Kryssningen!!!

Trippen till åbo tur o retur gick super! hade som turen med mig amanda!!! gillar den tjejen! även om de är stor ålderskillnad så märks de ej!!! o min dotters kusse är hon med! så släkt kan ej bli bättre!!!

vi hade toppen, tog de så lungt. första dagen hade vi ju med trista eftersom vi skulle lämna över henne i åbo till svärföräldrarna kl 06 på morgonen!!! .....
vi gick till taxfree o shoppade götti till kvällen o satte oss i hytten o snacka , åt mm!!! trista somnade bra!
vi har turen att jämt få bra hyter eftersom vi är guld medlemmar.. ( mååånga trippar fram otbx. mest för svärisana) men denna gng tog vi ej sviten utan a hytt delux.... vilket är en super hytt. med dubbel säng o tv , spcial champange frulle mm.... fördelen med sviten ä'r att man  slipper stå i kön o vänta innan man skall gå ombord. man går före alla in till loungen o får champang... bra där!. men de är nu högsäsång så de kostarde mer o går ej att ta så mycket bonuspoäng då!! så vi hoppade de! men vi hade de toppen ändå!! fönster utsikt!


detta är från hytten med amanda o trista....... innan vi åkte!!!!.. trista älskade att titta på pippin som badade som hon sade!!!!

Kl 06 klev vi av båten o lämnade trista i åbo! en gråtande svärmor kom! så glad över att träffa sina barn barn!!! såg dock liten glimt av svärfar med :) en tår i ögat!!11.... vi saknar er med!!!:)

Tristagick de bra med! men hon verkade arg på mig! eller så vqr de att hon var rädd för att ja skulle ta henne tvbx så hon inte skulle va med svärföräldrarna!: ja vet ej vilket! önska man kunde veta vad de tänker!!
Men vi lämnade o gick tbx till eminalen o väntade på att få komma in!!!.
väl inne på båten gick vi direkt till frullen, tidigt för att vara amnada o ja!!!. men med så fint vädero just då pigga så var de toppen!
super god frulle som vi även packade ner i väskanb för att ta upp på rummet som mellis.!!! så göttt!!!! bättre frulle har ja aldrig ätit!!!.

efter frulle giock vi upp o lade oss o sov i ngr timmar , vaknade upp o gick o handlade. sånt som man ej orkar med småbarn!!. in på perfym avdelningen o köpte lite smink, o ansiktskrämer... amanda hittade den bästa perfymen till de bästa priset!.

Issey Miyake )

 Denna har ja haft i 13 år o aldrig tröttnat! de är min NR:1 FAVVO!!!! SÄKERT AMANDAS MED! nu!!!!



JA  köpte ingen perfym även om ja ville, men höll mig ! Men giock vidare till kläderna där både ja o amanda hitta en sådan snygg t-shirt!!! . de var enda för mig!!!
Men amanda fyndade loss med ett par snygga tajts o en tröja till! o super pris med! vilken pingla hon kommer bli!

efter shoppingen så gick vi vidare till taxfreen o hem kopm även lite vodka till festen o godis till manne!
sedna upp för att sova till vi kom till hamnen! just de , vi hann med en timme solning på däck!! synd bara de är så dåliga platser flr solning på galaxy!.. men när vi åker på onsdag hela familjen då skall ja sola om vädret är bra! sviten är bokat o lyx skall vi unna oiss!! de är ju vår semester detta! hoppas bara vädretä r bra i finland då för ja vill åka båt o bada!!!

avslutar med ett kort som ja tycker för en gng skiull blev bra på mig! o med mitt mörka hår med!!!
har här mina nya byxor som ja shoppas på min o kims bröllops dag !! älskar dem!!! så sköna o snygga!

.



just dermåste säga detta!!! blev uppraggade av ett par  20 åringar....  de frågade vart vi skulle efter, hem till min man sade ja då!. de frågade då hur gammal ja var!, ja svarade : för gammal för er!, 30 år!. och har barn!
de tyckte ja var så snygg , så de kunde ej släppa detta.... faan va ja skämdes.....

då sa dem: fy fan 30 år, då är man ju levande död! heeheh hallllllllllllllllllåååå... ni kommer ju dit med förr el senare!
sedna sade dem till varandra att hellre tar vi henne än en annan sådan där: heheheheeh    vad manade dem med det?:
lite kul iallafall.. nu känner man att man ej är ung längre!! heehhe. men faan va skönt de känns att bara kunna gå hem till sin man!! !. man har sitt!
slippa allt detta med uppsminkning o raggning mmm!!!: såg ju tjejerna som de stod skrivet i pannan : knulla mig! fy faaan säger ja bara!!! ''
Nu har man gått o blivit MOGEN!!!! jehaa!!!





Kommentarer
Postat av: Annika

Du e skitsnygg i brunt hår=) kraam

2010-08-08 @ 14:41:57
URL: http://nattisfelicia.blogg.se/
Postat av: Petra

Inte illa att bli uppraggad av 20-åring men du vet...vi 30-åringar blir bara hetare och hetare på marknaden ;-) Cougarfever!!! ler



Skämt och sido...jättefin bild på dig!

2010-08-08 @ 18:41:23
URL: http://metrobloggen.se/petrakardell
Postat av: catta

annika: tack så mycket gumma! aäät bra annars då?

kram

2010-08-09 @ 11:29:02
URL: http://diabetesochtraning.blogg.se/
Postat av: catta

petra: hehehe sååå sant! vi blir bara snyggare o snyggare:)

tack för kompimangen!!!:)

jätte fin mage har du!..... lika snygg som vanligt!!

följer din blogg även om ja ej skriver så mycket i den....

pööösss

2010-08-09 @ 11:30:34
URL: http://diabetesochtraning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0