp vill ej! Bara stå ut.. HEm efteråt o kurera sig innan trispie kommer hem... om dagen ej blir längre än ja tänk mig då!!!

o ja som måste träna ,,, hmmm de får göras när ja är frisk igen!!! kroppen är viktigast!
Snart kommer montan med, då man känner sig så äcklig o obekväm med allt..... men om man tänker igenom så är de ej många dar som vi tjejer är bra...

för en vecka innan montan kommer så svullnar vi upp , får pms mm!
Sedan har vi ägglossning och sedan montan i ngn vecka! så stort sett så är de max en till två veckro utan problem ,,. sjukt va!!!!!!

nog om de...

nu skall ja gå o lägga mig! hörs imorgon !
natti på er!


Nu händer de saker!

kära folk där ute, ha koll snart händer de saker... säger bara :läs aftonbladet!!! där kommer de stå allt om det. säger till när men ananrts ha kolL!!!!


Putsjobbarna är här!

Nu har vi våra putskillar här hos oss!
De kom idag o kim var ej hemma, ja fick smått panik kan ja lova!!

De är från estland, pratar finska med sin chef. men även engelska med! men som många vet att de är svårt att komunisera med estlänningar, o de är så sant!
Vi stod på oss. gav vår gästfrihet o bjöd in dem, men de vågade. ej , de villle knappt gå in i  huset tillslut så tvinga vi in dem!! heheeh!
de sade knappt ett ljud, så blyga. de är väl ej vana att bli väl behandlade! heheeheh!

hyrde en super fin husvagn till dem som de bor i under tiden!!! super fin var den!!! hopas den  äre de sen med!
jajaj men ialalfall nu händer de saker ialall!!! vårt hus kommer troligen stå klart med färdigputs inom två veckor... sköööööööööönt!


Ingen lugn stund:(

skulle ha lagt mig o vilat efter ja lämnat trista hos dagmamman men inte gick de...Först pratade ja med min älskade Mia ett tag.  ville ju höra hur hon mådde mm!!
Sedan så ringde de från K-rauta ang leveransen på putsmatrialet som skall beställas o fås hit snarast.. så fram o tbx med dem i mobilen!
och återligen till husvagnen som skall hyras under dessa veckor för att låta personalen sova i under byggtiden!
DE bor nämligen inte här... så för bästa jobbtid mm så är de bäst att de bir här så mest saker blir gjorda!

sen så mánnen min ringde o massa andra samtal men defår ja ta sen! ja måste få vila!!
KÄNNER NU NÄR JA KLEV UPP ATT MINA BIHÅLOR ÄR PÅ g... ja  har nämligen så lätt att få bihålsinfl hela tiden!

ja blir aldrig förkyld somn  vanligt utan de stannar upp i bihålorna så ja måste ha pc kur varje gång!! de sitter i bihålorna ovan ögonen ej vid näsan!!!
usch!!!!!:.. ngn mer som är van att få så?????
har hört att de är bara operation som gäller för att få bort detta om de återkommer ofta! de går tydligen ej att spola rent där uppe!!:)

näää inget sånt tack! men ja tror de är där av ja mått dåligt!
vi får se!!!


Snart så är huset under " puts "

iDAG FICK VI GLÄDJANDE BESKED!.... HUSET KOMMER BÖRJAS PUTSAS UNDER VECKAN!
 o vi som trodde de skulle ske nästa vecka, om de kommer ske.. men nu vet vi! så skönt!

tror vi är sån familj som behlver få saker gjorda under stress, att man enkelt bara bokar in dagen om ngr dar, så sker de istl för att ha  veckor o ingen tidram... då händer de bara lite  här o där! de händer mycket men allt blir påbörjat overallt!
så som med dräneringen, nu är de klart.. och känns skönare än skönast... eller nästan klart .men de ligger ej på värt ansvar längre:)

så på onsdag kommer puts killarna o ja måste fixa med matrialet... o sånt!! kul... längtar!!!
har lite ändringar i husets fasad bara... ej helt puts kommer de bli utan delar blir i lärk el trä.... spännande va?lånad bild den sista!!! men ovan är vårt hus!!

Husbygget-Sovrummet

Som tidigare skrivet så är de vårt sovrum som står på schemat... o vi har hunnit en hel del!
Ikväll blir de tapetsering av fondväggen som skall upp... ja tittar på el ligger i soffan... som tur var finns alvedon:)

Kommer bli så snyggt... ena väggen är helt klar... den andra är de ngt mer att fixa med. lite puts av finliret och sedan måla på igen! färgen blev super snygg på väggen, presic den färgen ja ville ha!! o färg som ni vet är skit svårt att få bra... en helt anann färg i butiken mot när man kommer hem o målar upp den!!:( men denna gng lyckades vi!!! jehaa!!!!:)

sedan tapeterna , åååå snyggt  de bliiiiiiiiiiiir!!!
nu sitta i soffan o kollar runt lite i bloggar... ni so m bloggar, ja läser men orkar ej komentrera så ni vet! ni vet vilka ja menar!!!

Fortfarande sjuk...

Idag hade jag som planer att gå till jobbet men vaknade upp i natt frussen o sjuk, ont i ryggslutet och feber.. ont i hela kroppen!!!
Så med alvedon kunde ja forts sova.. men vaknade upp när kl ringde och kännde mig icke bra så jag stanande hemma... ringde istl upp till vc för en tid,, som tur var så fick ja en akut tid som var under dropp in.... smidigt o bra.. de är första gng ja kan tycka en vc är bra.... men vår är faktiskt skiiit bra!!

så prover tog iosfall ja skulle ha uvi el ngt annat men alla prover var bra. sänkan var på 7 bara.. så de är troligen ett virus el som han kunde tro med, influensan.. men tror mer på virus!!!!:(
 men men sånt är livet.....

ont har ja., hängig är jag så vbara kurera sig ovänta ut de hela.. men ja vill nu till jobbet.... ja har nu fått nytt hopp o tankar o vill dit.. vill visa fram fossingarna o allt!!:) bra de ialaallfal!!!


Vår ängelHär är vår älskade ängel på sin två års dag.. Ängel sakerna hade hon fått av sin dagmamma i två års present!
Medicin lådan av sin mummu o vaari....
visst är hon söt vår sötis?


Strul med pumpen!

Idag har jag haft strul igen, (en av de få gångerna) när jag skulle byta sett..
gjorde som jag brukar, men denna gng satte jag nålen på ett annat ställe än jag brukar.. o innerst inne vet jag att insulinet ej tas upp där!:.
för mig är de så att ja sätter den varannan gng på varsin sida... en gng fram på magen, o funkar bara på min vänstra sida. samt bak på krälekshandtagen på min högra sida....
. men satte den nu på höger fram o som alla  andra gng förr så går det ej!!

ja fattar ej varför , har ingen insulin valk där el liknande, sätter den ju där jag har minst fett, där magen går in lite.. men de hjälper mig inte ett dugg!!

har ni samma el varit med om liknande! o vet varför!
ja vet att de är så att kroppen ej tar upp insulinet lika bra på vissa ställen!!! sjukt ju!Min nål jag användeer!!!!!!


Toning på håret/Husbygget

Just nu sitter jag o tonar håret... blir skit snyggt kan ja tro. är fortf blött så man ser ej så mycket!
Men  hopaps ialalfall! ville få lite mer glans i håret samt lite mörkare. Så hoppas hoppas!

gjorde så att ja gick till min frissa som gjorde mig till brunett o fixade toning hos henne i stl för att åka till oica o köpa värdelöst skit där... visst var de dyrt men i slutändan så blir de nog bättre resultat..
bild kommer när ja kan o har tid... nyfikna????

jajaaj nu åter till att hjälpa min man, vårt sovrum är under process... ni skal bara få se hur de blir! Lite annorlunda kan jag lova!!!!. men avslöjar inget från de hela är klart...
alal som kommer hit kommer vi få täcka av detta rum, inget avslöjande här.
natti på er där ute!


Insulinspumpens inställningar?

Vet ej vad som felet är! Men har ställt in min pump så jag har två olika doseringar, en som går på o doserar mer under natten, dvs. 0.800E istl för 0.600E... och så var de iblrjan men nu helt plötsligt så är de på 0.600E under hela dagen istl!!! så som man gått o raderat bort den.. men ja har ej ens rört den inställningen!

och samma sak händer under förra gng jag hade pumpen!!! när sköterskan skulle koilla hur mycket insulin ja hade mm, då hade den med försvunnit!!
spökar de eller? skumt tycker jag!

för att ändra i pumpen måste man ju gå i olika steg, man måste gå o godkänna mm så de  är en prosses!!


Puma sneakers till Trista!


Dessa Snygga Pumor är på väg hem till Trista i lådan!
Passade på att ta en stl större så hon kan ha dessa till våren!

jag älskar att köpa märkes skor till tjeejrna då ja tycker de håller bättre ikvaliten!
Trista har ett par svarta adidas som Tindra hade när hon var i Tristas ålder.. och de är snygga än, dock lite slitna men perfekta dagis skor ju!!!

Så nu satsar jag på dessa!!!.
 och inte nog med de....

 50 % på valfri vara på ellos! så fick dem för endast 199.50:- istl för 399:-
klart man satsar på dem snyggingarna då ju!

Alt för sina barn!!!!!!!


Idag har jag ONT

Ibåde armen som attan de värker så mycket... och mer tradolan kan jag ej ta. mår då illa!!
ja som försöker att inte ta så mycket! endast 100mg på morgon o samma på kväll!!!
de är tradolan Retard heter de .så om ja hoppar en så blir ja lidande senare...

ja har ibland skitit i att ta de på morgonen då ja känner mig bättre. ej lika ont mm men då gör de ännu ondare sen!. skit oxå! varfrö kan man ej leva normalt!
Inte för att detta påverkar mig så! men ingen männsika vill leva på tabletter !!!!!!!!

har idag även tankarna hos min kära svägerska som ligger på Uppsala sjh med sin dotter Em... hon har troligen fått lunginfl.. och inte som hon har de mycket nog att stå i...
De har en väldigt jobbig tid just nu!. inget som ja drar upp här nu! I sinom tid skriver ja om de eller så får ni själva läsa om det!!!!

de är en av orsakerna ja mått piss oh ar tankarna på anant hhåll!!!
kram nu skall ja kolla tv o hjälpa min man!!!


Hur & när jag fick min Diabetes!

Nu kommer min sjukhistoia med diabetesen och hur allt började!!!

Allt började när jag väntade min första tjej, år 2000... var på mitt andra bm undersökning och gjorde de vanliga testerna då de upptäkte att mitt bs låg på 12.. som då fastevärde...
Så jag skickades till provtagningen dagen efter, fastande, och fick göra en glykosbelastning. som visade skyhöga värden!...

de skickades i  sin tur till huddinge sjh som granskades... Efter ngn vecka av väntan fick jag ett samtal, de var från spec mödravården på huddinge... jag hade då somde trodde fått grav diabetes. och fick en tid snarast för påbörja behandling av insulinsprutor... redna i v12... som är tidigt... oftast får man grav diab i slutet av vecka 29... typ!!

Så ledsen och jobbigt så startade jag.... hade ständigt höga värden, mycket hoppande bs... bebbisen låg på över 50 % förstor.... :(
ut kom izabelle 3870 g i vecka 35... hon mådde bra trots omständigheterna.. låg inne en vecka pga all koll med hennes bs mm!!!

Sedan så sade de åt mig att ha koll på bs o åter till sjh efter 6 mån för återbesök... . ja hade koll på mina värden som då låg högt  hela tiden, men de sa att det var normalt att kunna göra de efteråt!
så efter 6 månader så åkte ja tbx. fick ta prover som skuille ta flera må+nader att få svar på.... de var tester för att se om ja fortf bildade insulin, om jag hade typ1 diabetes... vilket jag då hade!!!!

de sade att en liten del av befolkningen som får grav diabetes får behålla den efteråt.. men nu i efterhand har ja fått veta att de var typ1 som ja haft hela tiden men att graviditerten varit ett utlösande för den!
Att ja träånat så mycket under mitt liv som gjort att ja ej fått den tidigare!

efter att fött iza så började tänka lite mer på maten mm men de är svårt att omsadla sig så snabbt o då blev ja gravid med Tindra! som med kom ut i v35 men vägde 4125g.. men hon hade de värre... vi förtidsvärkar i v 29 som gjorde att ja låg öppen 3 cm med utplånad tapp inne på sjukhuset fram till födseln..
fick lugnmognadsprutor  men ut kom hon o fick ligga på neonatalen i 14 dar.. Låg med C-papp för sin andning. och tog mig nästan en vecka innan jag kunde hålla mitt barn!...
Hon hade vätska i lungor och ej färdigutvecklade organ...
Men en frisk tjej är hon nu!!!!:)

sedan så började livet.. ja har misskött mig så mycket. inte kunnat förstå o acceptera min sjukdom tills ja träffa Kim min blivande man!, jag låg inna på ett hba1c på över 12... o brydde mig ej!
Tillsa läkare sade att ja måste skärpa mig annars så kommer ja vara blind innom 10 år!.. oj då!!!!:)
ja skärpte mig men de riktiga början blev när jag väntade Trista...

ville ju verkligen inte ha ett till barn med samma problem som Tindra... så jag pressa mig o pressade mig ordentligt mycket. för mycket.. MItt hba1c låg på 4.2 under gravven!
men ja gillade det! ja hade då kontroll på barnet i magen och ut kom hon i vecka 35 med på 2670g!... en nätt liten tjej!! men lyckade att sjunka till 2.4... o dessa små enheter syns så tydligt på en liten bebbe!!

Efter de har ja skött mig... Lyckats få upp bs lång värdet till mellan 5,5-6 som läkaren ville.. hon har tjatat på mig att höja de.. så ja har börjat släppa kontrollbehovet lite...
men med en start på insulinpumpen i aug förra året som skulle hjälpa mitt bs att ligga bättre vid träning / match så blev mitt bs högre.. fick problem med ketoner, stopp i slanagen o sånt som gjorde att ja åkte in o ut på sjukan, med bla ambulans... då tappa ja tålamodet. och bytte tbx till pennor.. som ja då hade mellan mars till för ngn månad sedan!

nu kör jag andra försöket till pumpen igen o hitlills har de gått toppen bra! älskar min pump, den är inte bara snygg o enkel utan min följeslagare.... känner mig så fri med den!
JA SOM TRODDE INNAN ATT DEN SKULLE VARA I VÄGEN MM MEN DE ÄR MINSTA PROBLEMET!
så ni som funderar på pump , goo for it! ni kan ju alltid byta tbx till pennor sen!!! man binder sig ju inte för livet presic!

sista hba1c låg på 6.0.. men kämpar på att få ner de till 5.2 som är mitt mål!!!
mina lögon har gått bra , dock lite förändringar osm gått tbx... som är rätt vanligt tydligen!
aldrig kommit i koma men varit på god väg par gng!!!!

detta var min diabetes debut!
Mer finns de att läsa om under kat på sidan : diabetes och sedan Insulinpumpen!

Bild på pumpen när jag fick den första dagen!!! Pumpdebuten!!


Shoppingshumör!

ÄR ´på sådant enormt shoppinghumör, till huset. vill få alllt klart. vill köpa nya saker.. inreda mm! varför får man sådan ryck?

nu vill ja köpa en ny matta till v-rummet. en limegrön eller lila? sedna en byrå som jag hittat på ikea som skall vara i vardagsrummet med en liggande spegel ovanför!!
så snyggt.. men synd ja ej har orken att ta tag i de hela! heheeh!!!!

har ju typ tusen saker som behövs fixas ute först!!! så som med de resterande av altanen som säkerligen påbörjas i helgen om de ej spöregnar!
sedan skall vi putsa elller ta trä på huset... har ju hela tiden varit inne på Puts men lite saker som spelar in där med som gjort att vi avvacktar!! de skulle börja nästa vecka,,Men tankarna är nu i att klä in huset i trä. lärk eller ceder med resterand trä.. svart o fint och lite annat.... avslöjar inget n, ni får se .... när vi bestämt oss dvs:)

jaaja. får  se hur de blir med de hela! en ny matta ialalfall skall ja ha!


Kan du så kan jag!

De är mitt motto och tänker jag så så kommer allt att gå!!!
jag får sådan motivation genom detta tänkande och JAG skall klara det!

Ut i kväll, tänka dessa ord och bara göra det! Så blir de..Inget sittande o tycka synd om sig själv här gäller!
Nu satsa och gooo for it!!!!


Lite uppdatering!

Tack först för alla komentarer om diabetesen, forts kommentera.. kommer även skriva ett låååångt inlägg om diabetesen nu med pumpen mm!!! de kommerr troligen under morgondagen!!
sitter nu hemma med smått illamående... usch... varför! inte gravid om ni tror det!

Tristas födelsedag har varit så lugn! hon somnade kl 17.. åt sin tårta o öppnade presenter.. sedan somnade i soffan och sover än!!! så säkert har hela veckans dagis tagit på henne! stackaren, vilken födelsedag då!!! sova bort den! heehhe men då vaknar hon gladare imorgon!!!

mannen min har jobbat. putsat på väggarna i vårt rum...
snart kanske vi har vårt rum klart.. hallen är som gått som klart!

kolla även in vår fina bambu som ja fick hem i dag.! bara älskar den! men med en kruka blir den bättre! så förbi se det:)


snygg va!!! passar så bra in där! skall ta o beställa mer sånna! världens bästa sida!

www.webflower.se ( klicka där så kommer ni till sidan)Diabetiker!!!!

Eftersom jag själv är diabetiker, typ 1. och andvänder animas pumpen!! SÅ undrar jag hur många där ute som läser min blogg som med är diabetiker? Eller har intresset att läsa om Diabetes?

Ni som är diabetiker, lämna gärna en komentar, ni får vara anonyma om ni vill..... skriv gärna om ni använder pump el penna! hur ni tycker de går. vad ert senaste Hba1c var!
skulle vara så kul att få veta!!!

skall man skariva mer om diabetes, är folk intreserad av att läsa hur de går mm? sådanna saker!
ni förstår säkert!
skriv på nu!!! kramar catta


Trista 2 år! Grattis vår lilla Prinsessa!!!

Vår lilla Prinsessa Trista Pariza Saga blir två år idag!
 Tänka sig attt de nu var 2 år sedan ja födde fram vår Lilla Krabat, 2.4 kg endast i vecka 35.  dock så ni vet är jag diabetiker som oftast föder stärre barn! Men med henne lyckades ja hålla nere vikten o födde en hälsosam frisk liten tös!

En tös som ville ut redan i vecka 25 men med hjälp av läkaren, mediciner o vila så klarade hon sig 10 veckor till.
En snabb förlossning som endast tog ca 40 min, en krystvärk så att sköteskan ej heller han med... Fångade Trista med en hand, ej med skyddskläderna på sig.. Den andra skötereskan va p åväg att hämta läkaren pga att Trista kunde ha lite svårigheter vid födseln så de var tvugna att vara med!!


På BB ngr dar gammal!!!Inte ens jag förstod att Trista kommit ut! ja som är van att föda barn över 4 kg... sedan kom hon ut , så liten o klen, benen var som en fågelunge...
Men ut kom hon, liten o söt! och här är hon för att stanna!!

NU STOR O FRISK EFTER MÅNGA MÅNGA TURER PÅ SJUKHUSET..!!!
 verkas som hon vuxit ifrån sjukdommaren, nedsatta imunförsvaret.... och börjar mer bli som en normal två åring!Reima vinterkläder


Ebenholz heter modellen!!!Mössor:


gillar den sista som fan!!!
älskar reimas mössor! trista hade en förra året som ja bara så älsakde... den var så suverän!!!

vad gilalr ni för märke då de gäller vinterkläder!
Reima härskar för min del!

har även regnkläder därifrån. finns ej bättre!!!
kram

SKumt väder och tankar!!

är verkligen så skumt väder! ena stunden sol andra regn! snacka om att hösten närmar sig med storm steg! usch!
hoppas ja har min resa att se fram emot i mars!
har nämligen planer på att resa med min man till thailand, bara packa väskan, och dra. han o jag . barnen får stanna hemma!
för är de nggn gng vi kan göra de så är de nu innan tjeejrna blir stora. sedna kostar de mer. tänk er tre tonnårs tjejer!!!! hmmm fattig på en gng!

så om ja ahr tur så kan vi åka... hoppas!!!
nggn som vet hur man får tag på bra o billigaste flyg biljetter till phuket med direkt flyg?
ja lyckas bara hitta flyg med byte! usch de vill man ej!

ang tidigare inlägg med!... ja har turen att driva eget företag med. men de är ej de enda jag vill jobba med!
 ja vill kunna jobba borta, ej vara hemma hela tiden, få de sociala mm..
så en bra sak är att kuna fördela de båda sakerna .. ellelr att jobba bborta ohemma på kväll / helger!


Vad vill jag bli när ja blir stor?

De är en fråga som jag ännu mer undrar.. ÄR de mäklarjobbet jag vill jobba med? Är de kontor i huvudtaget eller skall ja satsa mer på de kroppsliga jobbet.. kan jag de pga min skada på armen?
Vad vill jag???? skall ja plugga vidare?

Hjälp! ja vet ej vad jag vill!!!!!. Vet att jobba vill jag men vill jag forts inom samma sak som nu!
visst har ja utbildnignen klar inom detta jobb, men är de jag? r de osäker marknad?

vill ja anstränga kroppen o jobba med den? sitta på kontor!
Varför kan ja inte växa upp oc hbara Veta vad jag vill?

varför är allt så svårt????????????? HJälp! Ängest och må skit är vad jag nu gör! BLÄ är alllt!
jag känner mig så låst i mig själv att inte veta. vetskapen om vad ohur mm allt kommer bli!
Vet att ja vill jobba. jobba o åter jobba. men när jag jkobbar o bestämmer mig för saker o ting sklall de vara till
110 %. inget halvdant..

ja vill ej gå på rehab , ut i marknande, jobba o få tillsavidare anställning direkt. ingen tvekan utan bara göra det!
Känner mig instängd låst o allt där intill.! kan ej vara glad. må brao njuta av allt bra jag har det runt mig! vill inte vara denna ledsna Catta...

En evig kamp-Diabetes!!!!!

Sitter nu i soffan, hemma. inget jobb. Mått dåligt. Illamående, spytt... säkerligen stopp i pumpen, då nålen lossnat från kroppen då o då! fasiken, diabetes är inte bra liv... iallafalll om man skall se allt i helhet..
Kunna leva, äta och jobba samt fritid  , träning mmm. tänk er själva! vad vi en gör så måste vi tänka på skiten...
allt vi gör spelar in, stress så som mat och hälsa ( sjjukdommar mm)

sjukdommar - höjer blodsockret
Mens-höjer bs innan o sänker efteråt
träning- höjer pga adrenalin, sjunker pga ansträngning
stress-höjer samt sänker bs beroende på.

så som ni ser. de är en hel del att tänka på!..... ALLT spelar in! DVS ALLT....

En "nere dag"

Har verkligen ingen bra dag i dag.. Från de ja vaknade till ja ,,, hnnn nu rättare sagt har haft en riktigt jobbig dag. inget spec som hänt utan mår bara pisss. usch säger ja bara!!!! ja bara hatar sådanna dar..
allt känns så jobbigt,. inte nöjd med ngt... blääää

måste få skriva av mig lite , så sorry, läs ej om ni inte orkar!
Sedan fck vi veta en hemsk sak som hänt inom familjen/släkten.. fy fan säger jag bara!!!!!


Saknar så!!!!!!Stranden,. miljön människorna och allt där intill i Tammerfors Finland. Mest av allt Juppe och Sari, JOnna och Sari mfl......Att vara där är en sådan avkoppling . Man mår så bra...

Hade de inte varit för mina tösers skull hade vi flyttat dit direkt<! Ok, jobb såklart med
Att se denna bild på stranden första dagen, ngn timme efter vi anlänt till huset, gör mig gråtfärdig av längtan..
Men att veta att man lätt kommer tbs. för släkten bor där gör en glad!

snart så är vi tbx men då är de kallare... Denna gng var första gng i värmen i finlandet... alltid bara varit där i kylan...
Kärlek är vad det är! Muin underbara familj!!! <3

Dubbel kalas!

Idag hade vi dubel kalas för vår Trista o Kims kusses tjej Karma... bägge födda på samma dag men ett år imellan!
SÅ klart vi slog ihop de för våra vänner så de slipper gå på två olika kalas½!

Var en snabb planering vi fick till de då vi båda familjer har varit på semester, men allt gick bra..
Trista fick sin älsklings vaava från Ingela och Tony, (maxi så klart) verkligen toppen present, så glad blev hon!
Sedan så fina kläder , av Tommys syrra ( KIMS KUSSE) MED MOR!
en tunika, tajs och trosor i flerpack.
sedan en söt glittrig ponny med docka till från <Farbror Tomas:) efter att kim hållit i den var han fyllt med glitter. s¨inte bara en söt o glittrig dotter har man utan en glittrig man med<3


Nu sover sötisen mannen jobbbar o ja slappar vid datorn, blev så trött o illamående efter vi kommit hem. .så ja lade mig o sov ett tag.. imorgon är de jobb på nytt..... nya tag o sånt även om de tar emot pga flera orsaker.. har lite mycket att stå i nu... sånt som ja ej  pallar o sånt! men sorry, thats live!Firar Trista

Nu sitter jag här o väntar på att våran familj skall komma o fira vår prinsessa som blir 2 år den 25 aug!½
nu kommer Tristas faster, så måste gå nu..
pöössss

Uppskjutning av Bröllopsfesten!

Vi har kommit fram till at skjuta upp vår Bröllops fest som skulle äga run den 28 aug... den som stått fördigt att vi skall ha. redan bokat i maj! Men av flera orsaker så har vi kommit fram till att ej hålla den nästa helg utan vi skjuter upp den till våren, då vi kan sitta ute i vårsolen, dricka gött, äta och ha en rackartusans fest...
kanske nya äktenskaps förord med präst mm! vem vet??? de får ni se då!!!!

Många undrar säkert varför... ja har ej lust att gå ut med all info här. de nära o de som vet , de vet...
inget som är oklart mellan oss som familj, utan mer omständigheterna som spökar...
Har även ej fått så myckwet  klart som vi velat med huset. Lite saker med huset som spökat. om ja säger så!
Sånt som gör att vi ej kan koppla av ............... ja vill då ej tänka på att
festa o sånt när mitt o min mans tankar är på annat håll:...

Även min kära svärmor ligger på sjukan och vi vet ej hur länge hon blir kvar.... så ni kanske förstår oss?
Men ialalfall. Festen blir av.... bättree än aldrig förr!


Husbygget

Idag blir de taket i hallen som blir operation husbygge. vill ju få ngt lunda fint innan festerna svi skall ha här hemma!
börjas med kalas för trista i helgen, valde  att bara bjuda släkten så som mina föräldrar o kims ,med bror o hans syster, samt två vänner till mig som står mig närmast. Men så fick ja mess av svägerska nr 1 igår att hon ej kommer ,men hoppas bror min kommer,,, annars är de ju bara vi vanliga här. ingen släkt träff då ju eftersom min bror o kims syrra aldrig sett varandra.

hoppas hoppas.. kl 14 är de ialalfall!!!

sen firar vi för våra vänner med karma o sin far, erftrersom de är födda på samma dag fast 1 år emellan, sysslingar ni vet:) så våra gemensamma vänner träffas!

Sen är de bröllopsfest nästa helga, hoppas ni kommer med gått leende för här skall de drickas... dricka räcker så de blir över..... har en hel del nu hemma!

så ni förstår att ja vill att saker o ting skall vara klara!:)
kort kommer bnär de blir klart. ni har ju sett ett smakprov jU!.
kram kram!

Uppdatering från jobbet, kort från semestern

Sitter nu hemmma o har en liten stund över innan ja skall hämta Trista från dagmamman,,, så lite snabb blogg få de bli, har även hunnit sova lite... Är så trött nu mera! kanske  för mycket intryck mm under jobb veckan..

Idag fick ja göra lite arbetsuppgifter, men ewj ännu inte så mycket som ja skulle vilja men vad kräver man , har ju nyss börjat... men älskar de folket ja jobbar med. så sporadiska o enkla männniskor med skrattet hela tiden, så som de skalll vara... de är äldre än mig men ja älskar att få arbeta med de äldre. mer att lära från då :)

idag kom ja hem, ensam hemma, svårfar var i väg, svärmor låg på ssjukan pga magen, de bor här nämligen då de är i sverige.... Mannen jobba.
Känns lite tomt dock. ,men snart komeer mannen min hem o dottern.
just de imorogn börjar ja senare, kl 10,30. rena sovmorgonen ju... skall på lappa o  fioxa lite, åka runt i området o se hur de ser ut, vartr husen ligger mm. bra att veta då de e enklare att förstå när de pratar om vägarna mm!

såg lite kort från semestern i finland o saknar dem o stället redan så mycket... ja trivs däör... så mycket.
bjuder på ngr kortt.. fina va?Dessa är på väg till stranden som ligger bara tvärs över gatan, världens bästa strand för barn, långgrunt, fin strand o område. kunde verkligen inte bli bättre!denna dag hade vi presiuc kommit , de var nog en timme innan kortet togs vi anlände till tammerfors½!

Husbygget- Hallen!!!!

Här kommmer bilderna på hallen..... golvet håller nu på att läggas av min snygga man!:) ja bloggar o fixar med papper o räkningar!!!
tapeten sattes upp av mig o mannen min igår! är så nöjd!! svårt att se men snyggare i verkligheten är den!
den går i guld och vinrött!!!!:.
 skall ha en list på väggen som ser ut som en taklist.. där på ligger en led som ljuser upp mot taket.... sedan en stor taklampa hängande ner... ( högt i tak som ni ser)....
skall o kommer bli så snyggt..

ni får nöja er med dessa bilder:

Nya jobbet!!!

nu kommer jag med den sena uppdateringen! ang jobbet! har bara varit så trött. hämtat o lekt med trista och jobbat på huset.. så ni förstår att tiden är knapert!!!

Men ialafall. första dagen på jobbet gick bra.. var där endast bara tre timmar.. men de var lagom då huvudet värkte då¨jag gick där ifrån. niu vet alla nya intryck mm!!
fick lära mig datorn för tillfället. får en egen ny laptop sen!! :) snällt!!!! men kom in i capitex systemet lite.. var ju ngr månader sedan man kjobbade med det.. så kollade igenom lite..
Skillnaden är enorm mot när ja jobbade i stan... mycket mindre objekt. enklare. och kommer säkerligen bli mer struktur o ordning sen.... de bästa med allt att ja får hjälpa till att fixa strukturen o ordningen, de är sånt som ja älskar!:) så här kommer ordningsamma catta snart:)

idag var jag där lite längre.. fick skriva ut efterlappar... sånt som delas ut för att visa folk att de sålts en lägenhet i området o att efterstävningen på löägenheterna är stora.. så sätt ragga köpare ocjh säljare!!!

sedan så tog pappret slut så jag får forts imorgon!. då övergick ja till beställa förbruknings matrial istl!!! kul!!!!
men ja kommer långsamt in i de hela...

ny mobil har ja med nu!!!!... jehaa. så ni mina vänner ni når mig på den nya på dagasrna då ja har den andra på ljudlöst... vill inte störa jobbet mm!!!

men i helhet så är ja så nöjd med jobbet... tar med endast 13 min med bilen från hemmet!!!!.... så skönt!:)
så Fia... här är svaret på din fråga:JA.... heeeheheh


Första dagen på nya jobbet

idag eller rättare sagt om en timme är jag på kontoret på mitt nya jobb. så nervöst om ja skall vara ärlig....
känns som de var en evighet sedan ja jobbade även om de bara har varit semester för min del!
men nu är de dax för att jobba.... skall bli riktigt kul. längtar men nerövst....
eftesom ja kommer bara jobba ngr timmar om dagen så har ja packat väskan o skall träna efteråt... gymmet ligger där ja jobbar. kan de bli bättre?

skall köra en genomgångare för kroppen samt ett tungt pass cardio...måste bli av medallt man ätit under finlandsresan....
pöös på er... utdaterar när ja kommemr hem

uppdatering, ja lever

ville bara göra ett litet snabbt inlägg o visa att ja lever.. har bara inte haft tid el lust heller att sitta vid datorn, har haft de helt underbart här i finland o tammerfors.... den bästa tiden på länge...
träffat alla goda vänner o kims släkt som är så underbara..... älskar verkligen dem alla..

fick även träffa pirjo o oauli som ja aldrig träffat.. kims moster o morbror.... ... haft fest för pirjo med. ätit gott. alldelles för mycket.. godis som vanligt blir de.... ej kunnat gå på toa. men de komer väl när ja kommer hem:)

imorgon drar vi redan kl 04,30   måste hinna till åbo för att ta dagsbåten till stockholm... så vi är hemma vid 19 tiden .. då lämnas tjejerna till sin far och ja åker hem o packar upp för sedan jobba på måndag.. ja ni hörde rätt ,, ja böejar jobba. såååååå underbart... längtar!!!!!

jo just de lite shopping har hunnits med här... lägger upp bilder nör vi kommer hem...
Trista fick sin första present.. hon fyller ju  år den 25 aug... så juppe o saari gav henne de tidigare eftersom de bor här.. juppe är ju tristas gudfar...  en jätte fin o smart rese säng till sin dockor... bra där!!!!

o sen de bästa JOnna har blivit mamma... en dotter... Grattis till er!!!

skriver mer när ja kommer hem nu skall ja vara sosial . sitter hos juppe o sari o grilalr o myser snart hem o basta inför morgondagen!. ha de bäst!!! kramar från tammerfors!

Snart är de dax!

och jag verkligen längtar så mycket! skalll snart snart åka till finland med min köra familj. få träffa vänner och släkt till kim o min klära söta dotter Trista!!! äntligen, så cvi saknar henne!!!

Nyss pratade jag även med jobbet som jag börjar på måndag... kl 9.30 skall ja infinna mig på kontoret.. skall bli så kul!:.... och bästa med allt är att de är så nära hem!... hoppas ja kommer trivas o få stanna kvar. de voren absoluta drömnmen!!


Nu är de fix som gäller.... gå till apoteket hänta ut mediciner o insulin mm!!! packa lite till. städa som verkligen behöv. älskar att få komma hem till städat hem"!

Husbygget: Hallen!

Nu är de hallen till sovrumsdelen som är under prosses... de är det som vi nu fokuserar oss på efter att tjejernas rum blivit beboligt.... bara spottar och uttag som fattas där samt inredning av tavlor mm... kort kommer!!!!

Hallen är stort sett klart.. som ja ser de ialalfall. de är målat för sista gng! kanske lite till får se sen! Men vi valde en färg som verkligen inte blev bra.. vi valde en beige som var så ful, blev choklas brun, så vi åkte direkt till butiken och köpte samma vita som vi alltid kört på!. som många kanske vet så finns tusen olika vita. och vi har testat en del men nu kommit fram till vår gräddiga fina vita som vi alltid kör på!!1 ( 100000 tals olika nyanser av vitt finns)

Så hallen blir vit och längst in blir den fina tapet som ja valt o mannen ficj bara hålla med! sååååå snygg. dyr men snygg... den kommer gå i lite guld och lila.... mer får niu se när den kommer upp...
väggen där inne är som högst lite över 3 meter.... o de är de första man ser när man går in där! så den kommer sitta toppen där!...
tapetsesering blir när vi kommer hem från finland då tapeten kommer in till butik imorogn!.....
sedan är de bara golvläggning o tak kvar som går på två kvällar att göra!! jehaaaaa....

sen så är vår hall klar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
då går vi över till vårt sovrum och sedan Tristas och sist stora badrummet... sen är huset komplett klart!
bara fix av andra saker som lister mm som skall förfinas o sättas upp!"! Och utvändiga såklart då!!!!!

Förhoppningsvis kommer putsaren i mitten av aug o fixar de utvändiga... gruset på framsidan görs när vi är borta.. så lite längre har vi kommit där med! skönt så ni enj ananr!!!!!..
här kommer kort från exakt ett år sedan! så kan ni tänka er att detta har vi gjort helt sjäölva... ja min man oc hhans far..... och svärmor som passat barnen!!!imorgon drar vi!

imorgon kväll åker vår familj, tjejerna o vi till tammerfors för en tripp av semester i den 35 gradiga värmen!. hoppas den är kvar när vi kommer! ja vill bada o åka båt! och snosa på jonnas bebbe som förhoppningsvios kommer snart....

skall bli så skönt att få komma iväg o semestra o koppla av... inte tä'nka på husbygget eller allt annat! och få låta tjejerna uppleva finland med!.. samt ja med för den delen, har ju bara varit i finland under vinter tid!! o då är deverkligen vinter, så kallare än här och så mycket mer snö änb här med! mysigt , men de säger att sommaren där äer så mysig med!  de har en strand vid huset. båt mm... kan de bli bättre????? jo att träffa svärföräldrarna så klart som känns för länge sedan !!!!

ocxch trista så klart..... vår lilla tös!!!!!!!! hoppas hon blir glad över att träffa oss!½!!! tjeejrna vet ja att hon blir glad över!

en fint kort på trista från ölandsresan med stina kommer här:

Stinsen shopping

idag bar de av till stinsen med mellersta dottern, stora ville vara hemma!
var tvungen att köpa nya bh ar... o köper alla numera på change..... där får man verkligen rätt hjälp och verkligen rätt bh:ar.... för oss som har lite svårt med att hitta rätt stl!

som mänga kanske ej vet så går 80 % av sveriges kvinnor runt med fel stl i bh:n.... ja var säker på att ja hade en 75:a men har rättare sagt en 65 :a runt om!... och vad ja sedan har i kup stl kan  vi hålla tyst om!.... de finns ej i vanliga butiker ialalfall. så mycket kan ja säga!

fick iallafall tag i tre st... och medlemskap som gav mig 20 % rabatt....:) glad catta där:)
en var t_shirt bh som gick att göra till boxar kryss i ryggen med. en genomskinlig sexig en och en balkonette...
 skit snygga..... ett rek är att gå till change!!!!! köp därä o be om hjälp!


Tristas rum!!

idag skall ja hämta Tristas tapet som kommit! ja som letat överallt efter den.... nu har ja hittat den o beställt den!
de var ej de enkalstew  att få tag i en butik som hade den!!! men så skönt att få de avklarat!denna blir de! såååå snygg!!!! med allt annat kommer de bli kanoners!!!!
Har även hittat en till fondväggen i hallen som, ja skall beställa , hoppas mannen min godkänner det!:)
samt vårt fums fondtapeter med!!! sååååå snyggt de kommer  blir!!!!


Så duktiga vi är!!!!!

faan va duktiga ja o mannen varit i helgen!
hela helgen har vi jobbat som aldrig förr! vi började fredagen med att göra klart typ hela  hallen, bara upp med tapeter o målerier!!!... samt golv!" men un derarbetet är stort sett klart!

samt lördagen blev de till att åka till tippen ett par gng för att slänga allt skit vi hade.... turen var attt vi hade stor bil! så inte med de, det spöregnade. men då är de mindre folk som skall slänga skit!
vi fick bort stort sett allt! bara lite bland sopor kvar!!!
sedna fortsatte vi inomhus o fixade... mös med tjejerna!!!

söndagen startade i strömavbrott hela dagen, de var hela bro som var strömlösa!!! strömmen kom tbx vid 17 tiden!!!
vi fixade på framsidan , tog bort allt , dvs allt soms stod där!!  hade ju ett antal stenar , ( areoc ) som vi byggde huset med som vi förflyttade.... sedan slänga o  såga upp trä pallar o allt efter ställningen som taket kom på!! de var ej lite heller! men nu är är de utplant o rakt, bara gegga o  sten där!!!!
efter de gav vi oss inåt o fprtsatte där! eller mannen min inte ja för ja var  helt slut! började känna mig¨hängig... ont i krioppen o halsen! så ja mös med tjejern!...
de försesten lekte med en nu kompis hela dagen smilla!! kul med nya vänner för dem!

nu är de full rulle här ute. inte regnmässigt då utan lastbilen kommer i kvarten o lämnar grus som vi skall fylla framsidan med! 50 ton grus!!! då kan ni tänka er!
och grävare kommer när vi är borta så när vi väl kommer hem ser de så fint o utstakat ut!lånad bild från google!

Mycket gjort! (husbygget)

dagen i dag har varit toppen. vi har hunnit med tippen två vändor med  massa skit som skulle slängas.... så nu ser tomten bättre ut än på väldigt länge½ o så underbart de känns.....
 de spöregnade men då är de bara bättre. mindre folk mm.-... o skönt att jobba då.... hade hellre varit i tammerfors där de är 30 gr o strålande sol.. men där är vi om ngr dar , hoppas solen då är kvar:)

efter städningen åkte vi till bauhaouse o k-rauta... och shoppade till huset... blev m¨larfärg till hallen, saker till detta och lite annat
vi kommer köra på en annan stil än resterande huset. inte vitt denna gng. så ni får se när de e klart! avbslöjjar inget ännu...

just de Tristas tapeter är beställda o väntas bara på att hämtas upp... faaaan va snygga dessa är!... grymmma ...
hopaps tjejjerna inte blir avundsjuka o vill ha de istl..:(
har även hittat ett par till vårt rum som de lutar åt att bli, de kostar dock mycket. 699:- rullen o vi behöver en del då väggen är ca 4 m hög där...:)) men vill man ha ngt så varför inte , de är ju ändå en investering ju!!!! o inget barnrum presic..

nu sitter ja o väntar på att tjejerna skall komma... o mannen min som kör sin kusse till en fest. sen blir de jobba på.... jehaaa. är riktigt peppat nu... så kul o snyggt de kommmer bli.,....


Kryssningen!!!

Trippen till åbo tur o retur gick super! hade som turen med mig amanda!!! gillar den tjejen! även om de är stor ålderskillnad så märks de ej!!! o min dotters kusse är hon med! så släkt kan ej bli bättre!!!

vi hade toppen, tog de så lungt. första dagen hade vi ju med trista eftersom vi skulle lämna över henne i åbo till svärföräldrarna kl 06 på morgonen!!! .....
vi gick till taxfree o shoppade götti till kvällen o satte oss i hytten o snacka , åt mm!!! trista somnade bra!
vi har turen att jämt få bra hyter eftersom vi är guld medlemmar.. ( mååånga trippar fram otbx. mest för svärisana) men denna gng tog vi ej sviten utan a hytt delux.... vilket är en super hytt. med dubbel säng o tv , spcial champange frulle mm.... fördelen med sviten ä'r att man  slipper stå i kön o vänta innan man skall gå ombord. man går före alla in till loungen o får champang... bra där!. men de är nu högsäsång så de kostarde mer o går ej att ta så mycket bonuspoäng då!! så vi hoppade de! men vi hade de toppen ändå!! fönster utsikt!


detta är från hytten med amanda o trista....... innan vi åkte!!!!.. trista älskade att titta på pippin som badade som hon sade!!!!

Kl 06 klev vi av båten o lämnade trista i åbo! en gråtande svärmor kom! så glad över att träffa sina barn barn!!! såg dock liten glimt av svärfar med :) en tår i ögat!!11.... vi saknar er med!!!:)

Tristagick de bra med! men hon verkade arg på mig! eller så vqr de att hon var rädd för att ja skulle ta henne tvbx så hon inte skulle va med svärföräldrarna!: ja vet ej vilket! önska man kunde veta vad de tänker!!
Men vi lämnade o gick tbx till eminalen o väntade på att få komma in!!!.
väl inne på båten gick vi direkt till frullen, tidigt för att vara amnada o ja!!!. men med så fint vädero just då pigga så var de toppen!
super god frulle som vi även packade ner i väskanb för att ta upp på rummet som mellis.!!! så göttt!!!! bättre frulle har ja aldrig ätit!!!.

efter frulle giock vi upp o lade oss o sov i ngr timmar , vaknade upp o gick o handlade. sånt som man ej orkar med småbarn!!. in på perfym avdelningen o köpte lite smink, o ansiktskrämer... amanda hittade den bästa perfymen till de bästa priset!.

Issey Miyake )

 Denna har ja haft i 13 år o aldrig tröttnat! de är min NR:1 FAVVO!!!! SÄKERT AMANDAS MED! nu!!!!JA  köpte ingen perfym även om ja ville, men höll mig ! Men giock vidare till kläderna där både ja o amanda hitta en sådan snygg t-shirt!!! . de var enda för mig!!!
Men amanda fyndade loss med ett par snygga tajts o en tröja till! o super pris med! vilken pingla hon kommer bli!

efter shoppingen så gick vi vidare till taxfreen o hem kopm även lite vodka till festen o godis till manne!
sedna upp för att sova till vi kom till hamnen! just de , vi hann med en timme solning på däck!! synd bara de är så dåliga platser flr solning på galaxy!.. men när vi åker på onsdag hela familjen då skall ja sola om vädret är bra! sviten är bokat o lyx skall vi unna oiss!! de är ju vår semester detta! hoppas bara vädretä r bra i finland då för ja vill åka båt o bada!!!

avslutar med ett kort som ja tycker för en gng skiull blev bra på mig! o med mitt mörka hår med!!!
har här mina nya byxor som ja shoppas på min o kims bröllops dag !! älskar dem!!! så sköna o snygga!

.just dermåste säga detta!!! blev uppraggade av ett par  20 åringar....  de frågade vart vi skulle efter, hem till min man sade ja då!. de frågade då hur gammal ja var!, ja svarade : för gammal för er!, 30 år!. och har barn!
de tyckte ja var så snygg , så de kunde ej släppa detta.... faan va ja skämdes.....

då sa dem: fy fan 30 år, då är man ju levande död! heeheh hallllllllllllllllllåååå... ni kommer ju dit med förr el senare!
sedna sade dem till varandra att hellre tar vi henne än en annan sådan där: heheheheeh    vad manade dem med det?:
lite kul iallafall.. nu känner man att man ej är ung längre!! heehhe. men faan va skönt de känns att bara kunna gå hem till sin man!! !. man har sitt!
slippa allt detta med uppsminkning o raggning mmm!!!: såg ju tjejerna som de stod skrivet i pannan : knulla mig! fy faaan säger ja bara!!! ''
Nu har man gått o blivit MOGEN!!!! jehaa!!!

Justeringar på pumpen!

idag ringde ja in till min diab sköterska som då var på semester men fick hjälp av en annan!
ja höjde mina justeringar lite, eftersom ja vaknar upp lite högre i bs än vanligt. och ändå går o lägger mig på 5 i bs!
van att vakna runt 4-5 men nu sistatiden har de legat mellan 8-11... inte bra för att vara jag!
Så nu provar vi med en till bas!

har nu dessa:
mellan 00-03 har ja  0.600 enheter!
mellan 03-08 har ja 0.700 enheter
och mellan 08-00 är de tbx till 0.600 enheter..

dvs 14.90 enheter per dygn.. sedan tillkommer ju de ja äter o duttar extra!! som ja nu fått gjort när ja legat högre!

men ialalfall så är ja super nöjd! enbart två känningar de senaste dagarna , då oga ja tagit för mycket vid glass ätande! självförvållande alltså!!!
så nu hoppas ja att kunna vakna tidigt utan att ligga högre i blodsockret!


Att man aldrig lär sig!

Sitter här hemma o har lämnat trista hos dagmamman, sista dagen nu försedan har hon 1.5 veckas ledighet...
och ja har tusen saker qatt göra... men som vanligt så kommer ja ej ihåg dessa saker... sitter på kvällen o vet vad som skall göras, vilken ordning mm, men man är så du att man ej skriver upp de då!!Att man aldrig löär sig:)

Får försöka komma ihäg!...
Med kaffe i handen går allt!!! ja bara måste ha kaffe till start..... min uppiggning ni vet!
Har en regel att köra samma frulle på morgonen, de är min standard!!!!
Synd man ändå är så trött!!! skulle inte banga för att sova lite:)

tRÄNA, JUST DE .....  hade gått till gfymmet men tiden ja har trista är ej så länge så ja får vänta till hon åkert till soumi....... så får ja köra igng på morgonen lite lätt innan jobbet börjar ,för sen dras de igng ordentligt! såpåå underbart skönt!
får se om handbollen börjas med! Men skall ja köra på i bsk där ja kanske ej känner mig helt hel!!:) eller skall ja köra med jakan som är närmare mitt hem.....??????????
ja du de får vi se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kungsängen kanske? men de är så fjuttiga.... de är ju yngre än mig som attan!:)


Då blir man glad!

jag är så glad över att vara tjej... vi tjejr kan säga till andra tjejer även om man ej lkänner varandra, spelar ingen roll hur störig el ngt man är..
har den tjejen ngt som ja gillar så säger ja det till henne.. och oftast får ja med höra sånt av andra>!

de är inget ja sticker under stolen med!!! ja är ärlig!!1
som i dag när vi var på netonet med familjen, stod ja i kassan och betalade då kasörskan sade att hon älskade mina skor, de nya ja köpte igår!!!.. då blir man glad!!

berättade då att ja köpte de endast för 140 kr... o hon frågade vart.... självklart berättade ja vart...
men visst är sånt kul??????

är ni lika dana? ja är jämt sån!!!!!!!!!!!!


Åbo tripp

 på torsdag åker ja en snabb tripp till åbo fram o tbx, lämnar av tripsie hos svärepäronen som möter upp mig där... o jag åker sedan vidare hem.. till min man för mera arbete på huset. Måste få vissa saker klara nu innan festen o till slutbesiktningen av hela huset...

o denna helg är den enda helgen vi inte då har ngt , inga barn med... nästa helg är vi i finlandet, heögen efter är de kalas på triiista o karma . och helgen efter de är vår stora dag. vår bröllops fest.... då allt skall vara ngt lunda klart!

så ni förstår , vi har en hel del att stå i... omitten av aug kommer även putsarna som kommer putsa huset. så de blir snyggt.... längtar sååå eftersom då ser huset helt klart ut på utsidan, nu ser de ut som ingen som bor där mm!!!!!

mwn tbx till rubriken, ja fick med mig amanda , tristas kusse som åker med mig.. så vi kommer få en underba resa!!!!... längtar så!


Känns så underbart skönt!

Nu har jag gått o vägt mig varje vecka för att se om de hjälpoer mig ngt. börjat tänka mer på vad ja stoppar i mig o hur mycket!
kanske ej så bra som ja borde men bättre är de o mer skärpning kommer de bli!!
Men ialalfall så har ja gått ner i vikt.... 0.5 kg i veckan kan man säga det!

första veckan var de -0.1 kg
andra vecka  var de -1.1 kg
och nu denna vecka -0.5 kg

kan de bli bättre... även om ja ej känner de så mycket utan ja känner mig ej så vätskig... så kommer de i slutändan visa resultat!!!!... har dock  3 kg till som jag vill ner tills ja mår bra....
 vet att folk där ute kanske ej tycker ja skall gå ner mer men ja vet vad ja känner o vad får mig att må bra!!!!!

3 kg till får mig att må bra. och då har jag uppnått mitt mål!


Avkopplande o lungt

Nu för första gng på en hel månad är de lite lugnare i huset.. stora tjejerna har åkt till sin far..Trista har börjat hos dagmamman men öven hon fick gå ngr timmar i dag bara... som en lättare inskolning

Imorgon får hon gå om de är bra väder för är de regningt så kan ja lika bra ha d'henne hemma, då inga andra barn är där!.. ,¨åste ju få litejobb gjort men  vill ju inte låta henne vara ensamma barnet,, då kan mitt vänta!

Om hon går blir de debut för gymmet denna månad. måste sättas igng nu.. o snart börjar ja jobba. vilket är så kul. ser så fram emot de.. och kan även träna innan el efter jobbet då de ligger ca 5 min gång prommis från jobbet! bra där catta!!!
trior mitt bs värde kommer gå ner ordentligt nu när träningen sätts igng med! o de hoppas ja på!
Även om pumpen gettt mig stabilare bs.. ingen känning på den tid ja haft pumpen, o endast ngr enstaka höga värden ,men ja vet även varför de blev höga med!!!!!

dagen har varit så slapp. ja har bara varit hemma utan på kvällen då vi shoppade lite... men sånt behövs med ju!"
får se vad morgon dagen bjuder på!. måste även köpa underlakan med frotte till sägarna då trista pissar så in i norden mycket så sängen är så blöt varje morgon o då byter vi ändå blöja innan vi lägger oss samt en på natten!!!
 jehaa ialalfall måste påpeka hur mycket ja bara älskar mitt nya hår!!!! skall nu inskaffa lite exte'nsions så de blir lite längre!!!
 ojust de.. ja har kommit in i en dålig fas. orkar ej klä mig i vanliga kläder utan strosar runt i mjukisar, better bodies mest. o tajta linnen, korta shi'orts om de är varmt... inte fint mera... varför när ja endå är hemma o sånt!????
kommer ju få gå omkring med kostym o sånt hela dagarna sendan när ja börjar jobba!!
så detta är ja nu på dagarna! tråkig eller bekväm?


Shopping tur!

ja hade riktigt tur i dag skulle till willys o handla mat o kom hem med så snygga skor, j köpta på willys om de var de ni trodde:)
Endast 140 kr på rean, då kan man ej motstå dessa!!!!snygga va! i loooe've dessa!!!
just de nytt tangetbord har vi med!! även super pris där med!! ja är riktiga fyndar catta ju! :)

Första dagen efter semestern!

Idag var de första dagen ´för trista att gå till dagmamman.... Gick bra att lämna henne men de var lite tråkigt. Kom dit o fick veta att hon var de enda barnet som skulle gå i dag!!! snyfft.... Men eftersom de var en evighet sednma hon gick där så måste ja skola in henne  lite igen känns de som! Så ja har henne hos mamman tilll luinch o hämtar hem henne så hon får sova hemma!!!!

Så ngr timmar blir de... Lämnade nyss henne!!!!
Men turen är att vi har den bästa dagmamman!!:)

Nu regnar de ute, snyfgffrt . tråkigt som faan! ja som tänkte göra tusen saker men lika bra att skita i det. hinner ej mycket när trista går så kort tid!!!!...
Får passa på att vila upp mig har ju haft full rulle i flera veckor nu..........

nu är citynet här o kopplar in fibernät , jehaaa. äntligen men dock 10 000:- fattigare. men de spelkar ingen roll, måste ju ha bra bredband o tv!!!!!

RSS 2.0