Bull bak för hela slanten!

Idag har jag bakat bullar i min nya ugn för första gng o de gick bra. jag fick godkänt av min man!
Han blev över lycklig att fått  sina efterlängtade bullar!! heehe!
ja var ju tvungen att smaka ju ,man kan uju inte baka utan att smaka själv eftersom då kanske man bjuder på ngt hemskt!!! men nu känner ja mig såååå äcklad! bläääää...

aså imorgon bitti efter ja lämnat tjejen till dagmmamman så blir de garanterat en löprunda!!!

En bra start!

Idag startar jag mitt nytta liv en del av de ialalfalL!. Ja har känt mig sååå nere sista tiden jag som är så van att alltid träna röra på mig mm ioch nu när vi har vårt husbygge så hinns tiden ej med man orkar inte lika mycket mm och ja måste verkligen ta tag i livet med träningen nu!!!

Så då är denna dag toppen, en måndag ,nu vecka o månad... kan de bli bvättre!?
Så jag började med invägning. .Trott att vågen skulle peka mycket mer högre än de gjorde.. Den stog typ still mot sist.. även om vikten är de samma typ så är ja ej dessama! så ja måste nu!! Men en bra start i alalfall var det!

Maten blir bättre nui , inget små ätande , inget strul, en ätar dag i veckan de måste  man ju få ha! Att förbjuda godis mm är dåligt. men att dra ner de till en dag i veckna kan man . samt ja har lärt o märk på min kropp att pom ja ger mig själv en ätar dag så har ja bättre förbrännig!! samt med de nya Synerlin så kommmer de göra susen!
jag känner en viss del ökad tempo, motivation mm! så ja känner mig piggare o de är toppen!!!
Mått mm kommer ja ta sen!! men får se när!
tycker detta med mått kan vissanpassa sig lite, de kan bli fel. man mäter sig på fel ställe o måtten visar ej dessammma! Jag går hellre på kroppen, kläder mm!!! och självklart lite vågen!!!

vewrt ju att när ja börjar träna så kommer vågen visa plus. pga musklerna väger mer!! så är de jämt!!
när ja gjorde upphåll med träningen så förlorade ja musklerna o vägde mindre... mänskligt va???? heeheh!

Nä nu Ingela så kör vi!!! vi kämpar på du o jag!! tillsammans är vi  starka!? eller hur!


Min Outfit i lördags!Bilder: Sminkningen/hår samt kläder.

Byxor: ?
Tunika: GT
Halsband: Åhlens Stan
Skor: syns ej men såååå snygga pumps!
jacka: Skinjacka.


En hård dag

Idag har vi varit ute och jobbat på taket hela dagen från start på morgonen! eller jag startade med en timmes solning ute medan mannen min satt o spelade, tjejeerna var i lekparken och Trista sov!! ganska skönt !!!
Sedna kom svärisarna o hjälpte oss igen, tusen tack, vad hade vi gjort utan dem!!!

De passade barnen och ja samt mannen var på taket, Jokke gjorde jobbet här nere o levererade oss de vi skulle ha! Så bra... perfa att vara tre st o jobba!Men kan lova er att de är sååå jävla varmt där uppe! Plåten allstrar så mycket vämre så man dör!!

här kommer lite bilder från helgen som varit!


jobbet som vi gjort! lagt plåten om igen och satt panel....... denna dag var de lite värre. regn resp sol om varandra. där av ser ja grining ut:) hehehe!!

Avslutar med ett fint kort ja hittade på Vaari o Trista på vår kryssning vi var på för ngn månad sedan!
Tjejerna har ja på min mob så dessa kort kommer upp imorogn även på min outfit från 30 års festen!!! för de som vill se!!!

30 års fest

Igår blev den en sväng till julle som vivälkomnar in till gubb o tant gänget. aölltså 30 övre som ja kallar det!
Grattis.... vi fick barnvakt av kära svärpäronen så vi kunde gå själva. Även om vi bara var där ett par timmar o vi drack ej!
Vill ju inte förlora all tid med tjejerna!! Men de var riktigt trevligt.... ja o Ingela satt o snacka som faan!
Faan va ja gillar den tjejen, vi har verkligen hittat varandra hon o jag!!! så kul!!! och inte med de, båda har bott på södra fina sidan; tuma salem! heeheheh!!!!
Snygg o söt och underbar tjej rättare sagt!!:)

Hoppas du blev stojjig o full gumman ,,, hehehe!!

Men ialalflal när vi kom hem hade tjejerna städat så fin, allt såg som toppen ut! renare än vad ja brukar göra!
Och svärmor satt med iza o gjorde läxan! tackar!!! tänk er att hon nu har engelska läxa!! helt sjukt! inte länge sedan ja var där ju!!
Nu skall ja ut o sola tilll Trista vaknar ssedan jobb på taket o massa kort fårn helgen kommer med!
pölösösösös

Blir ej som man tänkt sig!

Hade planer att vi skulle jobba på taket som förra helgen då vi ej han bli klara men neeej, de regnar igen! faaan vilket skumt väder. de varierar sååå som en riktigt svensk midsommar!!
Men tur vi har tusen saker som måste göras inne!!Så bara då ta itag på dessa saker!Man kanske får ngng ordning o reda här då!!!
Måste jobba på ordentligt för ikvälll åker vi en snabbis till Julle som kommer joina oss i "gammel klubben 30 plussare".... inget dricka för min del utan bara dit o träffa vänner o sånt!!!

Har tjejerna nu o vill ej spendera att förlora en hel hleg på att dricka så ja hoppar till nästa helg!!!!..
Nu sitter ja o väntar på effekten av Synderlin som jag tagit, hoppas de ger mig såååå kraft o energi.... hopppas!!! har såå  höga förväntiningar av vad jag läst o hört om dessa!!!

nu fixa o mysa sedan jobba!

Roligt men seeeegt

Dagne starta bra. åkte redan vid 06.30 för att hämta upp cadilallacen på svenska bil så vid 08 tiden var ja hemma igen, inga barn el man, ja var själv.. och elektikern som skulle komma kom en timme senare så tänk vad ja gör, jo somnade. såååå skönt!!
När han väl kom så blev de positiva nyheter, allt kommer nog gå bra... skönt!
Sedan så satt ja vi datorn ett tag för att sedan bege sig upp mot C. kolla de upp vad gym komrtet kostade o gymmet verkar ok där! De man behöver finns!!!!! så vi får se!!! de kommer nämligen hålla stänggt en måand i sommar! hmmM;(

Efter de gav ja mig av mot liljeholmens centrum o hämtade upp min iphone samt modem. och tog en fika med underbara svägerska nr1... min brorsfru!... hon jobbar där...
och för att slutdestination salem o hämta töserna..... så kul o glad e blev... vi åkte hemmåt och de hade inte en anning om att de skulle fpå cyklarna.... så när mannen kom hem så ställde vi fram dem, de lblev glada. mer tindra.. iza hade nog ej förväntat sig en ny då hon redan fått av sin far. och vi sade att Tindra bara skulle få... även om hon fick en lite finare.... men de har cyklat... och Trista blev ju sskit lack då så klart ungen med måste ha en cykel... hmmm ja de blev en då!!! bortskäömt som hon är!!!!!!!!

nu sitter ja o slappar isoffan, väntar på att morgon dagen skall börja så jag kan tresta mina nya tabbleter som ja tidigare beställt... jehaaaaaa....  hoppas desssa är bra!


Jahaaa!!!!

Samtalet som jag gått och väntat på i veckan! de kanske positiva beskedet trodde ja  ej skulle komma, hjag hade gett upp hoppet men i dag vid 16 tiden tändes ett litet hopp igen eller ganska stort om jag äsger så!
Men får veta mer nästa vecka, hon som skulle höra av siug kommer göra de efter helgen! DSÅ  håll tummar för mig ,ja verkligen vill detta!!! !Ja om ngn sin nu ber till Gud att de går min väg, ja som ej ens tror på gud!!!!


Viillll o skall köpa

måste ha en cykel för att bla cykla till dagmamman o till pendeln när ja skall jobba. samt bra motion o kul för barnen att vara med, då med en dits bak så Trista kan sitta med! Spec nu när tjejerna har fått varsin

denna har ja spanat in, bra pris med!

Namnstatistik

Gick in och sökte på vår dotters namn , Trista... fortf bara hon som är  registrerad som Trista..Lite kul:!
tog o kopiera de från sidan:

Det finns 1 kvinna som har förnamnet Trista. Av dessa har 1 namnet Trista som tilltalsnamn.


Trista igår! Med sin nya LEE tunika skjorta. så fin med svarta tajts till..
Ser ut som myggbett i ansiktet men böjar fundera på om de kan vara vatkoppor! ser mer ut så!!!! måste ha koll att inga fler kommer... då blir de hemma som gäller

Tristas nya säng!

Här är Tristas nya s'ng som hon sover i! Inatt sov hon igen i den, men somnade in i vår så sedan bar vi över henne, och där låg hon till kl 07 imorse.. men välling under natten blev de men hon låg kvar iallafall!
Bilderna är lite suddiga oi smuttsiga men sänger är fin iallafalL!!!


Lampan!

Som jag tidiagre beställde fick jag hem igår! Och jag var ej alls nöjd!" Den var alldelles för liten, hade tänkt mig en större i diabeter, en maffigare så den kommer skickas tbx! Men annars så var den super fin, gillade de i guldiga , riktigt snygg i verkligheten! Syynd men bara kolla vidare!


Ännu mer irreterad men ändå glad!

Borde kanske inte skriva ddetta då får jag väl ett mess av Teessss. heeheh!
Nä men idag ringde jag försäkrtings bolaget med bilen o pratade  då vi skall in med den till lagning i morgon men bil faan starta ju inte, hur faan skall vi få in den då?
Så hon sade att ja skulle kontakta Hedins bil som vi köpte den av och de gjorde jag!!!
De kommmer fixa bilen, inte försäkringsbolaget utan bilföretaget, för de var i mars vi köpte den och har ju knappt kört med den eftersom de hela tiden varit fel med ngt!

Så han sa att ja skulle beställa en bärgare o fakturera dem , vilket ja nu gjort, den kommer vid 17 tiden o körs ttill svenska bil för en ordentlig genoimgång o lagning!!
Blir inte de bra denna gng tänker ja häva köpet som vi har rätt till enl komsumentköplagen enl försäkringsföretaget!! SÅ vi får se vad som händer! MEn aaaa så irreterad ja är!! Ingen bil. vi som köpt en ny bil borde va bra då ju spec då man köper från ett företag.. då vet man att en viss garanti finnes!!!

Hoppas nu de lagar den!

Sedna söta folk där ute.. gå med o reg er på spottify , gå genon hela så får ni de om ni värver folk o ja får med spotifyu . skiiit enkelt!

 klicka in er här: http://www.gratispremium.com/?ref=387479

Nu skall ja gå o hämta min sötnos hos dagmamman!

Få gratis Spotify

Klicka in er här för att få gratis spotify.

http://www.gratispremium.com/?ref=387479


viktigt, glöm ej att utföra de som det står annars går du ej hela vägen med registreringen!!!

Stolta föräldrar

Vi är så stolta och glada då Trista klarade sova i sin stora säng hela natten utan att ens vakna upp, imnte ens för flaskan... Hon sov hela natten lång från kl 21 till 06 då hon vaknade och ville ha sin flaska... så stor hon nu blivit o så stolta vi då är över henne! Hon tom somnade i sängen med sin far!!!!

Hon har dock aldreig ens sovit i sin spjälsäng då hon jämt ville ligga mellan oss o så har de tuvär blivit.. Lite jobbigt att ha henne brevid sig nu, man får ingen plats, ingen kärlek heeheh!!! jodå de går men lite knepigare bara:)
Men nu sov hon o hela natten med! ja är sååå GLAD!!!!!!....

Hoppas de forts så här, man kan jmu hoppas o kämpa för de ialalfall!!! SÅ ja beeer låt de bli enkelt!
Men de hon gillademest var att ja hade bytt påslakanen till hennes vinröda mumin, och såå glad hon var. hon satt o rabblade mommi moommi och pekade på alla som var på lakanet... roligt. Hon älskar mummin!!!!
De märks satt hon är finne! heeheheh:)


Liten tös i stor säng!

Vår Lilla Trista fick en så fin växa säng av sin faster ,,, den var super fin men vi ville piffa upp den lite så vi lackade om den i svart och idag var den klar! vi förberedde den innan Trista kom hem och sedan fick hon se den!!!!

glad o musig blev hon!!" och tänka er, nu ligger hon o sover i den!!
Med sina mumin lakan""" hon blev så glad då jag bytte till mumin, hon går och pekar på dem och säger momi momi.... .. hon älskar mumin" Tack Faster för sängen och för lånet av stora mumin, den går hon runt med"!""

Men iallafall vår stora töls sover i egen stor säng nu"" frågan är hur länge???????

Gymkort!!!

Skall man satsa på ett nytt gymkort på lokala gymmet! Medan vi håller på att bygga upp huset! Vi har nämligen ett stort eget gym som vi lagt en stor summa pengar på. Ett gym där man kan träna tre st samtidigt på!.. De investerade vi när Trista föddes eftersom vi visste att rtiden skulle bli knapert med tre ungar i huset mm!

En bra investering som ej har använts pga vi flyttade, men nu har vi planerna att bygga ett ute hus för enbart gym, där skall gymmet va, ett löpband, motions cykel och lite annat ´men plasma tv så man kan träna ordentligt!
De skall vara en gillestuga med ena långsidan med bara fönster som går att öppna , dvs golv till tak fönster hela biten!. så man lätt kan öppna upp och ah helt öppet hela sommaren, med stor alltan mm!!! så bra de kommer bli!

Men nackdelen, jo vi har ett stort o många saker att göra innan detta.. så som putsa huset. bygga alltan, garage mm!!. så då kan ni tänka er!!
Skall ja skaffa ett gymkort här uppe då??? Jätte litet gym med de man behöver finns där!!! Ca 25 kvm är det!!!.
EDller SATS som kostar en förmögen het ocvh dit måste ja ta bilen för att komma medan detta ligger en prommis på 15 min härifrån! HJÄLP tack!!!!!!!


Beställning av tillskott mm!

Har beställt en del i dag från nätet. har tidigare och av många hört så bra av prestations och fettförbrännaren Synerlin. SÅ jag beställlde hem detta!Lite info om produkten:

Storsäljande fettförbrännare!

Synerlin är ett av Sveriges mest sålda fettförbrännande tillskott. Produkten består av en perfekt balanserad blandning som ökar förbränningen av fett, samtidigt som du får ett rus av energi för hårda träningspass.

  • Ökad fettförbränning
  • Ökad energi och prestationsförmåga
  • Skyddande antioxidanter
  • Efedrinfri

Sedan en Smart shaker från Better Bodies,


Lite bra saker, Hoppas på bra o toppen resultat o kick av Synerlin... Återkommer med vad jag tyckte sen!
Har ju nu i ngr månader kört på Rapied Cuts från Proteinkungen men vill testa annat!! Gilla den men inte säger ju att de inte finns ngt bättre?


Ibland kan man vara smart!

Vi har varit riktigt smarta jag o mannen min! Istl för att köpa nytt v-rums bord med småbarn så tog vi vårt som vi hade,och lackade om det! från svart ttill vitt!!!.... de är en modell som vi gillar så de blir bara kul med lite förnyelse!!
Och lika så så gjorde vi en skjutdörr till sovrums garderoben istl för att köpa en! vi hade ej hittat ngt vi gillasade så kim gjorde en istl!: vaa  snyggt de blir! Nu är den klar ligger bara på lackning! De blir lika som våra innerdörrar! så de kommer matcha fint! samt de bästa, vi sparade in på ca  2500 kr för dörren och epngar för ett nytt vardags rums bord! Inte dåligt där! Pengar som man kan lägga på annat!!

bilder kommer när de blir klart!...


Dagens hemma outfit!Eftersom jag bara är hemma idag så blir de mjukis /bekväma kläder! fryser dock mycket! hurrrr!!!
doxk blöt i håret efter en skön dusch utan barn!


Vältränad & snygg

Kollade nyss i perrellis blogg, fy faan vilken snygg kropp den tjejen har, så hon har jobbat för den men ack så snygg! min nya motivation!

DSC06635


Så irreterad som faan!

Vår underbara kära bil startar ej! hur lack kan man bli! Skulle ta den till dagmammaman imorse då de spöregnar ,fast den är dålig och skall in på lagning på torsdag, (bromsbyte)...
Jahaa då startar fitt bilen inte!; ursäökta mitt språk men jag blir så lack!!!1!!..

ja fick hämta vagnen o knata med tripise!!!!... tur de ej är så lång väg att gå men ialafall. blir mer förbannad på alla fel bilen haft då vi köpte den!!!. började med att när vi väl kom ner till götet o skulle häömta bilen då är färd datorn ur funktion!!!. så de första vi fick görta var att lämna in den till svenska bilk i akalla för en rep på denna, ( hedins bil stod för detta) men vi förlorade arb tid, fick betala låne bil mm..
Sedan när de skulle byta förstärkaren då repa de lacken på den så dem fick då lacka om bilen!. hmmm!

Sedna så var de ngt mer fel som gkjorde att vi fick lämna in den!!.... vad felet var vet vi ej! men den hackade sig fram... oljan var helt fenito!!!!!.. men nu märker man ej av den!
och sedan kommer detta med brommsarna, vi som ej ens haft bilen i mer än 3 mån.... då skall de ej bli så här!!
Så bilfirman står för dessa med!"!!

Men måste nog nu lämna in den för att den ej startar! ngt fel är de ju!!!: irreterad eller!
och denna står vi o betalar för o kan ej andvända den! snneeee eller????
 skulle ni inte bli lacka då!!! hävda bilköpet går det???

vår pärla då den ej är trasig själ!

Lite smått men ändå gott!

dagen började inget kul! jag har varit så strött, slut och ej orkat ngt, kom på efter halva dagen varflr, jo hade glömt min dagliga dos Tradolan! hmmm. då kan jag ej fungera som normal människa utan dessa!
Och efter ngr timmar vaknade jag upp, tog mitt pack , gikc mot ´dagmamman och hämtade Trista, så snäll och söt hon var , riktigt bra humör!! och vi satte fart, giock en sväng och pratade och jag fick min prommis .. så lite si så där 45 min var vi ute allt som allt! skönt!!!!

När vi väl kom hem så kom Kim med! Trista blev så glad..... vi hoppade ett tag i stuttsmattan sedam satte grillen på, grillat kött! mumsigt men måste erkänna att ja börjar tröttna!! va faan mer kan man grilla! tappat fokus,,, kykling o lax går!ngt mer?????????????? hjälp tack!!!!
Efter de så gick vi in o bytte om mm för att bege oss mot enköping , hämtade upp Tindras cykel hon skall få till helgen, så glad hon kommer bli!... izas cykel hämtade kim upp i dag innan han började jobba!!!! snällt va!!

och hälsade på tristas faster i dag med gjorde vi! hon är fortf blyg för henne men de skall vi ändra på!!:)
Nu sitter ja i soffan skall börja kolla en serie kim gillar, och mysa med min man!! sedan sova för upp tidigt med triusta.. och en prommis blir de med!!! när jag ändå är på G när jag lämnar henne så varför inte fortsätta då!

Deisel klack skor!! så snygga!!!!!
Såååå snygga Diesel skor ,dessa vill jag ha!!!Men hade funnits i svarta hade jag inte tvekat en stund ens Men rosa visst är de coola. men ftrågan om man kan ha de till allt? Nej men vkulle va så kul att köpa dessa! Ilooove them!!!


Lite smått jobbigt

vaknade upp imorse av att mannen min ringde, vi hade dock en halvtimme på oss arttt klä oss, äta mm innan de var dax att va hos dagmammam men vi hann med det!
blev en prommis till henne som alla fina dagasr, då de regnar tar ja gärna bilen:)
Men man lurade sig i dag, de var svin kallt ute. uwsch. inget sommar väder här!.. hopaps de vblir varmt så man kan sola! ja vill bli brunare:)

Ok ja är nog rätt brun men man tackar aldrig nej till mer!!.Får även se om jag gör de. tar den l¨åååååånga prommisen till kungsöängen för att lämna brev hos banken.. de är en väldigt lång prommis på ca 1 mil... orkar jag? eller tar ja den trasiga bilen? ja måste upp dit.... lämna dessa papper i tid! IDAG...


En fulländad dag!

Vaknade upp lite less spoec på vädret! jag som hade sådanna planeringar. men men sånt är livet!
Vi tog de lungt på morgonen! vaknade upp kl 8 men kolla tv å mös fram till 11.
Gjorde mig iordning för en sväng till barkarby med man o ena dottern!, jahaa fick med mig han på ikea , och hela sverigen var ju där denna regninga dag men vi kom igenom, med lite smått som djuupa tallrikar i limegrönt som resterande servisen, durkslag, trista fick med sig ngn slags kött pensel.. som åkte ner o såg de då vi var i kassan. alltid bra säkert att ha:)
sedan så blev de en bänk till vår tv bänk som vi alltid velat göra lite större!! så nu är den komplett. bara täcksidor som skall lackas på sidorna i vitt!! så snyggt de blir!!! bild kommer!!!

Och efter de så påkte vi hemmåt, började montera, fixa och pula, vi tog de lite lugnare på dagen än vad vi tänkt oss men ibland behöver man med det!!! Fredagen o lördagen var intensiva jobbar dar så vi är värda detta!
Men om vädret blir bra denna vecka så blir den en hemsk jobbar vecka, måste gööra klart vissa saker på taket.. upp med panelen som ej kom upp ordentligt bla!

Men nu sover töswen, mannen jobbar o jag skall hjälpa han, tog bara en liten brejk!!!!!
kommer snart igen!

Hur kan de vara möjligt?

att vädret ändras så mycket. ena dagen så fint , sol varmt mm och idag spöregn??? ja som hade planer. vi skulle fixa klart på taket. svärfar skulle komma ihjälpa oss.... Få lite hjälp med Tripsie så ja kunde hjälpa till mm? Men aaa int en chans att ja står på taket en regning dag som denna...
Får bli att man fixar inne då! vi måste få upp till tjejrnas rum! De är snart färdigt plyfat, bara gips och dra lite el men de hinner vi nog i dag. iallafall el! Då vi måste beställa gips! Men då hinner man plyfa upp de andra rummen!
För färdigreglat är de nu nästan överallt!! jehaaa!!!

Får se om ja lyckas få iväg mannen min till barkjarby, köpa lite saker som är nödvändiga!!!
Men ja tror je han vill:(
hatar regninga dagar som dessa!!! m,na blir ju deppad!

En underbar dag!

Har vi haft i dag jag o min man med Tripsie, stora tjejrna är hos sin far! Tindra spelade sin första fotbolls match i dag... min stora tjej!!! De hade gått toppen bra!!
Sedan efte ögon mottagningen åkte vi o handlade lite, lite till taket, och annnat gött!!
Hem o jobba blev de av sen!!
Vi fokuserade oss på taket. fick ena sidan bytt av panelen, . upp med nytt och sånt!!
Men har en hel del kvar.!!! men en dag till är de på denna helg....... så jag har alltdå varit igng sedan kl 09 imorse , nyss inkommen efter att slutat takjobbet nyss!

Sönder bränd är jag med på axlar o skuldror!!! hmmm...... tänkte jobba i bikiniöverdel men inte så praktiskt då jag är rädd för att göra illa mig ordentlignt av all byggmatrial!!! så de blev linne!!! fina räcker jag får va?

Nu mysa lite med familjen och natta trista.. sedan jobba på sovrums delen!

Ögonbottensfotografering!

Idag var de den dagen, tid för ögonbottensfotog.. på St:Eriks sjukhus på kungsholmen!!... redan kl 10 skulle jag vara där!!..
min man åpkte med mig!! kqan ju inte köra bil på lååång tid efter eftersom min syn blir dålig. så ´ljuskännslig
Fick gå runt med glasögon hela dagen o ändå kisa igenom dessa!!!Mina puppillrar var lika stora som ögonen!

Men huyr gick de då? jo de var två fläckar... men ej farligt sade dem!. de var så små o satt långt åt sidan!; inget nman op för!!Men så sade de sist med o en vecka senare så fick ja brev hem av läkaren som sade att de var rinsk på op! så jag invätar mitt brev innan jag vågar hoppas! Men turen är att de kan ju inte då vara för farligt om de ej syns så tydligt på undersökningen..( sköterskan kollar först sedan skickas de till läkaren som gör en sista bedömning)

Men skönt att få de avklarat, och om allt går brea så ärt nästa kontrtoll om ett år!!!


Tristas nya kläder
Och de blev även lite flera tajts men orkar ej lägga in bild på desssa! bilderna blev dåliga med så färgerna är lite bättre i verkligheten!
Älskar de översta brallorna, är tunt matrial som är i bagy!  ., så snygga!!!


Puma sneakers till Trista!

Hittade dessa som kommer hem till oss! jag bara skall ha dem till hösten, en större stl bara!

snygga va?

Redan uttråkad!

Kl är ej ens halv tio och jag är redan uttråkad.! har städat. surfat och plockat hemma.. tvåttat mm! Och väntar nu bara på att kl skall bli lite mer för att kkunna gå ut ochj lägga sig på stuttsmattan och sola lite!
Måste ju passa på medan man kan!!!!! brun vill man bli, ochj är man ledig så varför inte????

Min underbara man slutar troligen tidigare i dag. så då kjan vi umgås!! vi måste till woody o handla plank till fasaden som skall målas, svart färg inhandlades igår!!!
Sedan blir de fullt ös hela helgen! måste få klart ute innan slutbesiktningen är!! ( tre veckor kvar)
Sedan om vi har tur kommer husvagnen bli såld i dag. jehaaa! pengar och mer plats på tomten!! kan de bli bättre!???

Måste även till Bauhaouse och köpa gardinstång o paneler till köket. De blir så otorligt varmt där på dagarna så ja måste fixa de på ngt sätt!!!! kjunna lätt dra undan så man får bort solen! 

En start på ngt!

Dagen startade kanske inte så bra.Trista vaknade upp på fel sida, Hon har nämligen börjat bli bestämd. visa att hon är tjur o grining. Hon lägger sig på golvet o skricker, tjurar med ansiktet och verkligen visar att hon är förbannad! hon demonstrerar!!!

Så hela morgon gjorde hon de... Tills jag fiock muta henne med en isglass... så får de bli ibland!
Sedan sattee ja henne i vagnen oc vi gikc till Kina,.,., hon satt så fint. Och jag testade o se om hon ville gå, men inte i dag.. annars går hon så fint o håler ivagnen... hon lär sig mycket hos kina!!!bra där!

Kom fram till kina och satte oss o prata lite, hon berättade hur de gick för trista.. skäönt med denna stund på morgonen då de inte kommit ngt barn än!
Så sedan sade kina : trista kom till kina mamma skall gå nu, trista gick och sedan så kom hon tbx till mig , trodde hon ville ge mig en kram men de var ej så, hon puttade mig att ja skulle gå ... Lite grining var hon men hon vet nu vilka rutinerna är... hon vet att de är kul hos kina även om de är jobbigt när mamman lämnar henne!
Men fasiken va skönt de känns för mmamma hjärtat!!!
men jag tror på detta. Tror dagmamma är bättre än dagis iallaf för Trista!


EN aktiv kväll!

Blev en aktriv kväll med hämte av vår bil på verkastad lämna den andra och sedan till svärmor för att säga hej, trista har gått o ropat efter vaari o mommo hela dagen så vi måste ju då hälsa på dem!
Sedna då passade vi på att hämta upp lite saker dfrån deras källare som vi haft i förvaring! Dock var de ej så mycket som vi trott!! Tror nui de bara är gymmet kvar!! jehaa!!

Sedna hem och städa, medan mannen hoppade stuttsmatta med Tripsie!
Jag gick igenom mina saker i gillestugan o kontainer, hittade min gamla sommarkläder, lite av dem ialalfall!
Samt liteannat kul! som julafton!

Men mina stävlar , de bruna höga har jag ej en anning om vart de kan tagit vägen! hittar ej dem ngn stans!
tROR ÄRLIGT NGN SNOTT DEM!  ja vet att ja haft dem när ja bott här o nu är de borta..
om mina handbolls skor blir snodda här   så klart de kan bli snodda med!!! känns som de fattas en hel del saker!! Muuuu... irreterat!!!

Men nu sitter ja här, Tripsie somnade nyss!!!!... och ja skall forts städa. tvätta mm!
Imorgon väntas en ännu aktiv dag, städ med att fixa alla kontainer saker som skall slängas, tvätta och imorogn kommer vi bygga en hel del på huset! jehaaaa.. fixa fasaden på taket. måla o ha oss!! mysigt!


Ögonbottensfotografering

Nyss ringde de frå ST:Eriks och jag fikc en extra tid de satt upp nu på lördag för en ögonbottensfotog.. såskönt skulle fått vänta till aug annars... och  de var så lång tid sedan jag var där då de glömt bort mig!! skulle ha gått ett år efter trista föddes,,, de var som i aug förra året. hmm.

Bättre sent än aldrig!..
Hoppas bara på att mina problem försvunnig, hade sist fått en förändring el flera.. skulle tbx efter ett år om ingen skillnad blivit blev de laser, men tydligen är de rätt så vanligt med laser .. så de känns nu lungt. men hopaps på att slippa de ialalfall!!! men nervös är ja!


Soola jehaa!

Idag tycker jag verkligen att jag själv är värd en sol pause och de har jag tagit mig ,en tid i solen, liggande på stutsmattan, så skönt!
Gick bara in för en snabb visit, då solen gick imoln och ja behövde göra lite saker!

Men dagen har varit bra, jag har fått massa gjoirt... bilen kommer in på lagning på torsdag o de sstår bilfirman för, så vi betaslart inget ting, jehaa sånt gillar vi!!!
Sedna får vi hämta volvon i dag då har vi en bil ialalfall! pusst.. kanske en tripp till barkarby med? hoppas .kan försöka smörta för min man:)
Måste inskaffa solkräm till barnen så de ej bränner sig ute nu!!! farlig är denna sol för dem!!!


Underbar dag!

Idag skall bli en helt underbar dag, de hela började nyss då vi steg upp o gjorde iordning oss, gick med vagnen till dagmamman i solsken, så mysigt. första dagen man kunde gå på morgonen med bara tr shirts...
Trista var lite fgnällig men baraq för att hennes flaska hade dtagit slut när vi kom fram, de är nämligen hennes trygghet att ha denna flaska... o spec när vi lämnar henne! Men de gick bra!!!!

Nu skall ja jobba lite, ringa samtal mm o få saker gjorda innan de är dax att gå ut o sola kroppen lite!
FASIKEN VA MAN BRÄNNER SIG LÄTT NU!!! de går ruskigt snabbt!!
Men måste på peka igen, va skönt de är att börja morgonen med en prommis o lämna barnet!! underbart!!!


Glömde, snart kommer Big bag som skall ta upp vår tomt, där vi enkelt bara kan slänga i soporna vi har! så skönt!
De bästa är att de har de till fast pris med!!! samt du får ha kontainern i 5 dar för de priset!!
Slippa åka till tippen med allt, ni förstår när man bygger ett helt hus själv så blir de en del sopor o åka med allt de då dskulle man få spendera sin tid på tippen!


En sådan underbar person!

Klicka in er hon Fia, så skall ni får se vilken underbar person den tjejen är!!!
Klicka HÄR

Hon var så söt och köpte ett par converse åt Trista nunär hon är i USA i allt!
Snacka om söt o go tös!!

Fia, vilken stl blev det???
Här är skorna ialalfall:


Snygg eller ej?


                               
Hjälp mig,,,, tycker ni denna är snygg i Guld eller skall man vara tråkig o köra i vitt!!!?
Kan vara lite kul att utöka sina färger mm, samt vi har lite guld på väggen i köket där den skall sitta.. ovan köksbordet! vad tror ni? tydligen skall den vara snyggare i verkligeheten!!

Så ja tror jag vet vilken färg men tror ni???

Ännu inget besked!

Har ännu inte fått ngt besked men ger de ialalfall till morgon dagen ,,, annars ger jag upp! Men bara för att ja så gärna vill detta kommer de ej gå min väg!!Men hoppas kan man ju. Och normalt för detta så  får man ej besked första dagen!!!! SÅ ja kanske skall lugna mig lite?
Men hur lätt är det!!!????????????

jajjaa men de blir nog bra i slutändan!
Nu sover Trispie,, hon har varit så mysig idag... vi grillade på kvällen, oxfile o sallad åt jag samt smak av lite potatis.... så gött men faan va mättat man blir av kött!

Morgon dagen kommer var så fint väder, soligt o 25 grader, betyder sola för mig!! jehaaa...
Och kanske en tripp upp till centrum, måste ju få lite motion oxå!!!
Börjat lite lätt bli frustrerad över att va hemma spec utan bil med!:( usch.. men så länge solen är framme gör de inget ,då bvlir man brun på köpet!!!


Håll tummarna för mig nu!

Ringde nyss ett samtal som kommer kanske avgöra mittl iv de kommande tiden i livet. jag vewrkligen hoppas! Skulle va så glad!
Nu har ja skickat in infon och hoppas på ett snart besked!!!

hoppas med mig nu!!!!!


Då sätter vi igng då!

Har lämnat Tripsie hos dagmamman, vilket gick super bra. Hon var så glad så , gick till henne direkt, busade och drog fram alla skor som dagmamman hade..hon mer än älskar skor den tjejeN!
IGÅR fick hon sig söta nya foppa tofflor med bamse på!... de var så fina och älskade dem gjorde hon!

Måste köpa en hel ny garderob till den tjejen, nya tajts sdå alla bara försvunnit! ocn nya sommarkläningar med o utan armar. gillar med armar då detäcker för solen!

jaja åter till rubriken, jag har fixat lite hemma, beställt bigbag till morgon så då blir de en heldag o städning .. skönt att få ordning på tomten nu!
Sedan så skall ja ringa runt o fixa lite, kasnke tom gå upp till lokala gymmet o se om ja kan träna ltie!!! fixa ett kort el liknande. nackdelen är att de är väldigt litet här!! men bättre än inget ju!
Tur man kan dra gym på företaget, :)
nu fixa o sånt kanske en tuypplur innan ja sätter igng har nämligen ej sovit bra, vaknade upp med värk i armen som faan fock ta en tradolan för att somna sedan så var de en känning på 3.1 som väcktemig ,bara upp o ta en banan så den sómnade jag, men hatar att vakna upp när man haft känning under natten, vaknar jämt upp illamående o äcklad... usch... jävla diabetes säger ja bara.,. kanske skall fixa tillbaka min insulinpump? ja vet ej!

kommer ta bilder under dagen på de nya sakerna ja köpt o fixat! lovar er det, dennna gng!

Något som är fel?

Idag när vi hämtade Trista från dagmmamman mådde hon bra, allt var bra. vi gick vidare och köpte oss en glass, hon fick sin ,, så glad mm sedan skulle kim bita av toppen för att hon skulle komma in i själva glassen då bröt helvetet löst..
hon blöev helt förstörd. skrek o  hade sig .... de slutade inte och så höll hon på till nu på kvällsskanten typ.

Hon har hela kvällen betett sig skumt,,, hon har typ suttit i kliat sig i ögonen i flera timmar, vi trodde hon var trött men nää inget sovande här. kan de vara pollen?
Sedan så när vi hade duschat av henne så lade vi oss i sängen då kom gallskricket igen,. o fy faa va de höll på!.
Hon tom gick in o lade sig på garderobs golvet o tjöt... slutade inte, inget hjälpte.... tog vi i henne så blev hon rabiat... skrek som hon hade ont!
snacka om man blir orolig, hon har betett sig sååå skumt hela kvällen, inte likt henne... faaa ,,,,, ngt fel kanske?

bara se nu hur de går under natten, om hon sover mm! se hur morgon dagen år!... kanske hon fått solsting, de är ju ute mycket och när vi hämtade henne hade hon ingen mössa på!. den ja satte på imorse var för tjock!!
...


Sitter & ..... inget kul!

Sitter nu här i soffan  och gör ingenting, just städat klart, ätit och suttit ute i solen ett tag. Känner mig verkligen rastlös! jo inte glömma att ja skickat iväg ett stort antal ansökningar, så hoppas ngt går i klapp me allt!.
Sedan så kommer min man hem tidigare idag, våra bilar gick ju säönder så vi fick låna svärfars bil,,men de behölver ju med den så nu hämtar mannen min upp en låne bil.. bättre än inget, man är ju låst utan bil!!!!!

Får se om ja kan ta den för att åka o kolla handbolls matchen ikväll. så sugen ja blir!. Men är även rädd att suget skall ta över att ja måste börja spela igen!:)
Får nu se hur ja gör med allt, känner mig lite smått förvirrad över många saker just nu! ;Men med vanlighetens skull så löses de sig!

Även kanske en kryssningstripp med ZTess o resp kommer nog ske om priset blir bra! Då vi hoppas på det! känner att vi behöver komma ut lite med, o en kryssning som vi brukjar ha de är så avkopplande iallAFALL MED DEN HYTTEN VI HAR! så håll tummar attt de blir så!!
Nu skall ja fixa lite mer innan man skall hämta barn och mannen kommer, ja då händer inget, enl mig ialalofall..
ååå saknar redan att jobba...:(

Tänk er , detta var för exakt ett år sedan!!! nu bor vi här! inte för att allt är klart men nu har vi ialalfall tak över huvudet!
Bilden är på vårt nyvarande kök o hall!:)


Lämnat på dagis!

Har nyss lämnat Trista hos dagmamman och sitter här vid min doator med min kaffe o myser...
Men ändå känner mig äcklad, vaknade upp med ett bs på 14.5 inte så kul, mår oftast illa om ja vaknar upp med högt bs. svårt att få dagen att bli bra då!!..
vet ej vad som felet är  men har vaknat upp på ettbs över 10 i flera dar nu! inte kul då jag äre van att ligga runt 4!. kanske infektionen el ngt!


Dagens Träning!

Till viss del är avklarat! har just nyss varit uppe iCentrum för att uträttat en del ärenden som var viktiga även handlat o hämtat ut lite kläder från HM... gillar dessa skarpt. blev en sommar vår jacka, svart . samt två tröjor!!. lite slappar modell!!! så snyggt! de var rea så då kunde man ju slå till!

Passade på att träna då jag tog mig en fett prommis upp istl för vår trasiga bil som ej ens går att åka längre.. brommsarna är helt slut!
De toig mig ca 35 min så svettig är jag nu!...Får se om jag tar mig en runda ikväll beroende på hur jag mår.. bihålorna ´känns av ordentligt!" hmmm!!!!
Men kväleen avslutas med dagliga sit ups med vikt samt benträning
med vikt!


Kallas de och snart är den på topp!!! bara se småmål som man sedan sätter upp för större mål!
Jag försöker ta ett litet steg i taget!

första steget är för mig är att:
* börja äta nyttigt, undvika godis, kakor o sånt! vilket jag nu gjort i 4 dar!.
* efter de känns ok då går jag vidare med strängare diet!
* Börja med träningen, ett steg i rätt riktning, först kanske små prommisar
* när jag komit in i det, så ökar jag på dosen! För att avslutningsvis kommer den vara som vanligt med träning minst 3 dar i veckan!

* så mitt mål är att ta små steg sedan öka på! ett riktigt bra sätt!
Vilket jag faktiskt redan känner resultat i , mín kropp lkänns bättre. jag mår bättre utan godiset o onyttigheterna och känner mig mindre i kropppen!Bilder på Husbygget!


Börja om på nytt!

Är ngt jag nu mer skall göra. Jag startar om från början!!!! from idag!!!
Allt möjligt gäller detta!

Är idag hemma, skall på möten mm, samt få tag i min k. person... måste reda upp lite saker som får mig att må så dåligt.... hade stans ångest i går så de heterr duga och så skall de ej vara!!
SÅ idag tar jag itur med problemen och skall rfeda ut detta.. vill ej känna så här!:(

Tänkt även ta en prommmis upp till centrum idag o hämta ut ett paket. jehaaa.. lite roligt på G...

Nystäd mm!

Har nu gått igenom hela huset med en ordentligt storstäd , de behövdes kan jag lova. efter att haft ett dagishär med barn och två familjer boende här. så kan ni tänka er!!!!.. samt bygget på de.. heeheh! så kan de bli!!!
 så nu är de som nytt o fräscht igen, tända ljus med go doft... nyduschad och allt. kan de bli bättre?
Förutom man mår som man gör och Trista är sjuk igen! hmm. men de får man ta..

just de lovade er kort. de kommer.... ja lovar.. har börjat bli dålig på detta men kanske för att min iphone är på lagning!
nu skriva fakturor och få in pengar... de är ngt brta de ialalfall!

Bihålsinflammation

Håller el har fått en till bihålsinflammation, vaknade upp i går o mådde dåligt, idag hade de blivit värre. Kan knappt böja ner huvudet och de känns som en stor bomb som sprängs... så jobbigt..
jag fårt jämt bihålsinf när ja blir förkyld, och de sätter sig jämt i pannan vilket ej går att spola rent heller.. jobbigt!
Men får se hur dagen imorgon utvecklar sig annars blir de farbror doktorn! har bara ej tid att vaa hemma!
Ja har ju varit bort så mycket nu käönns de som, och jag som nyss fått nytt jobb med!:(

men vad gör man om man blir sjuk!, man står ut eller ej!.. så länge man ej har feber så!
Än så länge har ja klarat mig från de men ni sm haft bihålsinf vet hur hemskt de kan vara!!1
NMu vila innan jagskall ta mig ngt åt äta.. börjar få lågt bs... tog lite för mycket insulin. eftersom infekt gör att mitt bs legat lie högre än normlt!!

pöösss

En uppstoppad dag:(

Idag eller rättare sagt på em så har ja känt mig så uppstoppad, magen den är jaaa. vet e faan. stoppad ialalfall!
Tog i går tabletterna mot de ,vilket satte igng i morse, bra men ej riktigt bra, har en hel delk till att få ut och funderar starkt på att ta två till .. måste få ut det, gör så ont!!!!
ngng annan som har ngt förslag tar ja acksamt emot!!!!!!!!

Men ialalfall spå har dagen varit helt underbar,, vi började med att vara uppe tidigt, sedan vid 10 tiden pkte juppe o sari med bebbe mot junibvacken... vi stannade kvar...
var ute hela dagen, tjejerna stuttsade, sedan somna trista o sov i två timmar.. i vagnen... vaknade upp o var helt svart i ansiktet, de vvar ludd pläden som färgat av sig,så nu har hon utaslag på kinden av detta istl! stackaren!!

Men hon sov och mannen städade bilen, och vi fixade i huset... riktigt mysig dag kan ja intyga...
Sen tog vi bilen åkte ut moot Danderyd /Djursholm och fixade lite små saker kim hade med jobbet..
Sen hem och grilla.. rikgit mumsig,, blev en köttbit och massa sallad till...
Har nu i två dagar bara åtit så nyttigt... inget onyttigt alls o de skall hållas!!! nu är ja peppad!!!!
Bara träningen som fattas men de kommer, ja är ju så van att träna så komma tbx är nog inget problemas!
Sedna vad de blir är en annan femma!
Men skall börja med att köra ett pass box med Mia i veckan sedna så inskaffa en cykel o cykla till pendeln o dagmammman!!! de blir ngt kilometrar där! sen är gymmet ända som e kvar............

Äntligen!

Har jag kunnat gå på toa för första gng på en vecka typ!, så ont i magen o spänd, såg höggravid ut:=)
så imorse efter ngr tabletter av svärmor så löste de sig! lite kaffe på de hela oc nh ngr kapslar rapid cuts.. perfa lösningen!... synd bara att rappid cuts böjart ta slut, måste göra en ny beställnig av denna!!!

Naten var ej den bästa, låg o frös som attan, fattade ej varför, men när jkaa klä upp på morgonen så förstod ja, ena balkongdöreren stod på vid  gavel, hmmm!. vaknade äåven med halsont o förkyld... skall de komma tbx förkylningen? hopaps ej!..
Sedan så stod frullen på bordet, våra kära vänner hade förberett, äggröra mm... kunde de bli bättre? men de är ju vi som skall serva dem ju!!!men de har ju trots allt en liten som väcker dem tidigt!

Nu sitter vi här, stådat o fixart o släktingarna drog vidare in mot stan o junibacken!,, vi skall vara hemma o fixa lite! lite skönt då de klarar ssig sdjälva med!!!!
Ja askall ta kort i dag!! så ni ser allt!:)
Sedan vill ja bara infomera att de var 22 plusgrader kl 09 på morgonen här! jehaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fortsättning på bygget av huset!

idag har vi bestämt oss för att  forts bygga på huset invändigt fast vi måste göra ute med!
Vi kommer bygga insidan på kvällstid och utanför på dagtid!

Ser så fram emot att inreda tjejernas rum! har ni bra sidor för inredning mm så skicka gärna dessa!
Sedna så få ett stort ordentligt hus, bara de ! slippa all byggdamm mm invändigt skulle vara toppen!!!!
Men men de kommer :.....
köket är stort sett klart, bara fläkten som måste kopplas! idag tom lagade ja mat på hällen!, ugnen har ja redan kört på! så underbart ju!!!!!
så måste börja komma in i kläderna o lära mig laga mat igen då ja haft uppehåll , hehe med matlagandet under denna tid!


En shoppings dag!

idag bar de av mot stinsen med kims kära kusiner, vi inväntade oss en dag med bara shopping, de var riktigt mysigtm ne ja orkar ej med deras tempo, så jag avböjde sista svängen mot väsby för mer shoppign o inväntade kim i stinsen, gick då runt lirte medan han var på vägen hit!
Lämnade tbx tristas yttertröja från polaren o pyret..

Köpte även lite själv ,ej så mycket. de blev en tröjja från GT, en röd med lite vitt i! tänkte mig lite färg på närvaron ju!
Sedna fick ja riktigt erbjudande o slog till med två tröjor för 99 kr... kostat 259 kr st innan!
Så de blev dessa två samt en rouge... måste ju då min gick sönder!!
bilder kommer sen lovar det om ni vill se dvs!
men ihelhet så var de en mysig dag, vi åt en snabbare lunch på Waynes C...... jag håll mig hela dagen till nyttigt, även om sari suktade mig med en så stor o god cookies där igfrån!!! :(


EN mysig dag!

Har haft en mysig dag med kims släkt från finland! de kom redan kl 10 ytiden och sedan åkte ja hämta tjejrna och hem igen!... ös och snackade.. samt åt lie sedan bar de av mot willys. inahdlade mat till helgen och grillmat till kvällen, samt lite shopping i outlet butiken, blöev lite sött till lillla MEa..... deras dotter.. ur söt tjej!!
De blev en lee hoodie och t shirt från Lee. Trista fick med en Lee t shirt!

Sedna så åkte  vi hem o grillade och  lagat i vår nya ugn,,, har även diskat i nya maskinen , så underbart!!!
Efter vi åt så kom resterade familjen, svärmor med resterande släkt från finland! Snacka skit, och hADE BARA HELT UNDERBART!
... nu sitter ja här o årkar knappt hålla upp ögonen!;,,,,, tjejerna sover o jag planerar inför morgon dagen, då jag skall med o shoppa, stinsen får de bli!!!! skall bli kul! hoppas ja hittar ngt bara..
Blir även sista svullar dagen i dag, imorgon kommer en ny start bli, bra mat, nyttig o rörelse!!! De är mittt nya liv!
Skall se o m ja kan inskaffa mig en cykel med! ananrs får ja ta motions cykeln heheeh!
näää kom igen där ute nu, hjälp mig att pusha poå så ja klarar detta!!!

Glöm ej hjälpa Trista

GEnom att rösta fram henne í tidningen så hon kan bli en Modell. heeh! näää skulle vara kul bara å se hur de går! man kan ju alltid hoppas!

Klicka in er här: http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=32171&_ad_is_verified=y

och rösta nu,.... rösta flera gng frpån olika datorer!

Ikea shopping

Blev en sista minuten tripp till ikea för inhandling av stekpanna och kastruller... vi hade inga och spec nu när de kommer stor besök som stannar hos oss hela helgen måste vi ju ha ngt att kunna laga mat i!
Så de blev en stekpanna, en liten kastrull för såser och en större pasta kastrull. Men tackar ej ner till flera..

Spec en stor stekpanna som man kan göra köttfärs såser mm i , en djupare dvs!
Men men nu har vi detta klart, blev även lite örngott, ngn förvarings burk och en hylla till köket, en med rostfria konsoller och vit högblank skiva! bild kommer när den är uppe.... snyggt blir det!

Nu ligger vi här o försöker få Trista att sova, en lååång dag hos dagmamman blev de. hon var de sista barnet kvar när vi hämtade henne,,, de lekte med dockor och barnvagnen ute, Elise såg lite utråkad ut och skulle bila ner till halmstad när vi kom, så jag tror inte hon var så glad att få sitta o vänta in oss till kl 16.30...:( men sorry , sånt är livet!!!!... vi jobbar ju, även om alla inte har halvdag innan röda dagar!!!!... jag jobbade fram till kl 16... nästan!

så denna vecka har de varit heltid varje dag för mig!!!!; bra där va=???

Blääääk...

Som Trista brukar säga... känner mig sååå tjock o äcklig just nu!.... ritktigt blääk.... måste börja träna igen, komma igng som innan.... jag vet att tidne är bara en orsak att neka träning till. ngt kan man alltid göra!
SÅ som ja tänkt mig ,skaffa en cykel så kan ja  cykla hela vägen till o från pendeln  istl för att ta bilen!, DÄr får jag gratis träning och sedan så min kvälls träning , som jag gjorde i förrgår, vilket ja har nu träningsvärk av!

jag körtde lite sit ups, men de känner ja ej av utan mer ben o rumpa med vikten som jag brukar. jehaa. men jag vill kunna känna så att ja ens ej kommer upp ur sängen , stolen el liknande, då mår man bra!
Så nu såå... efter vad ja känner o mår så är träning fokus nu!

Mia, skall vi köra igng pumpen nu i veckan????

Ja mår piss utan min träning, :( saknar mig i sommras, två bilder från sommaren på g till träningen i min Better Bodies!Mycket motivation!

Tack Milla F för din motiv kram, den verkligen behövdes! Och inte nog på de så fick jag helt nya tagi går!
Jag har en STOR morot att bita i,,, ngt som kommer puscha min motivation till 1000 varje dag! Ngtatt kunna ser fram emot och satsa framåt! ja är helt enkelt glad!

Sedan ringde banken, samtaket ja väntat, ett av dessa iallafall. Vi fick igenom de vi ville, lite omläggning av lån, lite annat mm! så skönt!!!
Sedan så dagen på jobbet igår var hemsk, så mycket hela dagen, ja jobbade från kl 09 framtill 17 tiden..
och jag tog ej ens lunch , ja hann verkligen inte!! men som milla f sade ,en  protte drink är ej dålig!
Jag hade så kul påp jobbet io går. så mycket att görta men de älskar ja ju bara!!!
Nu skall ja klä trispie för att åka o lämna henne, sista dagen innan helgen då vi får besök från finlandet. tristas gud far,/ kims kusin med familj! mysigt och inte sista o minst mina tjejer kommer saknar de sååååÅ"!

hörs lite senare nu jobba!avslutar med mitt älskling kort från min 30 års fest!


Nu är de dax snart!

Att klä sig för att dra vidare trill dagmamman o lämna tösen sedan tåget in till jobbet! tur de är fint väder men faan säger ja bara! Min motivation har försvunnit!. jag har nu varit sjuk en hel del och åallar ej mer! usch.....
Hoppas på en bra dag men man vet ju aldrig!!! hatar anär man får en dålig dstart mm""""

blöäääää säger ja bara....
o inte nog med de så satte ja på ett par jeans som ej sallt sitter skönt ,de sitter in i midjan o kommer gå o störa mig hela dagen!, har ej hunnit fixa lunch o vet att ja ej kommer gå o köpa ngt heller...
snacka om välplanerad dag va????
nää nu drar jag! syns sen guys!

Rösta på oss!

Snälla ni där ute!
klicka in er och rösta på oss!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=32171&_ad_is_verified=y


Bild nr 32171Sitter och väntar!

På att min man och tripsie skall komma hem!" första gng som K hämtar trispie hos Elsie! spännadne!!
Så jag kunde vila en 30 min innan de kom, mår ej så illa längre, kanske de var mitt blodsocker som gjorde det!
Hoppas de ej återkommer bara!.

Nyss tog o unna mig en bit kladdkaka, har ätit så dåligt jhela dagen pga illamåendet!
Måste o måste jobba denna vecka, har ju varit borta en vecka redan så ja har ej råd at vara borta mer!!!! o vill ej heller!

ååå snyft inget samtal har inkommit! men har ju trots allt två dar till på meig!!! så hoppas!
ävene en annan bra sak har hänt! ja har gjort ngt som ja så hoppas på med!".. men eftersom man så gärna vill kommer de ej gå!

Hemkommen

Nu sitter ja hemma i min underbara säng och bara kopplar av, så skönt efter att varit på jobbet halva dagen!
RIKTIGT SKÖNT  att komma tbx men inte lika när man vaknade med illa mående, och de har hållit på hela dagen. vet ej varför, inga barn om ni tror de... men tror de kan vara ngt med mitt bs då bs legat lite högt i dag..

har legat runt 15, fast ja tagit insulin, lite svårt att få ner de. men nu när ja kom hem så låg de på 4.1...
tagit lite å ätit.. så ja hoppas de inte kommer upp!!!
skall passa på att vila innan ja får hämta trista om mannen min ej gäör det! får se hur lång tid de tar för honom att komma hem i trafiken!!!!

Så glad ja är i dag. min första dag med invigning av min fin fina väska , så ja gillar den!!! och kommer gilla den mer o mer varje dag.... men kan man gilla den mer??hehhe inte jag!!!!
Hoppas ävenm på ett samtal snart... ett bra sådant! såååå ber att de ringer snart o är bra nyhheter!!! nyfikna????

Även pratade med en vän idag som jag mådde bra av... hon förstår sig verkligen på mig, nu när vi båda har gått igenom samma sak. lite lättare då!
Även om vår relation är lite knepig pga närstående inkopplade! invecklad! men vet vart vi har varandra! de är viktigtast!!!!

nu vila lite!!
pöösss!

Jobb time!

Dags för jobbet efter en toppen helg! kan man starta veckan bättre?

Bild bomb från 30 års festen!

Här kommer en liten bildbomb för er som vill se!


Bakis efter en toppen kväll.

Ligger här i sängen o bara njuter, hehe. hade verkligen en sådanb bra  kväll igår.. kunde inte bli bättre på ngr sätt!
Mina älsklings vänner var här ovch min nära familj... Dock ngr som ej kunde komma men de träffar jag sen"!
Alla kom i bra takt så man hann hälsa o umgås med alla.

Träffade Maddes Daniel för första gng och vi klickade direkt, bådde han o jag samt min man och han! vi gillar varandra skarpt, detta par är ett av våra nära o kära , ..... mycket kul kommer häda i sommar med dem, de kan ja lova..... så madde, D. är omtyckt av många här!,,

Sedna de gav sig av för Lady G konsert så festade vi vidare... K. blev rätt full direkt.. ja höll mig ok,, men drack på ordentligt ialalfall!!.....
Var så kul att träffa alla.... o tusen tack för att ni kom samt för de super fina o underbara presenterna!
Här är lite av vad jag fick!:

De bästa av allt. allt var bäsdt men jag fick en helt äkta Mulberry Bayswater väska...


Denna belong too me now!!!!!...... älskar den sååå. tack tack tack!. o för alla andra saker jag fick!
bilder från i går  kommer under kvällen!!!!

Dagen D...

Idag blir dagen vi lngtat efter en tid, då vi skall ha min fest för att ja fyller 30 år! skall bli så kul att få nära o kära runt mig!: få träffas o bjuda på dryck o mat. De var länge sedan vi kunde göra de eftersom husbygget!
Igår blev de inhandling av mat mm, samt hämta maten från Liljeholmsgallerian av Vivals cafe där min svägerska Elli jobbar! referenser o sånt på maten kommer sen! men kan lova ,den ser ortoligt smaskig ut o käönner ja min nära kära rätt så är den det! hon är bäst på det!

Blev ävcen en liten shoppign, köpte en ett års present till Max som firas på söndag...
Och jag fick mig en sååå efterlängtad höst o vår jacka, en skinjacka från Cubus, såååå snygg. o den satt som handen i hansken!..... bild kommer när ja har den på mig sen!

nu fix inför dagen!, känner mig bättre idag!:)

1:a dagen över plusset!

idag var då förstadagen som tant! nu är man 30 plus snart då! heeh! eller är man?
känns bra förutom att rumpoan hänger mer än vad den gjorde som 29 åring! , man äör tröttare o är fortf sjuk! heeh!
Har även en sjukling till hemma , Trista! hmm. feber i natt och nu ligger hon o sover, hon som aldrig sover. Men de är pga febern!MEn pigg är hin dock när hon är vaken!

Sitter här o väntar på svärisarna skall komma, skall byta matta med dem så vi får en lime grön i stl för vår svarta. kul med lite färg!
Skall även när mannen min kommer hem iväg o fixa lite saker. Måste hämta maten som min svägerska fixat så bra till oss inför morgondagens fest! faaan va kul de blir! Synd så många avbokat bara!
Men Milla . dig hörde jaqg verkligen hur du lät! presic som mig där!

Sedan blir de mannens uppgift att fixa en hel del inför att köket skal bli bättre ordning .. mer klart. lite  småfix ni vet!

nu skall ja ta mitt kaffe så ja vaknar upp. legat i soffan o kollat på pippo sedan kl 07.
hörs sen!

Trista är Sjuk igen!

Trista var sjuk hela förra veckan, var även hemma i måndags, sedan har hon fått gått till dagmamman!. snoret har doxk runnit men hon har varit pigg!
Men i dag ringde dagmamman, trista var grining o ej sig själv så ja fick hämta upp henne tre timmar tidigare.

När vi kom hem s var hon kinkig, o ej sig själv, vi lade oss o kolla på pippi o då somnade hon o sov i nästan två timmar, vaknade upp  med lite mildare krupp o feber ,så kart!
Så nu är de ipren som gäller. och vara lugn!

Men va faan säger ja bara. orkar ej!
Visst att vi är vana men ja som fyller år!:( vi som aldrig har fest, el inte haft pga husbygges processen!
Men tacka svärföräldrarna att de hjälper oss! annars hade vi inte kommit så låmgt som vi gjort med allt"
Så lördagen kommer köras på ända!!!!:. öven  om  vi inte är så pigga men  men! man lever en gng ju bara!


Sitter här och ....

Funderar på att lägga mig ett tag!: är så seg. har idag hållit igng mer än vad jag gjort på hela veckan!
Har passat på att duscha, skönt där utan barn som klän ger på en!
Samt städat lite och bytte lite plats på tavlorna. blev rikgtigt bra där!.

Sedan så kom grannen över o önskade  grattis" de var gulligt:)
Trista skall gå till kl 4 i dag så hämtar ja hem henne efter de. då kommer pappsen hit  o mannen min kommer hem! saknar honom nu! vi har verkligen inte fått egen tid med vara ndra denna vecka, först för när ja är dålig blir ja på dåligt humör och sedan så har han haft mycket , o vi mycket med hus o jobb!

Så idag kanske ja får lite tid för honom. el han tid för mig!.
än så länge har ja inte fått ngn present! snyfft! men men , man blev ju vuxen så:(

ett kort som jenny tog för länge sedan!, som hon även gratta med! tackar tjejen!

Nya bilder på husbygget

ej färdigt, kommer fixas mer så som upp med socklar, lister, och en täckskiva ovan överskåp mm! så långt i från färdigt, pill jobb kvar..


30 år!

Grattis till mig själv! heehh!
Men tack till er alla som skrivit till mig i FB... tusen tackar så söta ni är!

Idag blir de kanske ej den bästa födelsedagen, sjuk elle bättre än i går men ej redo att jobba o flänga ute!" Ingen ork i kroppen, snorig och hes, ingen röst mm!
Men ja skall vara redo för helgen och för en ny dag på jobbet, så ja saknar jobbet. fattar ej hur man kan göra de men ja gör det:)

Får se vad som händer idag, o man får besök. vet att pappa min skall komma för att göra lite  e jobb så passar på att bjuda på tårta då! kanske svärföräldrarna kommer...
Men riktiga födelsedagen blir i helgen!:

Försökte lägga in bilder från huset som ja tog i går men går ej då de står att ja redan har ett program på mob uppe, hmm, får ej ner de även om inget är uppe!!! får vänta till mannen kommer hem!

men men  idag är de min dag! jehaaa
Gammal bild fårn julas , ursäkta min pose! hehehe

Sista dagen som ung!

Jahaa då har jag endast ngr timmar kvar som eng. imorgon bitti tror rättare sagt de är runt 07,36 jag blir 30 år!
ZTänka sig ja blir 30 bast, inte bara de utan de är 30 år sedan min mamma födde ut mig! de är hemskt! tiden rusar i väg!

Jahaa. får då se vad förssta inlägget som 3+0 åring blir!
Nu ligger ja fortf hemma , bättre men ej frisk! Bir en yttligare dag hemma. säkert hemma hela veckan!.
Ja mpr ju ine bra!!!!:......................... svårt det där!:(


Sista dagen som ung!

Jahaa då har jag endast ngr timmar kvar som eng. imorgon bitti tror rättare sagt de är runt 07,36 jag blir 30 år!
ZTänka sig ja blir 30 bast, inte bara de utan de är 30 år sedan min mamma födde ut mig! de är hemskt! tiden rusar i väg!

Jahaa. får då se vad förssta inlägget som 3+0 åring blir!
Nu ligger ja fortf hemma , bättre men ej frisk! Bir en yttligare dag hemma. säkert hemma hela veckan!.
Ja mpr ju ine bra!!!!:......................... svårt det där!:(


Sova bort sjukdommar

Har nu legat i sängen o sovit sedan ja typ lämnade Trista. satt lite vid datorn men nu är ja uppe. ja orkar inget.
Så slö o seg i kroppen ,så de bästa är att försöka sova så mycket som möjligt när man är fri från barn mm!

Snart blir de hämta trollet hos dagmamman, o hoppas även min man kommer i god tid hem! har en hel del som måste fixas här innan fredagen, hur skall vi hinna????

o ja som vill ut o knata, börja med mina prommisar igen, perfa till dagmamman. Men inte nu när ja är sjuk2. så jävla tråkigt!!!! ja pallar ej det! villl träna nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Insulinpump vs Pennor!

Har så stora funderingar o tankar att prova med min animas pump igen, jag kölrde ju med den i 6 månader men fick ingen bra start...
mitt hba1c höjdes från 5.1 till 6.4 under denna tid och när jag gick tbx till epnnor igen för ngn månad sedna så hade mitt hba1c sänkts till 5.7 igen på två månader!

Men jag gillade friheten och känslan o allt med pumpen, enda som ja inte gillade var att ja verkar vara en påerson som lätt får ketoner, bildades snabbt ketonadioser när bs steg över 13 .
Jag började må illa, kräkas och bli så sjuk, så sjuk så de ej går att beskriva. fick åka in med ambulans par gng!

Men som läkare n sade till mig! att om jag skall testa igen så skall ja ta lantus på sidan om pumpoen  så jag har ett låmgtids insulin i kroppen hela dagen. sedan tar ja må¨ltidsinsulinet i pumpen!
De skulle vara ngt ju!!!!!

Skall ja gå tbx trots ja inte fått ngt positivt utav den förutom känslan? eller skalla jag köra på pennor?
Visst får ja mer känningar av poewnnor men ja gillar de. då vet ja att ja inte blir hög o mår dåligt. har ej m¨tt dåligt sedan ja gick tbx till pennor!
Men pumpen, jaaa ja gillade den, var stolt över min pump!!
 dock den var i vägen ibland!

hjälp!!! skall ja testa med lantuso pumpen el fortf med pennor?

Överkörd!

Är rätta ordet hur jag känner mig!:
Så snorig, halsen är tjock, men känns som jag ibland är på rätt väg tbx. Som igår på dagen mådde ja någotr bra ,sen på kvällen slog de till och mådde skit!....
Så de blir en dag hemma till för mig!" Lika bra. ananrs går man till jobbet o smittar alla samt aldrig blir frisk.

Men ja känner heller inte att ja är frisk nog att gå i dag  heller!. :( Hoppas kunna gå imorogn, min födelse dag ju!!!
vill ju att ngt kulö händer då man fyller 30 år , inte bara sitta hemma sjuk!. hellre jobba då! kanske bjuda på tårta . Är de ngt ja bör göra?? vad skulle ni gjort?

Nu skall ja kolla FB lite , plocka undan efter Tripsie! o sova o återhämta mig!!
Nu på dagarna när ja går hemma , går ja runt i mina Nike mjukisar och min älsklingströjafrån stadium, dne är bara så skön, synd de komit målarfärg på den bara.! kanske dax för en dusch??:)
här är en bild på tröjan så ni vet vilken ja menade! :)Dagens aktivitet!

HAr blivit till att ligga i sängen o försökt kurera mig. Jag är dålig, pusst synd om mig!:(
har legat hela dagen, så trött konstant men de är nog pga infektionen i kroppen! Men bra skall ja snart bli!

Nyss hämtat Trista från dagmamman o de hade gått toppen bra, hon blev lite ledsen när ja lämnade men de slutar lika snabbt som ja går! Är så glad över att de går bra.Har verkligen fått toppen dagmamma samt ex mamma som vi kallar de eftersom de är två mammor som sammarbetar med varandra!

ena veckan lämnar vi hos ena, då hämtar vi hos den andra... Men  den en ahar ena veckan allas barn från kl 06.30 till 09. sedan går de tbx till sina mammor, de är med varandra hela dagen förutom när de ärter lunch mm hemma... och när hon som vi lämnade till på morgonen slutar ( kl 14.30 ) så tarden andra mamman över hennes barn tills föräldrarna kommer.
dvs ena som börjar tidigt lämnar hos den som bäörjar sent  sedan byter de av!
Svårt attförklara men de går toppen o ja gilalr de båda... De är i ålderna 50  plus!!!. kan de bli bäöttre???

Nu ligger tripsie o kollar på pippi som alltid annars med!!


Vill planera en tripp!

Jag är så sugen att planera en tripp med min family till värmen!. Som tex Thailand i vinter.. Då vi har fått skattepengarna. (dec).. en två veckors med min man och svärpäron.... Raija , jokke vill ni med? till samma ställe som ni var på , samma hus=????????????

Ellera annars en resan nu i sommar. men helst i viner då de är kallt här!
Jag bara måste få komma iväg, älskar ju värme o avkoppling, samt vi fikc ju inte uppleva thailand då viv ar där sist eftersom vi kom i värsta tänkbara monsour regnen.. stod om de i tidningen med!!!..
då gick de ej att gå ut, man kunde ej ta sig ngng stans. men tur vi hade 5 stj hotell som skötte om oss!!Men nu vill ja hitta på ngt.
Mia och Madde när skulle vi ta vår tripp ( hotell natten) snart hoppas jag!
Och  med tess ,med respektive kanske vi tar en kryssning, måste bara kolla med mannen om han kan:)


men men , om inte annat kommer ja ju besöka Barcelona i slutet av juni, missar som synd var eken cup!


Här kommer vi bo, jehaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avklarat!

Nu har jag trots att jag mår dåligt avslutat mitt pappersjobb med företaget. usch hatar verkligen det. En sak som är enkel men jobbigt. Måste plocka fram skrivare mm, Och vår dator är ej den bästa. modemet kopplar ut sig mm..

Men nu är de gjort!! skall vänta mannen min sedan kolla klaret på Avatar.... han se halva filmen igår sedan somnade vi!!!
Men verkar ok, trots ej lika bra som vi hört att den skall vara!
Just de . kort på huset, ja lovar er det.. Men orkar verkligen inte nu!. men säger bara. faaan va snyggt köket blir!.
Fick bli lite fin sten som väg övan diskbänken istl för glas. och de är ja glad för! snyggt.
Sedan snygg led lampa , vart , ??? ja de får ni se!!! inte många som vet o sett att man kan ha de där!..

Ännu är köket under upptåg, måste fixa klart överskåpen, ena fick vi i veckan men nu fattas bakväggen som kommer bli i samma förg som luckorna, högblank svart.. så hela den väggen blir enhetligt! ååå så snyggt de blir!..
Men som sagt var, alla har olika smaker!!

Just de . fläkten är på plats... nu fungerar även hällen!
jeahaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
avslutar med en bild på trista o hennes dagis vän som kramas!


DÅ var de min tur!

Idag skulle jag vara hemma mréd Trista för hon är sjuk, men vaknade upp och kände mig sjuk. Ont i halsen, tjock och näsan började täppas igen, ja får nämligen bihålsinf varje gng ja blir förkyld, och de kommer ej ut, sätter sig i pannan, (bihåolrna där)..

På eftermiddagen kom den dundrande huvudvärken, men nu har snoret börjat rinna!! men fasiken va jobbigt de kan vara!...S[ hemma sjum med mig o Trista!! hoppas p[ att snart bli bra f;r att kunna jobba o vara frisk till festen! .


Trista sjuk igen!

Nu har trista varit sjuk till o från i en vecka, hon började´förra vecka o var hemma ons tors o fredag, snorig , krupp mm. Men i helgen har hon varit så gnällig, men ändå lekt med tjejerna..
Idag kom de , hon blev värre. de bara rinner i näsan, känns ej så varm men man märker att hon är hängig.. inte alls sig själv!

SÅ  BLIR NOG HEMMA MED HENNE!! kan ju inte lämna ett sjukt barn hos dagmamman!
Så jag vet ej hur jag skall göra. får kanske vara hemma på morgonen o mannen min på eftermiddagen, eller enkelt va hemma hela dagen! så är de ju med sjuka barn! vad skall man göra?????

Nu sover hon o ja skall fixa här, fullt med skit överallt... måste städa!!! hmmm!!!: sedan ta kort så ni ser hur vårt hus utvecklat sig!
 nyfikna?????????????????????????????

RSS 2.0