Jobb outfit!


Avkoppling för en stund

Idag efter jag kommit hem från jobbet fick jag mig ngn timmes avkoppling innan mannen min kom hem med trista. ganska skönt med egentid utan barn o man, men samtidigt blir ja så enormt rastlös, ovh har de så tråkigt då!.... kan komma på tusen saker att göra när man har folk runt sig men väl när man sitter där så kommer man ej på en enda. om  man ej skriver upp de då o påminner sig!

Imorgon kommer mina töser hit, så då blir de full rulle i huset.... kanske åker en tripp förbi ikea på vägen hem då ja hämtat dem i salem, men får se om ja orkar! måste iallalf förbi netonet då vår kamera är klar från service..
Och just de, påsk godis såpklart skall inhandlas, världens bästa butik i tumba dår de säljer till kanon pris och mycket att välja på, samt så super färskt...  näst bästa är den i enköping!

Lördag åker vi  på vår kryssnings tripp , så jag längtar. myspys blir de då!
Nu dax för att ta en busig tjej som bara vill se på pippi hela dagen!:)


Vaknade upp i panik!

Jag vaknade panikslagen upp ur sängen, trista sov. och k. låg ej i sängen!!
Så jag srang upp o letade efter han, ingen K här! ringde hans mob så då var han ute o satte i barnstolen i andra bilen!

Trodde han hade glömt att de ar han som skulle lämna trista i dag! :) men icke!!  han var här!
snacka om vakna upp fel igen! heheeheh!
sitter o skall snart åka till jobbet! en kort dag i dag tror jag ! om de blir så som tänkt seig! men de spelar ingen roll! ja gillar ju jobbet så ja kan vara där flera timmar!
pööss  så hörs vi sen! med mer bilder från huset , mig mm! tog i går skall ni veta!

Snart 30 bast!

Jahaa. nu var man här då! 30 år har ja snart levt!!! 30 år! hälften på  60.... tänka sig! för flera år sedan önskade man sig att vara i denna ålder. för att få komma in över allt. ha allt .stadigt liv, familj mm!

Och nu har jag verkligen allt jag kan önska mig, jag har en underbar familj, med man och barn (tre tjejer) samt en mops moa... ett eget hus som vi byggt själva. Ett blivande bra jobb om allt går smort och jag får stanna ( Mäklarhuset) samt bra ekonomi, fina bilar. jaaa underbara vänner! saknar inte ngt alls!!!!

Och nu snart kommer vi fira mig på denna dag... Lördagen den 8 maj...
Öppet hus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! så ni som känner mig .,,,, välkommna hem till mig!
Även om jag ej hör av mig så vet ni att ni MÅSTE komma!

Skicka gärna ett mess så jag vet hur många ni blir!

EN fråga: vad kan man bjuda på!? samt vad kan man mer göra av sin födelsedag??????
Jag så skulle igentl vilja iväg till värmen, men de får jag ju göra i mitten av juni då vi reser till Barcelona med jobbet... kommer bo vid stranden, sola o bada i pina colada!!! shoppa så klart!
Bara min goa vän Mia som ej är med o ger mig råd!!!!:(
Men får ha tele kontakt med henne då" mohahahaha!!!!!

Nu skall ja snart sussa... upp tidigt då jag kommer behöva vara inne på kontoret vid 09..
Skulle sedan hämtat tjejerna men de skall på disco på kvällen så jag hämtar upp dem på torsdag istl! är då ledig...Ngng som vill hitta på ngt med mig då????

Helgen blir super, jippiiii längtar till kryssningen!
kramar på er tjejer o de killar som läser! finns de ngr killar som läser min blogg???? lämna gärna då en komnentar. anonymt om ni vill! skulle vara kul att få veta!

Dagens jobb outfit!

Här kommer den då! Väldigt dålig bild men är ialafall svarta tajts /jeans, en over size t-shirt samt en boleroDålig start på dagen!

Allt började perfa, var pigg klar och glad. Men väl kom till pendeln så skulle ja ta upp busskortet som då ej låg i jackfickan där de låg innan jag åkte hemifrån.. :( så ja kände i fickan, stans hål där! var ju då säker på att ja tappat de på vägen, så jag gick tbx till bilen, kollade där ,inget kort.

Tog bilen o åkte hem igen då för att kolla där men inget kort där heller. så jag bestämde att ta bilen in då i dageftersom jag inte vill köpa nytt förens ja kollat hemma mm.
Så på vägen in till jobbet, sittande i bilen snackande med Mia, sade hon till mig: har du kollat innerfodret i kavajen? hmmm. nää. då kände ja kortet ligga längst ner i ena hörnet på kavajen.. o jag som trodde att hålet var rakt igenom o allt skulle tappas ut på gatan! vilken tur jag har!!!!

fick även åka bil in, dåligt samvete för de ialalfall!! men men , ja blev ändå rikare på att inte behöva köpa nytt busskort!!!!!!!!

Så dagen började bra, blev mindre bra o nu är de bra!!! hoppas de forts så!!!!!

Idag på jobbet så fick  jag åka iväg och hämta ut ritningar från stats byggnads kontoret. så vid busshållsplatsen på vägen hem märkte jag den fina utsikten, statshuset!!!!!! fint o mysigt va!!! heehehe har inte tänkt på de innan!


Morgonpigg & klar

Sitter här med mitt kaffe i handen och väntar på att tåget skall gå!.. eller ärttare sagt jag skall ta bilen till tåget för att åka in till jobbet! Faan va underbart skönt de är att åka tåget in istl för bilen! slippa oroa sig för p-lisor, hitta parkering och stå i lååånga köer om man kommer vid fel tidpunkt!

Så med tåget tar de så enkelt o lätt in, är framme o sitter på kontoret efter 35 min! om ja har flyt! annars 45 min!
Med bilen tar de minst 45 min om allt flyter på!
Men hemåt är de lite annorlunda då måste ja passa in pendeln mm! men de går då har man ointe lika bråskande!

Är ialalfall klar för att åka. ja är en sådan person som är ute i god tid o hatar att stressa!!!

Just de mina vänner. Ni som känner mig! jag kommer ha en 30 års fest helgen den 8 maj! så då får ni komma!
öppet hus och för de som vill lfesta kommer lite senare på eftermiddagen kvällen"!

glöm nu inte de!!! här skall de bli party!!

Och sedan kommer vi hålla en bröllopsfeast i augusti!!!!!!! en försenad  sådan!!!. kanske en inflytningsfest i  samma! lika bra att passa på ju!

nu skall ja dricka upp o gå på toa innan ja måste åka! men hörs lite senare!!!
pöössa o kramar på er där ute!


en fråga:
 vill ni se dagens outfit eller skall jag sluta med detta! om ja inte får ngt kom på detta så slutar jag ! då jag ej vet om ni är intreserade av detta.
fick ju en förfrågan  om att ngr ville se vad ja shoppade o hade på mig mm så där av de hela!jag och min älskade man för ett år sedan i egypten!

No energi!!!

Har verkligen ingen energi i kroppen! känner mig så trött och orkeslös! mhhmmm undrar varför?
Skulle ha gjort massor på köket i kväll men blev ej alls av de vi ville. varken ja el mannen min hade ork!

Vi fick dock lite gjort. mer händer imorgon då vi bestämt oss för att lägga in parketten! vi tar bara och täcker för då vi kommer göra trumman, där fläktsystemet och elen går!
Men så skönt att få ett golv slippa denna skiljevägg som vi har mellan v-rum och kök!

Just de. måste visa ett sånt sött kort på Trispie!!! som jag tog imorse!Tycker hon ser så stor ut!!!! så mogen och så söt så klart!Hatar att göra fel!

Jag är en person som hatar att göra fel! gör ja ett fel går ja o grubblar på de hela tiden o kan ej släppa det!
Som i dag på jobbet. då de blev ett litet fel, ja skrev ut objektbeskrivningar, många med  som jag då råkade skriva ut en sida för mycket på... vilket resulterar i att ja måste slänga dessa och skriva ut igen!
De är ingen fara så men de kostar företaget pengar och ja blir irreterad på mig själv!!!! hatar sånt

Sedan så har hela dagen gått åt ett jobb som ja borde blivit klar med snabbt men igentl så kunde ja heller ej påverka de då en mäklare skulle godkänna de. men de blir så svårt ibland när man tar lärdom av två st olika personer, och de lär ut på olika sätt!!!

Så nu har ja lärt mig att bara lyssna på T. som sitter brevid mig.... Hat äntligen fått snitts på hur ja skall göra. så skönt de känns ,som en sten ploppat ner från bröstet!!!..
Så imorgon när ja gör den uppgiften så kan ja de direkt! dskönt som faaan!!!!

innan har ja aldrig fått ngng sriktigt snitts på det!Sedan åter till dagen, en  bra dag... Trista vaknade upp på ett sådant bra humör. riktigt mys innan vi åkte....
Kan de bli bättre=?
jag är glad ,,, men de är ja väl jämt??? heeheh! mer kommer sen! kramar på er!!!

Protein och Fettförbrännande!

Imorgon kommer jag köra igng med proteinet igen! skall ta de dagligen för att veta att ja verkligen får i mig allt då jag inte äter så bra i matväg!
samt att ja tycker detta är mättande o enkelt att ha med sig till jobbet!!!!

Fick hem mitt nya protein i fredags då snälla jonas kom till jobbet med tre stora lådor , två på jobbet gjorde en best på 3000 :- inte dåligt där!!!!
Så jag passade på att ta ett par påsar med! jordgubb såklart!

De är absolut de bästa protein jag testat!!!!!. med mjälk ett ägg och mixa så blir de som en milkshake!!!!
Så shaka på tjeejr!!!!!

Imorgon startar jag ordentligt, mannen med!! vi måste blibättre på detta!
Måste komma in i mina mellisar o lunch ordewtligt då jag märkt att ja nu börjat jobba , äter alldellles för dåligt. typ ingetm bara frukter blir de på dagen . så macka innan jobb o efter om igen mat står på bordet!
Så då fattar ni!!!! ja måste.... få i mig detta... har redan startat med mina vbitaminer, ( folsyra o järn som ja fick av läkaren) sedan så frukt ordentligt får ja i mig o nu proteinet!


Nyttiga catta på vägen! så se upp! det med Detox kan ju inte bli bättre!!!!!
och rappied cuts på det dagligen! bästa kominationen!!!

Www.proteinkungen.se

Klicka för att visa större bild... men i jordgubb så klart!

Även denna beställde jag nyss!:

Klicka för att visa större bild...
LEAN... Fettförbrännande och upppiggande mm!
Läs om det här:

Lean innehåller ämnen som har uppiggande, fettförbrännande och antioxidantiska egenskaper. Tack vare en unik sammansättning av fettförbrännande ämnen med synergisk effekt hjälper LEAN dig att komma i ditt livs form.

Som du säkert vet ligger grunden till en lyckad viktminskning i att begränsa energimängden du äter i jämförelse med den du förbrukar. Vår nya produkt LEAN är inte någon mirakelprodukt som får kilona att rinna av. Men som komplement till kost och träning hjälper den dig att nå din livs bästa form. LEAN är fettförbrännande, uppiggande och har kraftigt antioxidantiska egenskaper.

LEAN innehåller grönt te, druvkärnesextrakt, koffein, dandelion och white willow bark. Ämnen med fettförbrännande, vätskedrivande, uppiggande och antioxidantiska egenskaper. Dessutom är LEAN mycket bra mot led och muskelsmärtor tack vare white willow barkens aspirinliknande effekt.

Innehåll:

Innehåll per kapsel:
» Grönt te (98%) 300mg
» Dandelion rot extr. 200mg
» Koffein 100mg
» Druvkärnextrakt 50mg
» White Willow Bark (25%) 50mg
» Kapsel tillverkad av cellulosaLåter som på mig som den bästa fettisen på länge då jag testat en del.
Gillar thigt ordentligt , men sedan så testade ja massa immellan men denna skall bli intressant!


Påsk kryssning!

På lördag sticker jag iväg på en kryssning med familjen. skall bli mer än underbart!!!!
Så skönt. Tjejerna bara älskade då vi var i väg sist.
O´ch jag längtar så till cahmpange frukosten, den bästa ja ngn sin ätit!!!!: mums!!!

Och bara få mysa med familjen, äta gott och umgås utan stress mm!
Så skönt oi kul. längtar  så!!!!!


Enkelt avslappnande och skönt!

Har min dag varit i sin helhet! jag och min man med dotter tog de bara lungt på morgonen, vi låg i soffan och kollade filmer till kl 12 sedan bar de upp för en lunch klä på trista och gick ut med henne i vagnen för att sova middag, vilket hon gjorde i ca 30 min, då ja hjälpte mannen inne lite med köket!

Sedan vaknade hon och ja fick ta hand om henne, vi busade med K som försökte jobba. men sen bestämde vi oss för att ta oss moit netonet  för att lämna in kameran, under resans gång började ja må illa. bli kallfrussen o må skit!
Så hem snabbt för att äta. var nog hungrig, så de blev Mc D... snabbt o enkelt!
Åt med ett toppen bs men sedan efter två timmar kollade ja bs io de låg på 25. vaa fan,,,,, de som aldrig stiger med den maten, ja vet presic vad  o hur mycket ja behöver till det! kanske montan som gör sin del eller detox tabl?
kanske detox tabl, gav mig illa mående??? ngn som vet????

Nu måste ja hjälpa mannen att dra lite trådar i köket.. kommer snart tbx!


Nu lördags mys med mannen!

Nu är de lördags mys med min underbara man! så jag älskar honom!!!! min gubbe det!
Har städat lite och fixat samt tagit mig en välbetjänt dusch!

Så nu en mysig thriller att titta på innan ja skall sussa!!!!... imorgon blir de en lugn dag. skall ut med trista o knata på med vagnen... kommer ta en prommis på en timme ca. sedan kanske en till på eftermiddagen. De är enda sättet att få låta mannen arbeta annars vill hon bara va med honom!:) busfröt!!!!

Vet ni en sak!? ja saknar jobbet då jag ej är där tex helger kvällar mm! de är ju ändå  ett bra tecken! eller hur? och nästa vecka jobar ja bara mån - onsdag. ledig tors o fredag!
 så seedan om vi har tur mm så kanske de blir en liten kryssning med familjen med silja Galaxy.... men de får vi veta mer imorogn! tjejerna kommer älska det då de tyckte de var den bästa dagen i sina liv då vi åkte under julhelgen!. å frukosten var den bästa av allt. champange frukost! hmmmm:)


För mysigt!

Kan ju börja med fredagen, kom hem efter jobbet, somnade direkt, så sliten o seg. kunde ej ens hålla ögonen öppna. så min man fick kolla på filmen själv, ja låg o sussa redan då trista somnade!

Sen i dag har vi haft en sådan underbar dag. först låg vi kvar i sängen till 08, länge de då trista vill upp tidigt!
Efter de vbar de uppåt o äta frulle o mysa till pippi som vi alltid gör! Medan K. låg kvar i sängen...
Och vi hann tom städa lite på förmiddagen innan de var dax för en lunch nattis för trista..
just de, en snabbis till woody för att hämta matreial med!
sen somnade hon, vi åt lite o städade... samt jobbade.
Jag hann en hel del. städade upp allt skit o slänge de, så nu är vår gillestuga som ny!... där vi kommer förvara våra saker undertiden!
sedan gav jag mig utåt och fixade ute. plockade bort allt skit och renasade husvagnen från våra saker -. så den även är tom. Och då kom svärisarna på besök, de skulle fixa o sånt med husvagnen . så de blev en mysig dag!

Ääven en hel del arbete på huset har blivit gjort. SÅ nu är de lite mer fix om trista inte vaknar upp dvs!
Måste hjälpa mannen här....
just de...... glömde. hämtade ut mina detox tabletter i dag så imorgon skall ja köra på i 20 dagar fullt ut. IOnget onyttigt alls under dessa dar, då de är en total utrensning i kroppen!

Läs här: detox

MethodDraine Detox 60 tabletter


Hoppas verkligen dessa hjälper mig! Men tror ngt på de så de återstår att se.! återkommer om hur dessa påverkat mig sen!

Har även haft en helvecka utan godis, inget godis alls under denna vecka och de är stort för mig!
Så idag unnade ja mig lite, samt en bit glas. innan detoxen!
Så jehaa. grattis till lilla mig!

Otur!

Har vi otur eller!!!? skulle fota lite här hemma  med vår ganska nya kamera/videokamera som vi köpte då trista föddes men sedan så har laddaren legat i lådorna under husbygget o flytten!
Men äntligenså hittade ja den, laddade upp den o skulle fota. jahaa. vad händer, jo  zsoomen är sönder ,så bilden är helt suddig..

ja kollade upp kvittot o vilken tur vi har... vi hade köpt till två års försäkring på den, så nu blir de tillbaka till butiken o lämna in den o hoppas på en ny!
Men så irreternade!!!! hmmm. tur man har iphonen att fota med oxå!


Smink!!!!!

Måste köpa lite nytt smink. spec ny mascara och en rouge...
Ngn som har ett tips på en bra Rouge??????? säg gärna till då ja ej hittat ngn som jag verkligen gillar!!


Äntligen hemma!

Sitter nu äntligen hemma efter en jääte bra dag på jobbet!
ja bara så älskar att jobba dfär! alltid lika kul varje dag när man kommer dit! arbetsuppg till människorna o allt.!!!

Idag tex så ställde sig ena mäklaren o gjorde vofflor till oss alla... så ja tog en! fy faan va gött de var!
Och de skulle även ha en after work i kväll m en de tackade ja nej till då jag mår ej så bra. början nog få en förkylning .... sedan så hade ja med mig bilen i dag för jag lämnade trista innan jobbet!

Så nästa gng får ja ta o följa med!.
De hade förberett med massa öl, sprit och snacks, tända ljus mm. riktigt mysigt o kul!
Så längtar till nästa gng då ja kan vara med! ääven mina tjej kollegor!

Dagen i sig gick bra, blev klart med annonserna , väntar bara på korrekturen från tidningen och en liten ändring! sen klar!
och imorgon kommer även en fotograf och skall fota mig inför hemsidan!. hmmm. undrar hur ja skall ha håret, utsläppt el uppsatt!?????

spännande!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi är så nära!!!!

Att få klart eller ialalfall ordning till ett normalt kök... vi skall lägga in govlet snart, dagar kvar bara... efter golvet är de dax för att sätta skåpen! (köket) så vi är såååå nära..
Men tuvärr sså känns de ej så!.

Mannen min är ej hemma, samt han är sjuk, då händer de inget!
Sedan har vi trista som vill vara med sin far hela tiden då kan han ej jobba ovh på dagarna jobbar han med företaget. Så då ser ni, de ähnder ej mycket... jo händer gör de men ej så snabbt som ja vill!

ja vill ha klart ett kök, så man kan använda de. leva normalt och få ett golv , slippa ha en plast för vardagsrummet och köket. vi har de för att förhindra att smutts o damm skall komma in, så alla våra ytterkläder hanmanr i vardagsrummet.. så jobbigt. och trista smiter ut där o kommer in fullt med damm som sätter sig på allt. vår svarta soffa. våra o hennes kläder..

ja vill bara få klart. få ett liv!!!!! ja årkar ej!""!!!!Denna oppningen menar ja, fast här på bild utan plasten hängande!

Annonserna gick bra!

Idag var de dagen för annonserna på jobbet. Doick ej lika många som förra veckan men de ärr bara bra då ja lär mig exact hur allt skall vara.!
Annonserna skall vara inne hos mig kl 15 sedna har ja till kl 17 på mig att redigera o fixa in dem för slutligen skicka till mitti..

Och dagen efter får ja en korrektion som skall kolla igenom, skicka ut till alla mäklare , för sedan se om de vill ändra på ngt.. Då får de skicka ändringarna till mig som fdå lägger i dem och skickar tbx till mitti. och så håller ja på till stopptiden .. fredag kl 10... då skall de slutliga vara helt klart!

ja är såååå glad över att få ta hand om annonserna , ja gillar dessa uppgifter,, så kul....
så ni som bor i stan, tidningen östermalm tror ja de är! ( mitti östermalm) där går ni och ser under bostadsannonserna , dessa har ja lagt upp!!!!

kolla spec nästa vecka så får ni en lite önskning med av oss!Ej södermalm utan Öatermalm! men ni fattar:)

Irreterad !!!!!!

Jag är sååå irreterad i dag, eller rättare sagt nu på kvällen, faaan säger ja bara... vill inte gå in på varför!
vissa saker skriver man ej om i bloggen som detta. så bara acceptera... Min blogg, ja gör som ja vill. Men måste få skriva av mig lite även om ja inte uppger problemen!!!

Men kanske kvällen gör mig gladare....Få min egen tid, titta runt i bloggar, oc hakanske lite internet shopping. Då blir ja glad!


Detox kur!


Denna detox kur har jag beställt i tablett form och den ligger på uthämtningsstället och väntar på mig!
Imorgon skall ja hämta ut den och köra på till max!

Nu är de detox till tusen som gäller. Få ut allt skit i kroppen ochs satsa på en ny mat  och hälsa.
Enda som kommer kvarstå är mitt morgon kaffe som är a och o..

Info om detoxkuren!

MethodDraine Detox 60 tabletter

-

naturlig rening för hela kroppen


MethodDraine Detox 60 tabletter
MethodDraine DETOX är en naturlig rening för hela kroppen. Kombinationen av 10 aktiva örter driver ut gifterna och antioxidanterna i grönt te ger kroppen ett skydd mot fria radikaler.

Innehåll: 60 tabletter 

1 tablett 3 gånger dagligen med ett stort glas vatten före måltid. För att hjälpa utdrivningen av slaggprodukter rekommenderas att man dricker minst 1,5 liter vatten varje dag. Renar hela kroppen inifrån på 20 dagar. Under denna period ges varje enskild ört tid att verka. Rekommenderas inte till gravida och ammande

Innehållsdeklaration
Koncentrerad örtextrakt (81,74%): tamarind (Tamarindus indica 38%), grönt te (Camellia sinensis 9,2%), kronärtskocka (Cynara scolymus 7,6%), björk blad (Betula alba 7,6%), älgört (Spiraea ulmaria 3,8%), maskros rot (Taraxacum officinale 3,8%), fänkål frö (Foeniculum vulgare 3,8%), blåstång (Fucus vesiculosus 3,8%), kardborre rot (Arctium lappa 1,9%), styvmorsviol blom (Viola tricolor 1,9%), Maltodextrin. Tabletthjälpmedel: Mikrokristallinisk cellulosa, stärkelse, talk, magnesiumstearat, kiseldioxid. Överdrag: hydroxypropylmetylcellulosa, hydroxypropylcellulosa. Inget socker tillsatt

En nojja-begär!

Har nu en sådan nojja på morötter som jag skrev innan samt solroskärnor som ja sitter o smaskar på jobbet.. perfa mellis eller snacks att ta för att mätta för stunden eller få bort suget efter annat!

 dessa med barbeque smak är de godaste men även de svåraste att få tag på spec i stor förpakning! Så i dag kom min man he,m med två påsar av större varianten av saltade o rostade solroskärnor!!
sååå ja älskar dem!!! nami nami!!!

MEn dessa är ju betydligare bättre alt än godis o liknande jU!!!!.  MYCKET PROTEIN I!!!

Dagens träning!

Igår skall de vara , träningen på kvällen blev lite ialalfall.
jag tog min lilla vikt och körde sit ups samt triceps  så ja kände av det!
fy ffaan va ja har tappat muskler. är så svag.... jag som alltid varit så vältränat o haft muskler...
ja har varit stark, för att spela handboll så måste man ha kraften, styrkan är a & o....

ja har alltid gillar försvararbetet i handbollen , då styrke är viktigt då!
sedna så har ju ja o mannen min tränat ca 5-6 dar i veckan på gym innan trista föddes..  så då var vi stora..

Nu ,, jaaa nu är ja liten, klen och ingen muskelatur för fem öre!
Men lite kul var att de på jobbet tyckte ja såg vältränad ut, hmmmm :) vart då ngng stans????? tuttarna kanske :)
nääää magen vet ja att ja varit tränat på , men den har ja ju inte visat!

Men ialalfall. träningen känns jobbig nu,m svårt att komma in i den men ja tuffar vidare, rätt steg ialalfall. sedan blir de riktiga gymmet! då kommer ja igng mer!


Låång hemresa!

Tog mig låång tid att komma hem från jobbet i dag. vet ej om ja hade otur eller om de tar så lång tid för t-banan imellan tiderna men fick står o vänta i 21 min mellan tågen o sedan när ja kom fram till sumpan missade ja presic pendeln så ja fick vänta 20 min i gen! heheeh!!
så kom hem senare än tänkt men spela roll... synd ja var hungrig bara...

Men nyss ätit en macka o väntar på min man!!!!.... och dotter!
ont i magen,,,, hmmm!!!!!!!!!

Vitamin och Järnbrist!

Nu i dag har jag varit på apoteket och hämtat ut mina recept som jag fick utskrivna från läkaren. Hade tydligen järnbrist samt  brist på  folsyra

folsyra:
är ett slags b-vitamin som man får via föda men ivissa fall  kraävs ex tillskott för ett normalt blodbildning skall ske. vilket kan leda till blodbrist.. dvc är detta pga brist på b-vitamin, folsyra

Där av mitt låga järnvärde säkerligen!
Men nu snart skall de bli bättre med hjälp av Folsyra Evolan 5 mg samt Duroferon 100mg FE2.
Skall äta dessa fram till mötet o återbesöket i maj.. och hoppas på en klar föebättring!


Frukt och spenatVitamin B9 är ett vattenlösligt vitamin, Det finns i kever, torrjäst, linser, bönor, vetegroddar, böngroddarmörkgröna grönsaker som spenat och broccoli med flera. Även i nässlor och nötter. Mindre mängd i frukt och bär samt fullkornsbröd. DETTA ÄR PRODUKTER SOM INNEHÅLLER FOLSYRA!!!!
 Brist på vitamin B9 - Folsyra är ganska vanlig i Sverige!

 

 En nille för morötter!

HAr fått ett sådant sug efter morötter.. köpte en påse med minimorötter på willys i går . eller rättare sagt tre st påsar och hela dagen har ja knaprat på mortätter.. och som tess skrev till mig, nötter. Så jag inskaffa mig en påse med solrosfrön , så gött!!!!:. de är ett bra mellis el tar bort mitt sug att få ta en näve o knapra på!

Spec morötterna...  har aldrig gillar motötter så mycket förr men nu!!!! hmmm mumisgt!
Så nu i tåv dagar har jag ätit super bra, nyttigt och ej ggt dåligt! är stolt på detta med!! ja som är en rikgit göttegris ju!!!!!

bara se tillatt hålla detta så skall de gå åt rätt håll!!!!.
se till att äta mellis och ej få bs fall då klarar man suget och svullar ej över!

jag ser till att alltid ha frukt med mig då min mat under dagarna när ja jobbar o ej vill ta lunch är mycket frukt o grönt! som idag , banan, ( vid lågt bs) samt energi och äpple.. morötter samt nötter!!!!

Och en fullkorns macka med skinka från ett vid t-banan innan tandläkarbesöket för att förhindra lågt bs under o efter besöket!Trista är magsjuk!

Fy faan va äckligt.! Min man hämtade mig hos tandläkaren i eftermiddags och då hade trispie bajsat på vägen, men när vi kom hem o tog ur henne ur bilen såg vi att hela hon var blöt, som hon hade pissat på sig. både framtill o baktill, men de var ej piss utan bajs, rännskita, elelr vatten rättare sagt!

hon bara rinner , de rinner rakt i genom o hela dagen  har hon varit slö, natten sov hos hos svärisarna då hade hon väckt mommo och klappat henne på kinden, sedan spytt som attan på kudde, stackaren, stackars mommo o vaari!!!

Hon sover nu. hoppas de ej håller i sig o hon snart blir frisk!. ja ghoppas ja ej får de då ja jämt måste ligga på sjukan med dropp pga min diabetes! ja har ej råd att bli sjuk nu!
Men detta är ialalfall första gng hon är magsjuk vad ja kan komma ihåg!


Gårdagens träning!

Blev en lite nlätt träning för mig! Bättre de än inget. eller hur?

Jag tog in en vikt från friggisen och körde mage med vikter, 100st sit ups. samt sneda vridningar med viktskivan!

Sedan så blev de lite ben o rumpa samt lite lätt triceps träning då ja vill ta de otroligt lungt för min arm . vill ej pålasta för mycket! så i dag känns de bra. ont men ok!

Ny träning ikväll väntas!
Bättre än inget o en bra start!Tandläkaren!!

Idag har jag varit hos tandläkaren .första gng på så länge då ja har en enorm tandläkarskräck!....
Sista jag var där var på akuten då ja fick dra ut en tand, så nu har ja ena sidan , tuggtänderna ,två st boirta. ser som tandlös ut om ja öppnar käften men de syns ej om ja pratar el liknande!

ja var helt säker på att att ha hål i varje tand. och tanden längst bak, visdomstanden visste ja att ja skulle få dra bort för de har de pratat om sedan tre år tbx!!!

Den var nu så förstörd... så den kommer ja få en remiss till danderyd för att dra ut då min rot är böjd så de kan medföra en mindre operation. om ja har riktigt otur! men de kan även gå som på smör!!

Sedna var ett hål i ena framtanden, och skall byta ut en lagning som är fellagt som irretarar på tandköttet.
Och en liten tandstens rensning .. sedan är ja klar! jehaa .så de var ej så farligt.... ja var säker på att få laga alla då de jämt genom alla mina år varit så!!! har väl lagat var o verenda tand med  stor fyllning, ett antal rotf. mm!!!

Så detta besök var så positivt för mig med!!
betalade endast 85 kr i dag för undersökningen då ja hade 600:- rabatt.... som skulle gå innan man fylllde 30... tur ja har då ja har bara ngn månad kvar!:)

nästa gng är de lagnng på ena hålet samt byta fyllning o de kostar mig 2000:-
sedan nästa vecka är de tandsten ja skall ta itur med.. har aldrig gjort de förr! gör de ont?=???

och remissen väntar ja en på för vsdomstanden!!
sen om ja vill kan ja gå vidare o få en tid till en spec för att kolla pris mm för två proteser. ja vill dock ha tåv st som sitter fast i benet o ej löstag bara. fasiken då känner man sig ju som 80 bast..
så får se om ja gör de eller om ja avstår då hon sade att de var upp till en själv. de är tydligen många som vaäljer att ej sätta in ngr nya då de ej syns o ch de går tydligen att gå så!

så tjänar ja 50.000 kr på de så går ja nog utan två tänder!! heheeh tandlösa catta här!


ja om ngr år!!! heeheh!!!:)

Stolt över mig själv!

Jag är så stolt över mig själv, en sak som kanske är en vardags sak för andra, men för mig är de stort!
Jag hade redan förra veckan bestämt mig för att åka komunalt till jobbet nu mer, då de kostar mig närmre 6000 kr att ta bilen till jobbet....

 så ja skulle hålla mitt löfte. ta pendeln, t-banan o knata sista biten! och de gjorde ja!!
 jag tog pendeln hemmifrån , bytte i sumpan vilket gick så smidigt, nära o bra.... och sedan tunnel banan till fridhemsplan och knatade de sista 8 m ner till jobbet.
Jag har ju aldrig gått den vägen förr, visste inte alls vart ja skulle, bara att de var neråt ja skulle , så ja satte på gps på iphonen o knatade, gick snabbt för att få upp flåstet samt ja visste att de skulle ta en bit att gå men när ja väl var inne i gåendet så var ja framme! sååå smidigt de gick!!!

ja är så stolt över mig själv!
att åka komunalt som ja  inte gjort på de senaste 6 åren trror jag. sedan så är de en stor sak då ja blivit så folkskygg på sista tiden... så de var stort dom faan för mig!

har nu tagoit tur med  två stora saker, först jobbet o nu pendlandet!

detta är ett stort pluss i kanten! och inte nog med de, ja har nu ett buskort heeheh! rött med och fick de för 160 kr billigare pga en kompesation av vin tervädret! tackar.... ja var verkligen värd det:)


Bildbomb!!!!!
Bilderna :
Den sista bilden är på fönsterpartiet i köket...
och de två ovan är från helgen då vi hade vår lilla städ dag hehee! . Vi hade en grävare som vi städade upp och fixade med , där Trista åkte med!!!
samt en  ny bild på huset! ej klart på länga vägar, puts mm skall upp!

och ena bilden är på vårt vardagsrum, ej möblerat o klart. 
Och andra kortet är från vårt v-rum och tittat utåt mot vårt blivande kök/ hallen  ser man en snutt av med!

hoppas ni fattade!!!

Äntligen!

Lite lugn o ro efter en hård men så underbar helg!
Har lämnat tjejerna, handlat inför veckan samt duschat och städat hemma. sitter nu med en kopp the och har presic avslutat pappers jobb med företaget. bara utskriften kvar men den får väntas tills imorgon samma som fakturan som skall skrivas... ja orkar ej det i dag!

Har haft enormt ont... i armen men de går välk över, kanske ej över men åt rätt håll!!! hehehe. kan ju inte bli värre ialalfall!:

Nu kommer snart lite bilder från helgen o huset.. så kolla vidare i nästa inlägg!

Underbart men slut

HElgen har varit helt underbar, tjejerna har haft så kul, och lät på Emilia att hon med haft kul.! hopaps det..
Hon är så välkommen flera gng. men har lovat att nästa ggn är de Tindra som får ta en komåis hit eftersom hon kom lite i kläm o kände sig utanför då o då! Men då har hon varit med oss o hjälpt oss. de gillar hon! Men inget är ju bättre än sina vänner!!!

Efter att lämnat tjejerna i Järva åkte ja hemmåt. mannen min hade med tripsie till sin kusin, hans andra kusin var från finland här på besök..
Så hem kom jag, höll på att somna på vägen.. så trött. och ont , ont ont som faan i armen... glömde ta min tradolan i morse då ja tog den sent i går kväll, och när ja vaknade upp kändes de bra... då skjuter ja uppp tiden lite , vilket ja ej borde göra eftersom man skall ta de samma tid för att få bästa resultat men ja hoppar gärna om ja kan, slkulle verkligen inte gjort de... fy faaaan va ont ja haft!

har tom fått sovit ngr timmar nu för att få in medicinen i kroppen o kunnat orka igen, nu känns de bättre. ont men bättre! kan nju med vara en effekt av veckans arbete som kommer, de brukar ge mer smärta när man börjar såger se men ja har ej kännt ngt.. nu kanske?????

Skall snart ivög o handla mat inför vecka,,,,,, måste ju ha hemma  samt med mig till jobbet så man håller bs bra o slipper dessa hunger känslor när man kommer hem på kvällen!!!!
kort mm kommer under kvällen så ser ni vad vi gjort mm i helgen!

kramar på er!

Fy faaa !!!

säger ja bara.............. ja mår illa. är trött och tjejerna röjjer, de busar o tjoar som tjejer skall göra!
OM JA HAR DESSA PROBLEM NU, VAD HAR JU DÅ SEN NÄR DE BLIR ÄLDRE????

ju större de blir ju större problem blir de ju! stämmer det? ja tror det!!!!
nu sitter de o pillar i mitt hår. så skönt! o de gillar det...


En liten kille med ett hjärta av stål!

Vill ni följa en blogg om en liten kille med ett hjärta av stål.! spindermannens blogg som ja kallar den för!

De är min svägerska Kattas son som har ett hjärt fel som  de kommer opera honom för!
Han har en tuff tid framför sig både i väntan på operationen samt efteråt för att bli frisk!

följ denna mysiga o underbara familj i deras liv genom bloggen!
Katta skriver som de är gurra som skriver , på så sätt blir de mer personligt och man får gråten i ögat!
ja har fällt ett antal tårar!:(

http://spidermansheart.bloggplatsen.se/

klicka in er o läs som mig!


Allt eller inget!

Nu är de nya tag för mig som gäller.. ja kommer köra allt eller inget. de har jag bestämt mig för!
Ny strart i morgon, eller nu rättare sagt...
Bara sträng måste ja vara......... straffa mig själv vid felsteg....
och ge mig själv belöning vids ngt postivit!!!

kan de vara mycket svårare??????????????????????????????
En sliten C inför en kul kväll förra veckan!Äventyrsbad med kidsen!

Idag var vi på vårt alladeles egna äventyrsbad här i orten! de har ett mindre äventyrs bad som jag var för första gng på idag, mannen min var där förut me  Trista. Men nu var de min tur att följa med!

hade lovat tjejerna  o ja är glad för det. fasiken va kul de var. ja som ej badat i simhall på säkert 10 år!
Var rikigt varmt  o skönt samt alla gillade de. Tejejrna höll sig vid oss, så de var inga problem, skönt va de med att de var en liten bassäng eller inte så djupt där..
Tjejerna åkte rusch kanorna hela tiden, ja åkte med!

vi gav även oss på den störa äckliga kanan... fasiken va den var äcklig. ja skrek.... tjejrna ville åka , o de gjorde dem, men de grät även efter, Emilia var den som avstod!!! förstår henne!
Men ialalfall dagen var toppen. hela två timmar var vi där sedan var de dax att gå upp, ngng unge hade skititgt i bassängen, urk... så äckligt!!!

Efter simturen bar de av hemmåt. vi kom hem då var jokke mfl här o röjde träd samt hade hjulastaren för att röjja bort snön och alla skit vi samlat på oss! fasiken va välstädat de blev!!! men imorgon är en till dag!
De myysifgast med allt var att de hade tänt grillen så vi grillade korv två gng i dag. tjejerna åt sina krovar med bröd. dricka samt bullar.... sedna efter ett par timmar gjorde de om det.... var de mysigaste jha vbarit med om på länge... solen var ju toppen skön i dag. varmt som attan... så vi satt o röjde ute hela dagen!

såååå underbart!!!...
nu på kvällen blev de läsläsning, städning och busröj på kidsen!
tripsie somna nyss, och mannen jobbar p¨å huset. tjejejrna spelar spel! och ja är segare än segast!

ang badet så är de en sak ja kommer göra med tjejerna varje helg! så bra pris med för hela familjen.
De har även ett mindre gym dör med de maskiner o fria vikter ja behöver så ja fubnderar på att skaffa kort där!
kan ju gå innan el efter jobb. och är närheten till tristas blivande dagmammma.
samt är man hemma o mannen hemma så är de nära dit o billigt meed var det.

1000:- PER TERMIN EL 1500:- PER TERMIN MED BAD! OK PRIS TYCKER JAG!Gårdagens Jobbar outfit!

Joahaaa... då kommer gårdagens jobbar out fit! En klänning som har legat i lådorna i två år!.
Såg verkligen som ny ut! och lika skön med var den!

blev snyggt tillsammans o jag tycker om stilen samt skönt" de är viktigaste. Inte kul att sitta på kontoret i kläder man tycker är obekväma o jobbiga! så som häromdagen då ja hade jeans, de känndes som de satt åt som attan i magen när man satt ner!


Styrketräning samt pass!

Nu har jag bestämt mig, jag kommer försöka succ komma igng med min träning igen! Då jag ej tränat sedan oktober så måste ja komma igng sätta fart o få fram motivationen igen!

Eftersom ja nu kommit igng med jobbet men är under prosses än så som de känns som. så är nästa steg träningen!
Fick veta att de finns bra gym i närheten, både sats fridhemsplan, men de låter ej så kul! sedan finns friskis o svettis både vid fridhemsplan samt lindhagen, ser mer ut som de blir lindhagen då de är mindre folk, nytt o fräscht samt de har bra gym med även bra pass! vill köra core samt bodypump!!
Mia: skall vi ta ett pass igen nästa vecka!? b-pump???

Jag måste bara komma igng!!! de e inte så lätt men samtidigt så mår ja så otrroligt dåligt av att ej träna då ja tränat sedan man var barn!! SIST KÖRDE VI SÅ HÅRT , SNACKA OM MAN VAR STOR DÅ! MYCKET MUSLKER.
 konturer så de var skit snyggt. saknar så det!!!!!
vill bli tajtare bara, sedan se lite muskler! måste måste måste!!!!
så snart så!

kan ju börja med löpning nu när de är vår!!!!... har ju så fina vägar här vid slottet, så de kan ju inte bli bättre???!!!!Tradolan!

Morfinliknande smärtstillande tradolan har jag nu ätit sedan 05 då jag fikc min skada i armbågen som resulterade i operation för att frigöra mina nerver som kom i kläm efter en handbolls match där armbågen hoppade ur led!

Efter operationen blev smärtan aldrig bättre. efter flera års utredning med läkare, sjukgymn mm så har ja för typ två års  sedan fått svaret: kronisk nervsmärta....
kommer få leva med de resrten av livet, men bara för att mna har de så betyder de ej att man kommer ha lika ont hela tiden!
Men har varit tvungen att ta tradolna morgon o kväll för att kunna LEVA.... jag kommer ej upp ur sängen annars, samt  jag sover endast ngr timmar per natt. ej då i sträck....
Men de är ngt ja nu är van vid  så!!!!!

Men nu känner jag att ja skulle vilja sluta, eller försöka ialalfall. dra ner på de o prova att klara smärtan själv!
Men måste då ha hjälp!!!!! för  jag är beroende bla!!!!!

Om jag ej tar dessa blir ja seg, ONT och slö. orkar inget.....
jag måste försöka!!!! jag vill klara ett liv utan dessa..Men är läget rätt???? nej inte nu då ja startat jobbeto då är de lätt med återfsall.... så jag får vänta ett tag... tills ja fått struktur på de hela!!

jaajaj de var om mig o min tradolan!!!!! Känner mig som en knarkare!!!!
Dans studio!

Endans studio har vårt hem blivit till då tjejerna dansar mer än aldrig förr! De dansar till allt!
Spec High school M. Som de så älskar!

Snart skall vi upp till C för att hyra en film de vill se... hopaps de har filmer som de vill se.. man vet ju aldrig, alla har ju så många olika viljor!!!
Igår såg ja twigh light new moon filmen så bra , ja gillar den!!!!. men fasiken va dåligt slut! blev riktigt förvånad över att den slutade så!!:( de var  negativt!


Fullt hus med barn!

Idag eller rättare sagt hela helgen har vi fullt hus med barn hemma.
Tjejerna är här, trista hemma och tjejernas kusin Emilia ät även här o skall stanna helgen ut! Riktigt kul både för mig samt tjejerna!

De har så länge velat aTT HON  skulle med hit men eftersom vi bott som vi gjort så har ja sagt att de fått vänta tills vi kommit in ngt lunda i boendet. Så nu är  de dax, .... här e hon.. Jätte kul då jag kom ihåg när hon var liten bäbis, spenderade mycket tid med hennes familj när ja var med M, mitt ex.. Tänk nu, så stor hon är. fattar ej  att tiden gått så snabbt!!!! helt otroligt!

Men helgen skall bli super mysigt... imorgon skall vi bada. såååå kul!

Blodsockret!

har i dag varit bra. Legat typ under 10 hela dagen dock ngt enstaka över men så är de nästan jämt!
Kan vara att man kollar bs då de är på sin topp, där av är de bäst att kolla bs minst två timmar efter maten o ej tidigare, för att få de rätta värdet!"

Men när man börjat nytt jobb mm så vill ja vara säker för att ej få höga värden o sånt så där av kollar ja mitt bs typ konstant!!!!
Men bra har de varit de sista dagarna förutom i går då ja får verkligen  ta mitt ansvar o sånt! :) sånt händer men i dag var ja mer förberädd.. ja hade frukt o åt innan jobbet.... bra de !


Magsåret som löste sig!

Nu skall ja berätta om mitt lilla magsår som ja trodde ja skulle få panik över.
Jag kom till jobbet. Skulle kolla mailen för att få en korrigering av annonserna som vi lade in, och de hade kommit men ej dessa sidor som ja skulle ha med utan en halvsida på tidningen fattades dvs 5 st annonser.
Ni kan ju bara tänka er hur de skulle se ut! 5 st annonser som skall visas komman de o näst kommande helg o de finns ej med i tidningen!. hmm

SÅ min arbetskollega som hjälper mig var ej där o kom ca en timme senare, där satt ja så nervös, försökte klura ut hur ja kunde lösa de mm. kollade även mailen för att se att ja verkligen fått med allt mm. o de hade ja!

Så när hon väl kom berätta ja som de var. men som tur var var inget fel utan de från tidningen kan skicka så enklasaker, att de fattas annonser , ett uppslaga pga de är för lite text, el bild mm som ej inkommit så de får vi kompletera med sen, men inte fatta ja de. men nu vet jag!

de löste sig!!! svårt att förklara över nätet men de gav mig ett magsår ialalfall.. heehhe! not goood!
Men ialalfall så har de varit en bra dag. mycket som attan attgöra men de är bara kul" då lär man sig ngt ju!!!


Sen dag!

Idag gick ja inte från jobbet fråns kl 17.40... blev en sen dag. Men de sjukaste var att de kändes bra!
Ingen stress el liknande för att komma hem. Har ju mannen min som tar hämtningen av trista så ja kan koppla av..

Mycket var de att göra på jobbet. Hade korrigeringa av annonserna som gav mig ett stort magsår när ja kom till jobbet..
Men de berättat ja om så fort ja kommer hem, nu bär de av att handla inför helgen mm!
synes snart!
 pöössss

Morgonen- mycket att göra

Morgonen startade bra förutom en gnällig tjej, men så blir hon då mannen är hemma o ej bajsat på ett par dar!
Idag så lämna mannen min tjejejen så ja  kunde få en del gjort. Så skönt då nu n'r man jobbar så hamnar saker o ting på högar.

Avklarat:

* ringa Leedspeaker o fixa nytt bokföringsprogr.
* Ringa trafk /vv för avställnign o skattefrågor om bilen!
* Fixa md banken, kvitton, betalningar o andra samtal. (mycket)
* städa!

Fick allt detta gjort ,så skönt!
Nyu bara fixa sista månaden till vår revisor för att kunna på över i mail en sie4 fil för att lägga in i nya bokförninings systemet...  hoppas ja klarar detta:)

Nu fix för dra till jobbet... jehaaa. korrigering av annonserna, jippi!!!!!


Gnälligt barn- magont

När vi skulle natta tripsie ,så  var de svårt. fatta ej varför men sedansomnade hon, vaknade upp efter en 30 min av galskrik. knep i magen, hon drog upp benen o man hörde på henne att hon hade ont. Man verklige nsåg de på henne.
stackaren... kan de var amjölken som vi succ börjat med som orsakar detta? eller bara magknip...
Nu har hon somnat åter igenm udner denna tid ville hon bara vara med sin far, ja var ej till hjälp för fem öre..

Hoppas nu hon sover gött. ingen  mer magont här.. vill kunna sova lungt. för hennes skull.
hoppas inget är på G nu bara!!!!!


Dålig mat - Dåligt blodsocker!

Går verkligen hand i hand med varandra. Kan jag vara ett levande bevis till.
Idag har ja bara ätit innan ja åkte till joibbet. sedan så skulle ja äta ngn frukt mm på jobbet men glömde ta med mig o all frukt på jobbet var slut!:( som tur var hade ja en bars med mig men inte mytcket  att hurra för.
Så ja fick kläma i mig den samt vatten o cola light.. magen kuttade och ja kände mig hungrig men de övergick snabbt.
Sedan när ja kom hem så slank två finska piroger i mig , snabb enkel mat som går ... mitt bs låg dock då på 12 eftersom mitt bs blev fel av att ja ej ätit o fick i mig baren utan insulin..: inte bra där!
Och pirog i sig är väl ej de bästa altn... men de fick bli. Och nu får jag lida av dagen som jag självförvållat....
Hade ett bs på 16.9.. kände de i munnen, ( vi diab vet hur den känslan är) sedan sådan törst.... oc h mår piss. inte så som ja skulle ha mått om jag hade pumpen, då hade ja legat med ketoner o spytt, så de är mycket bättre att ha de så här!!!! tackar för det!

Men nyss tagit 6 enheter insulin, tror de i slutändan blir för mycket men hellre de än högt  tycker jag!
Skall kolla bs innan ja lägger mig" NU KOLLA PÅ FUSKBYGGARNA SEDAN JOBBA LITE:)
saknar pumpen dock ibland!


Seg i huvudet

Är jag i dag. snacka om att ja känner av de, men de är så som de skall vara...Nystart på jobb då hörs de ihop..
Imorse när jag skulle upp på morgonen, vakna ja upp bra. jag är nu under dessa dagar full fart i kropp o ben. känns som man går på adrenalin hel tiden, o jag väntar nog bara på att smällen kommer ,då ja blir super trött för även om ja är de så känns de ej av så länge jag håller på!..

Men väl vid vila så är jag seg....
Imorgon ringer ju läkaren mig ang mina provsvarer, som ja vet är ngt fel på. Mina blodvärden då ja nästan fått svar på de igår! så imorgon vet ja mer!: kanske ja blir en durasell kanin då????

Jo just de. jag gikc in i dag på vvår hemsida, såg att ja låg uppe där under medarbetare, så glad ja blir! ett kort som bara fattas, men de kommer! ja blir glad för sånna små saker!:) de förgyller min dag!!!!


Vilken toppen dag

Dagen i dag har verkligen varit fantasktisk. ja bara älskar dessa dagar som denna.
Började med att vakna upp tidigt , gå upp o mysa med Trista, kolla på pippi o ligga o dra sig i soffan

Sedan frulle o fixa till sig, för att åka bilen mot svärisarna som hjlpte oss i dag med trista.... men när ja hade åkt ut från vårt hus så kolla ja på klockan o de visade sig vara en timme för tidigt. Så de vara bara till att vända på cadillacen o åka hem ifgen,,, en timme till som ja fikc ligga o mysa med tripsie. de var då verkligen mys. Så underbart söt o mysig hon var i dag..

Sedan så åkte vi... började nämligen jobba efter lunch, men kom till jobbbet en timme tidigare. men då fick ja mer tid att kunna gå igenoim allt ja gjort i går!!!
Så sen blev de full rulle. jag har verkligen varit i farten hela 5 timmar i dag. fått en stor del gjort.
Var idag mer nytta än besvär kändes de som, eftersom de är mycket jobb att lära upp en ny person arbetet!

Idag fick ja mer ansvar. jag fick hand om all annonsering, så allt som kommer ut i tidiningen "mitt i , innerstan" de har ja redigerat o lagt in" känner mig så duktig!
Så Madde, läs o njut du som bor i stan, även du Milla!!!

kändes skönt att få ha ansvaret, men bad även T. att kolla igenoim de innan ja skickade iväg de till tidningen.
Imorgon är de korrigering av de. Då lägger ja in de objekt o sånt som fattas.Mäklarna har tid till kl 15 att kunna fylla på med text o bilder som de kanske ej fick med i dag!

Jag lägger in objekten i en spec ordning, dyrast , innerstan, samt vilken stl p¨annonsen de skall vara. Sedan skall texten vara på ett spéc sätt med..Allt som ja skriver kommer med, tidningen redigerar ej det.
Utan skriver de ´fel o ja ej rättare de är det mitt fel! Så mycket ansvar:)

Sedna gjorde ja lite förelappar som delas ut innan visning!
 och även mitt t första objekt info blad! de som ni får då ni går på visningen, ja fikc läga bilderna , vilka bildr ja vill ha och sedan skriva ut i en bilaga. och ge till min chef som skulle ha till sin visning! spännadne men han gillade det!pusssst:)


Mycket att göra

Nu har jag typ suttit vid datorn sedan jag kom hem, betalat räkningar, fixat med företags papper. bloggat lite, men mesta del gått åt företaget.
Man får ju passa på när barnet sover. För ananrs får man inget gjort!

Inget till att hjälpa mannen med bygget. de fick han klara på egen hand. Skulle gått ut o fixat miscrolit på väggarna men kom ju då på företagspapprerna.. Så de blev det! Men så skönt at fått de gjort! De är ngt som ligger o tär på en!..

denna månad är en fitt månad om jag får kalla det för det. Massor av räkningar samt ngr dagar på måanden efter som feb är endast 28 dar. De känns med ngr tusen kr mindre!
Och inte nog med de, man har böter att betala. Ingen roliga böter heller...
Så blir de av att ha bilen parkerat på fel ställe vid fel tillfälle.. coh lite annat:)

men men man lärs sig väl?

Nu skall ja dricka mitt the o mysa. kanske kolla runt lite men tytcker nu de är så dåligt med sidor på nätet som intreserar mig! som med bloggar. folk uppdaterar för lite... inget kul, de gör att man tappar intresset..
Har ni ngn bra blogg som ja kan läsa! säg till!!! ja vill ha nya!

jo , en sak till som jag glömt!
ringde min läkare i dag. skulle försöka luska fram provsvaren men ssk vägra svara utan sade att läkaren tydligen kommer ringa mig i övermorgon, frågade då vad de handlade om, skulle vara ngt ang mina prover för järnvärdet blodvärdet..

Måste ju vara så att de ligger lågt, varför annars skulle läkaren ringa mig!
Han var ju även ölvertydag om att jag hade lågt värde, ja var blek , vita händer mm.
Samt ja har lätt att  få lågt blodvärde, har tidigare fått blod ersättning i dropp pga detta samt när ja födde trista låg mitt värde nere på 80.. man skall ligga ruint 120-130
tror jag!

men men får svar om ngn dag! kanske blir till järntabbletter... men de är dock då bra. svarar på mina frågor om varför jag ständigt e så trött!!! över trött alltså!


Från morgon till kväll.

Med start imorse redan vid 07 på morgon då kl ringde. dax att gå upp och sminka mm inför en dag på mitt underbara jobb. jag som längtat...
Så jag tog bilen tidigare eftersom de är så köer på morgon kvisten, men hade väl tur, kom till jobbet ca 45 min tidigare så ja kunde koppla av. Känna på datorn mm innan morgonmötet med vårt kontro samt kontroet på söder..

Sedan så fick ja testa på lite nya saker så som lägga ut mer info i capitex (dator prog ) de kör i ... Lade ut infot om objekten samt fick även ta reda på mer information om föreningen genom att söka på årsredovisning, google samt ringa förenings kontaktpersonen..

Sedan lägga in den infon.
Och fick även igng min mail o fick tillgång till derasaffärs system de jobbar med förutom capitex... dialog heter de.
Och på slut kanten av dagen fick jag även lägga in och justera o fixa i annosbladen ( eller objekt bladen ) de som ni får då ni kommer o kollar på en lägenhet där allt info om lägenheten står!

Jag fick välja vilka bilder jag tyckte passa in och hur många bilder per sida jag ville ha det.
Se till att allt fick plats på de sidorna mm..
Så de var kul att få själv bestämma .... få egna ansvaret!!! riktigt kul!!!!

Imorgon är de annonserna i Tidningen mitt i som gäller!. lite små nervös eftersom hon en gng redan vista l´mig men ja är dock nervös.. kom ej ihåg allt då de var andra dagen på jobbet för mig"!
Så önska mig lycka till!!!

Dagens Ute outfit får ni om ni vill se. Blunda annars!

Dagmamma platsen!

Idag när jag satt på jobbet så ringdesamtalet jag väntat på från kommunen... De gick bra-
Vi hade dokc rätt till dagmamma platsen som vi tidigare blivit erbjudna. Men dock senare tillträde till den!

trista kommer brja inskolningen den 6 april.... eftersom dagmamman kommer nu ha en veckas semester samt sen kommer påskveckan som är ledig... Så vi får köra igng efter påsken!

Men då med fulla drag! ja hoppas dock på en lättare start än tidigare o samt hon har bara 5 st barn som bara går deltid  så trista har då mindre skala barn att träffa vilket innebär minde sjukdommar förhoppningsvis!!!

Så nu är de bara försöka få ihop tiden o jobbet mm mellan mig o mannen under denna tid tills hon är klar!
Hur???? ja de får vi se! orkar ej ta de idag då ja har tusen saker i huvudet just nu!!


Barcelona!

Jippi, skall man säga så????
Jag fick i dag höra en rolig sak.

Arbets kamraterna skall nämligen på en resa till Barcelona i mitten av juni, en resa med enbart nöje. Bo på hotell, shoppa och ha de allmänt kul.
Och de pratade dem om redan första dagen men inte hade ja ens tänkt tanken att ja skulle tillhöra dem, få följa med!
Men så idag kom de. Ena delägaren frågade mig om jag skulle följa med till Barca... DÅ sade ena assistenten att klart du skall med men kolla med familjen om de går bra , så återkom snarast...

Tänk er.... ja o Barsa.... så kul... ja som skrev ett inlägg i går att ja så ville komma ig´väg... och inte bara de. jag är nog mer glad över att de är typ två tre månader dit o de räknar o ser mig som en i laget. De ser långsiktigt på mig! De måste ju betyda att de är redo att satsa på mig?????

Det glädjer mig mer än själva resan!
Så nu är de upp till mig att bara säga tack, självklart följer jag med!!!!
Nu är de in tur att få åka o gå på företag saker då min man tidigare gjort de. som julfester mm då ja suttit hemma!
SÅ glad!

Nu är de bara önska sig pengar i 30 års present så ja kan shoppa i fulla drag i Barcelona!!!


Mysiga staden Barcelona!


Ny kategori

Skall inskaffa en ny kategori som heter Jobbet... Där jag skriver ner allt ang hur de går, vad som händer mm under min nya tid på arbetet som Fastighets Mäklar assistent På Mäklarhuset.

Eftersom detta är en ny erfarenhet för mig och är mitt nyvarande dröm yrke som ja verkligen älskar samt att ja är på uppgång till full arbetstid efter en tid skada och rehabelitering från min skada...

Så kolla under : jobbet...


Nu är de dax

För lilla mig att sova. skulle ha gjort de för länge sedan men du vet barn o allt där intill.Och de att min man kom hem efter kl 18.... så allt blev försenat! heeheh! sånt som händer!

Fick idag reda på att tristas gudfar skall ha dop nästa helg .så vi får se om vi kommer iväg. är nämligen i finland. tar ett tag att åka spec om man skall hinna vara på jobbet måndag morgon o inte förlora tid på fredagen heller!

Så de återstår att se. måste ju kolla upp att resor finns! men va skönt de skulle vara med en tripp, komma iväg.. hoppas vi har råd! heehe finland kan vara dyrt ibland :)
Annars blir de Parti hos Annelie och Lasse! de är inte dåligt heller!!!:)

Nu skall ja sova så  jag orkar upp tidigt imorgon, kl 09 skall ja vara inne på kontroret!. dax för jobb för mig!"j ippi... längtar så mycket..... vill lära mig allt nu!!!
Ont i magen har ja fortfarande. jobbigt.!!!! så nu bye bye! hörs imorgon!


Snart 30 år

Fasiken oxå.................. ja blir ju


År snart... imaj... hjälp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har sådan längta till att få komma iväg. en tripp med en vänn, Madde min eller min man om hon ej kan och orkar..

Antlinge till ett varmt ställe, helst de. typ Egypten el turkiet..
Annars en weekend till typ Amsterdam eller London, Paris eller liknande med min man  el Madde!!!

Men de är  ju inget man vill bara boka in så där. allt kostar pengar mm.
Så en bra födelsedagspresent är ju en resa, el pengar till en resa el liknande..

De är min dröm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ett citat:
 Det går åt helvete också för dem som följer sin dröm, men då har de åtminstone följt sin dröm

Hoppas de inte stämmer in på mig!.. ja vill följa min dröm men  vill ha lycka med av detta.
Sedan så kommer vi även ha en inflyyt samt bröllopps fest. Där vill ja med önska mig en resa med min man, en försenad tripp, en smekmånad! kan man de ?Min bröllopsdag för ca ett år sedan!... kanske då man är utomlands med sin man? vem vet!Bara Motgångar?

Har vi bara motgångar denna vecka????
Känns verkligen så just nu, då vi kan börjamed i frdags fick veta tt vi fick en dagmamma plats till Trista , sade då i sin tur upp dagiset som hon endast vistats i två dar.
Idag var ja o hämtade upp hennes s saker hon hade där, berättade för personalen om hennes kommande dagmamma mm.
 Som ja även skulle besöka i dag... Ringde upp henne för att kolla upp adresssen o tid. jahaa. då kom slaget iu ansiktet... Hon sade att hde måste ha blivit ngt fel, att hon hade fullt o de var en som hette rasmus som skulle börja.. och att hon je kunde ta in flera....
SÅ hon hänvisade mig till kommunen som ja skullle dividera med!.

Så ja ringde upp , arg o förvånad, lika så förvånad var tjejen som ja pratde med o haft tele kontkat med ang platserna ... hon skulle kolla upp detta o återkomma under dagen.. har bara sådan känsla att allt skiter sig:(

Hur jävla ärligt känns de att lämna trista till den dagmamman om ja nu i sin tur får henne ändå`
Hon pratade om ngn som hette rasmus redan när ja ringde första dagen o trodde ja var hans mamma.
Så idag sade hon att de var han som skulle börja, men när ja pratade med kommunen så hade dem tackat nej till platsen.. skumt eller???????????????

Känns ju lite konstiogt, ngt som gör att ja backar undan!! eller hur skulle ni känna er?
jajja vi får väl se. kanske står utan plats o ja som börjat jobba!!!!:(

Sedan nästa motgång, min mormor ligger nu i sin kista, ja är ej där.... känner mig som en svikare, mår piss  ocxh ångrar lite att ja ej gick. Men samtidigt så tänker ja tbx o hatar sättet de gjort de på!
Är ledssen med för att min mamma blir ledssen att vi ej kom, inga av hennes barn kom, Min bror kkunde ej ta ledigt pga kort tid innan vi fick vetqa att de var dax, min lillebror är så ledssen o sånt, han är dock mindre   (född -95 ) så förstår om han inte tycker de är kul att gå!!!

Så inget stöd för min mor,,, ledssen som faan förde med.
Men får gå o spendera min egna tid där!!! med min familj, lägga blommor o mitt lilla lamm som min mormor hade fått av mig på gravplatsen och Berätta varför o hur ja känner det!!

och sen kommer de sista. Min dotter blev så ledssen av att träffa mig idag. hon ville ej va hos mig, ville bara till pappa o svärisarna.... vände ryggen åt mig i dörren , och grinade länge, inget som dög!

varför varför är denna tiden jobbig. ja pallar ej det längre...................................
tur att ja återgår till k´jobbet imorgon o får tänka på annat!!!!!Är någt jag så saknar just nu och behöver i fulla drag! så har ni lite över så tacksam att ta emot!:)

Lee Barnkläder

har jag igår fyndat till ett pris som är som gratis!
Lika bra då de är billigt. menar då billigt...

Så en jeans kjol samt en t-shirt till tripsie blev det!!!
Snyggt va????
Begravning imorgon

Imorgon har min mormor sin begravning och jag kan ärligt inte säga om jag kommer att gå...
jag vill för att min moromor var som min mamma, hon betydde så mycket för mig...
vill kunna finns där, kunna säga hejdå mm men mycke gör att ja tvekar..

stora orsaken är att min moster som är ingift ortodox, ( mannen är från grekland).  har gjort så att min mormor kommer begravas ortodox fast hon ej ens var troende, ej ens kristen... och spec INTE ortodox...
Hon bodde hos min moster innan hon gick bort, min moster ställde upp och tog hand om mormor så mormor gikc med på att döpas för att inte gå bort odöpt. Men de jag tror hon inte visste var hur de skulle bli efteråt..

Att de skulle bli sånt bråk, eller tråkigheter, att en ortodox begravning ej är som en kristen, som en vanlig.
De är vissa regler som jag bara Vägrar att gå med på. så som att bära en slöja i kyrkan, de skall vara öppen kista, man måste ha kjol ( de kan jag gå med på) sedan så åker vi vidare till skogskyrkogården där de säknker ner henne o sedan häller olja över henne....

Jag pallar ej det... Ok om min mormor var ortodox el troende men hon var inte de för fem öre. Sedan så vill inte mormors andra barn ha öppen kista mm men ingen vågar ju fan inte säga till min moster..
Samt att vi fick veta begravningsdagen i torsdags, alltså bara 4 dagar på oss tills de äger rum!

Måste var K. som planerat detta för att de andra syskonen ej skall kunna ändra sig om ortodoxa begravningen  ..
Jävla besviken o irreterad ja blir!

Ja gör nog som min bror, går ej på sermonin utan åker till skogskyrkogården med min familj efteråt o gör en egen avslutning och säger hejdå till henne på mitt sätt.
På ett sätt som jag kan STÅ för. på ett sätt som är jag! För om jag går in i kyrkan med en jävla huckla ( slöjja ) på mig så är de ej den person jag är. Och mormor var de viktigt att vara sig själv!

Hade hon vetat detta så hade hon ej döpt sig!


Inte nog med de. Jo K. säger att hon skall ligga med deras familj i familjgraven, snacka om egotrippad..
Min mormoir hade dick 4 barn o då skall K ta egen rätt på mormor.... för att hon gjort henne ortodox.!
JÄvla Idiot säger ja bara.! Är så jävla förbannad!!!

Hon har tagit min mormor från mig känns de som!!!!! förstår ni mig?
Sorry men sant (Husbygget)

Tuvärr så har ja inga kort på köket sim ja tidigare lovat. Men de kommer. snart så:) Ha tålamod!
Idag blev ialalfall tapetseringen  klart i köket. Skulle även ha dessa tapeter vid köksdelen med men nu när vi fått upp dem vid matsalsdelen så tyckte vi att de räckte mycket väl där!
De var i sig ganska maffiga o ch sedan så var färgen ej den rätta till vårt svart högblanka kök. Så vi får se hur de blir, om de blir målat i vitt med en glasskiva eller om vi sätter ngt kakel /liknande en bit upp med vitmålat resterande. Tror de lutar mer mot vitt med en glasskiva...

Ganska snyggt att ha de vitt o sedan ser man hela köket maffigt i svart.... eftersom tapeten blev maffig med.
Och vårt mat resp kök är öppen planlösning, så allt hänger samman ....

Nu  sitter ja nyduschad o myser i soffan, måste gå io fixa håret men orkar ej resa mig från soffan..
varit en hektisk helg känns de som, tiden har bara flygit i väg..

Sitter även om funderar mycket. vet ej säkert på hur morgon dagen blir... de gör mig skitförbannad....

Ta vara på livet- man vet aldrig

Skall jag verkligen ha som motto varje dag ja kliver upp ur sängen efteratt läst lite i denna blogg:

Annas blogg-  klicka här för att komma till länken

Hemst som fasiken när mna läser. Hon skriver om wsin kamp i sin sjuka kropp.
Hon har en man o dotter på ngr år  Och levde  med hjärntumör , epilepsianfall mm.

Ilördags gick hon bort... Läs mer , Det är verkligen en blogg som man gråter till när mna läser..
Jag gjorde de. kommer lusläsa den imellanåt när tiden hinns åt!

men gör som mig , gå in o läs. Så efter de tar ni verkligen varje dag i sänder o lever efter den.


Husbygget

Idag blir de forts med jobba på huset, dvs köket. Kommer tapetsera en del, så kort kommer under kvällen om ni blir nyfikna. Sedan så är nästa garderobs basen el de som skall vara klart nästan klart. bara skjutdörrarna som typ kommer senare då de är beställningsvara på de.

Men så snart som i veckan kommer nog golvet läggas. snacka om skönt att få slippa allt slipdamm mm, man blir ju fan tokig av det. Samt att kunna komma in i hallen direkt o slippa gå genom halva huset för att komma till vår boende del... sedan hänga av sig där mm... svårt att förklara men ni som vart här förstår!!!

jkommer snart leva som en normal familj...

Kareoke och trevligt sällskap

Igår hade ja så kul, länge sedan jag var ute och umgick med mina vänner. Har varit flera gng jag varit på väg men sedan s har ngt alltid uppkommit imellan, spec vårt husvbygge   som är prio.
Så många gng ja sagt nej till Jenny, dåligt samvete där .så nästa gng måste ja med henne:)

Men igår iallafall. började med att kolla på Mias handbolls match ( mitt förra lag) och de vann, de spelade så bra.
Riktigt kul att se hela ldaget i delaktig i spelet o inte bara Malin och Tove..
Nu var de jämt mellan alla spelarna o alla var lite mycket värda! riktigt kul det!

Sen bar de av hem till Mia, vi förbedde maten och snacka skit medan mia sprang runt i underklädero  villade eheheh!" efter matchen ni förstår:)
Sedna blev de taccos, tårta som efterätt!! mumsigt.. åt lagom så man blev mätt och mitt bs höll sig kontrollerat under 10 hela kvällen..

Sen åkte vi vidare in mot Odenplan för en kväll med Kareoke... ett eget rum som vi satt o sjöng i, man ringde på klockan för att kunna beställa de man ville ha!
De bästa med allt var att ja träffarde två fd vänner från högstadiet som ja ej träffat på 13-14 år.
Anna och sissi. bägge wsom ja då var vänner med!!!!!

Sissa har ja dock träffat lite snabbt i mias sällskap..Riktigt goda tjejej som ja gillar lika mycket nu som då.. hoppas vi ses snart igen:)
Jag avstod från dricka då jag visste ej hur de skulle gå med Trista och hade sån fruiktans värd tandvärk. mm
Var faktiskt sugen på dricka hel kvällen men agerade chafför istl...
Jag tog mig dock en cider innan middagen!!! gött!!!!!!!!!!!!!!!!! men de kommer flera tillfällen.

Jo ang min lilla present till mia,, eftersom de kommer ha gemensam fest i april så köper vi ngt då till dem men ville a ha med mig ngt.
Så en fin fin buket från blomsterbutiken , rosa blommor blev de. sedan åkte ja runt halva sverige, barkarbyy rättare sagt för att leta en Fisk till henne.. Ni hörde rätt. En fisk!"

Skulle hitta den fulaste fisken ja såg men alla fiskar lever ej med varandra. de måste vara typ samma fiskar o ja visste att de hade guldfiskar så de blev en sötis, en prickig guldis!


Men min var snyggare o finare!

Inte nog med de, den fick även uppleva sin första handbollsmatch.. se sin ägar stor spela i målet!
Och va med på efterfest mm sedan in i huset med sinna vänner! heeheh!

Hoppas de blev en glad överaskning, lite annorlunda o skum men lite kul!
Bild - Utgång

Här kommer en som ni får börja med!Sen ser ni bilder på Mia... om ja får tillstånd! heeheh

Dax för förberedning

Har nyss varit iväg en sväng. Kört in o fixat lite smått till mias present. Hon blir nämligen 30 ÅR IDAG gRATTIS GUMMSAN!!

Snart skall ja sminka o klä mig för en kväll med Mia o gänget, bara tjejer... Först kolla på handbollsmatch där födelsebarnet spelar, för sedan en middag hos Mia, sen blir de utgång till stan. Hon har hyrt ett kareokeställe vi skall sjunga loss på"

skall bli riktigt trevligt. ja behöver detta även om jaej har ork .
Men har bestämt mig för att ej dricka då trista är sjuk, hög feber  och just nu inne på sjukan för att undersöka öronen... ja fick permis att stanna hemma..Är ju med henne dygnet runt annars!

Så villl kunna vara tillgänglig om de är ngt så ja kan åka iväg. eftersom hon har en tedens till att få kramper o sånt..
Men va trött jsa nu är... måste hita vad ja skall ha på mig o sen påka till barkarby för inhandling av den bästa presenten ,, kan ej avslöja nu men hon ´kommer få si g ett gått skratt . berärttar o fottar sen så ni se!

bilder kommer imorgon... skratta kommer ni göra!:) de gör ja ännu fast ja levt in mig i presenten ett tag... Min man som kom med iden..

nu fixa.. kanske kommer med ett outfit kort innan ja ger mig av om ja hinner!


Vilken tråkig dag

Har verkligen haft en sådan tråkig dag.. Bara suttit inne och slappat och idag undrar jag hur jag kunat gjort de dessa månader ja varit inne o hemma med Trispie..?
Jag har väl fått en känsla o smak på ute livet, eheheh.. så skönt att få lite egen tid, komma hemmifrån o få komma ut ... Helt enkelt!

Visst är de annorlunda o spec då ens barn är sjukt men då kan man ju ialalfall ha gött samvete till att vara hemma . även om de ej var där av ja var hemma idag. Ja var ledig... Idag... så som måndag. Då begravninge o inskolning hos dagmamma med trista...

Om hon är frisk... hoppas! Får se , idag har honm haft hög hög feber. Nu sover men med ipren i kroppen då de är bara ipren som tar ner febern på henne, alvedon är helt jävla skit dåligt . hjälper ej för fem öre!!!
Får se vad som händer.... imorgon.?????????????????????

här kommer ett avslöjande skit kort på mig osminkad, ananrs bara visat med smink, men tuvärr sanningen här. Men sen sjukt trispie Tripp..

Rix Fm - Jävla idioter!

Lyssnade på ett klipp som Rix Fm hade imorse om diabetiker o deras sprutor.
De pratade om att diabetiker tar sina sprutor ofentligt på bla bussar mm och han som pratar tycker att vi bör gå in på toaletten o inte sitta o ta de offentligt.

är han helt jävla sjuk eller!
Om vi behöver en spruta kan vi inte invänta utan måste ta den!.
Samma som att ej låta en astmatiker få ta sin inhalator om han har andnöd o sitter på en buss utan han får vänta till han kommer på en toalett!

va faan fr är ju vårt levnadsett , de som gör att vi kan leva. Utan in sulinet så dör vi!!!!

Klicka in här:
http://www.rixfm.com/webbradio/frameset.php?type=audio

Gå in på morgon zoo sedan hissa eller dissa och klicka in er på : ola har fått nog av diabetiker sprutorNgn bör skicka in o skälla ut dem!" sista gng ja lyssnar på ddem ialalfall! IDIOTER....


Fortf sjuk

Trista är fortf sjuk eller rättare sagt sjukare. Igår var temp runt 38-39 i dag är den 40... Hon är mer tilltaglig och hängig!
Har stort sett legat i sängen hela dagen, varit små gnällig och sovit om de varannat... Så de var skönt att mna var ledig denna dag, kunde ta hand om sin dotter medan Mannen jobbat. inge vabb här nej!

så medan tripsie tripp sovit så har ja kopplat av med, dvs sovit.. Skönt... trodde ej ja skulle vara trött men är  slut, denna arbetsvekca kommer väl i efterhand... så de känns skönt!
Nyss kom min man hem o då blev ju trista gnällig direkt, hon som knappt sagt ett ord i dag, varit allmänt hängig blev till en grinsill.... snacka om att hoin vet vilka trådar hon skall trycka på:)

K'nns lite tråkigt att de varit så fint väder o ja ej ens varit utan för dörren!! men kommer åka iväg en tripp sen o handla lite om de går! Får se hur detta slutar medtrista... Vanligheten slutar jämt med inläggning på sjukan så ma hoppas ju ej det!


Dagens Blodsocker värden

9.1    kl 22.54
7.6    kl 22.02
8.4    kl 18.55
10.3  kl 17.57
4.8    kl 16.33
7.3    kl 15.04
6.6    kl 14.10
8.3    kl 12.34
11.1  kl 11.07
9.3    kl 09.43
9.7    kl 00.48

 Dagen innan och vid sängdax ett lågt bs på 2.9. Där av lite höga värden på morgonen.. En rekyl.

Av 11 st mätningar så var 2 st över 10 i s.. Doick dåligt faste värde då jag brukar vakna runt 4..
Tror även att om jag hade vaknat upp på ett bs runt 4 hade mina värden varit lite lägre generellt under dagen!
Samt nu när jag påbörjat nytt jobb vågar ja heller ej pressa värderna för mycket för riskera känningar o har ej varken tid el ork för de då allt blir strul med nya jobbet om man får sitta o käka bananer hela tiden! :)


Trista är sjuk:(

Tripsie Tripp ligger nu i sin säg med 39,1 graders feber och sover så sött.. Förhoppnings vis hela natten.
Hon får sina små kramper , el ryckningar imellan åt! ( nu förstår ja vad du menar Raija)
Hoppas de bara hör till febern o inget annat.. Men hon har dokc lätt för att få feberkramper så febernedsättande är jätteviktigt!!!

Idag blev hon som ni förstår hemma från dagis! även så imorgon... Och inget mer detta dagis för vår tjej, då vi ej är nöjda.De var kallt o dragit som attan på avdelningen. Inga leksaker till barnen, nästan bara utlänska barn, tror de var tripsie otvå till som var svenska( inget illa menat åt dem )

Så idag när jag satt på kontoret ringde min mobil. De var tjejen från utbildnings kontroet i kommunen, Hon berättade att vi fått en plats på en dagmamma presic där vi bor, endast 5 min ifrån..
Kunde de komma lämpligare!!!

Så imorgon skall ja dit o hälsa på men får se om hur trista på då febern är högre nu!!
Men glad är jag.. Då dagmamma är bättre för trista med  hennes imunförsvar. Och tror verkligen inte dagis var ngt för henne , inte just nu iallafall...
Hoppas bara att denna mamma är bra och att hon kommer klara av att gå där för sina sjukdommar och att vi klickar tillsammans, att person kemin stämmer.... sånt kan vara svårt!!!

Så imorgon vet vi mer!: spännande va?
håller tummar att Trista blir frisk o klarar av detta...Inget mer sjuk, Lite för mycket av den varan har vi haft!

Sedan till min svägerska Katta ( läs o besök hennes blogg  här : katta )

Vi hela familjen tänker på er och finns här för er! säg till vid minsta lilla så springer vi till er!
allt för barnen och er så klart!

De fick veta i dag att deras son Gurra kommer få bege sig till Göteborg för att genom gå en stor operation av hjärtat.. Som måste göra snarast annars riskerar han att dö!
De var värre än de trott och ul visade att han hade ett stort hål i hjärtat, större än tänkt...

Så de väntar nu på en tid för en tripp för att  bli stark!!!! En resa som aldrig kommer glömmas men troligtvis görde  han till en stålman med stål hjärta!!! Ett hjärta som ingen tjej kan krossa!


 

Jobb efter Jobb

Sitter här hemma nu med företagets jobb. Få betald de som skall, fixa papprerna till skatteverket så bokföringen blir korrekt samt lite annat..
jag är en sådan person som vill ha ordning o reda på ALLT. Struktur är A och Ö.. För migQ!

Lite svår då jag ej har ett arbetsrum ännu men de går ialalfall. Även om ja hade velat ha de på annat sätt!
Men nu är jag snart klar. Tog mig en lite blogg paus... heeheh!! Måste ju har ju inte bloggat sedan morgonen..
Saknar mig lite gör ni va? ler!!!!

Idag har jobbet gått bra, doick ej så mycket att göra... Fick ringa ett par samtal o fixa tomtkarta, planritningar och samt Mäklarbilder till de olika objekten...Lite kul. Då tele samtal med olika människor har vuxit enormt mycket hos mig då man blivit egen företagare och just dessa saker som ja idag gjorde har ja även erfarenhet av för husbygget har verkligen gicit mig kontroll och info till det. Så då visste man vad de menadde och lättare blir de att då ansöka o begöra detta!!

Samt fick post i dag.. heheeh på jobbet. lite kul. Min mail är snart i gng och sånt.. sådan som ja blir glad av!
Blev bara tre timmar jobb idag då min kompanjon har mycket att stå i  samt hon varit ledig i en vecka o ligger lite efter, mycket objekt ute på marknaden mm så jag kunde avverka en lätt dag.
Imorgon är jag ledig och även så på måndag, skall då på min mormors begravning!!!!

Men snacka om att ja är glad! Går dag in o ut med ett leeende på läpparna, är även ej lika trött som ja var när ja gick hemma..Nu fast ja varit uppe tidigt o varit på jobbet mm så håller ja igng till sent på kvällen, Så orakade ja inte innan...
Jag lever i en GLAD bubbla nu o mår bättre än på länge.. O bättre blir de ju mer ja kommer in i jobbet. klarar mig själv o får egna o självständiga uppgifter!!!

Dagens Jobb outfit!

Kommer här. fast utan skor och jacka!Sitter här fast de är dax

Sitter häär i min säng fast de är dax för mig att fixa mig, sminka mig och klä mig fint innfrö dagens jobb.
Idag blir de en kul dag tror jag, vi kommer korrigera annonserna , sånna saker som kommer bli mina uppgifter..:)
Men dagen kommer i sig bli en kort dag,  inte så många timmar i dag, känns lite bra. har ju redan jobbat mer än ja borde men de käönns så bra. ja känner ej av de i armen så mycket..

Säkert oxå för att aja inte använt den så mycket heller.. men toippen bra inskolning för mig..
:)

Nu måste ja ta arslet ut vagnen  el sängen rättare sagt... Måatw klä mig . kommer tbx!

Målat och fix på Huset

Nu på kvällskanten har jag fixat och pulat på huset eller rättare sagt på köket.
Jag har målat fönsternischar och väggar.. snart är de klart och då är de tapetsering som gäller!
Vi har valt dessa som fondtapeter.
Jag bara så älskar dessa och tror och hoppas på¨att de blir snygga i verkligheten, De är ju så svårt att se på en rulle hur de kommer att se ut....Snygg va??????????????

Sitter här med  en kännig på ett bs på 2.1 heeheh! hur kan jag då vara så i sinne som jag nu är? skumt"
kanske för ja nyss då slängt i min en choklad munk!""" och nu en clementin...
så en dos insulin till de blir de nog med för att inte få högt imorgon!

tror känningen var för att ja tidigare lågt över 10 och tog en dos insulin mensedan kom påatt  jag glömt att lantuset som jag då tog vid 21 tiden men vanligt brukar ta vid 18 - 19 tiden!!!

ja tycker att min kropp känner av lantuset efte ngn timme!
Så som om jag tar lantus vid 18 så får ja oftast lägre bs vid 20 21 tiden....... så vid den tiden jag tar lantus kan jag äta ngt och inte  ta humalog o ´ändå ligga bra i bs!!!
Så om ja då har rätt så kan jag slippa ta insulin nu och ändå ligga bra i bs imorgon för att lantuset gör sin del"!"""

Känner ni med lantus så med????????????????????????????? eller är de min hjärna som spelar sig ett sprattt!!!
Sorry men där så är de så för mig":)

Nu är de sängen som kallar! ja måste upp i tid i morgon, få lite saker gjorda innan jobbet. Vem vet , kanske en morgon löpning mot Lejondals slott ... ngr kilometrar blir de... Är de sol med så skulle de vara toppen start på morgonen!.. få se om de blir så!!!
Milla motiverade mig lite i dag!""" tack tjejen!!!
Måste verkligen  komma igng med min träning nu med när  jobbet är på G... jag vill så jobba och kunna träna ordentligt nu!
MEN BLIR DE HANDBOLL ELLER ENBART GYMMANDET???????????????

En bild från mitt spel med Spårvägen under de senaste året innan Trista kom till!
Inte mina bästa dar men iallafall:


Inskolning och redan sjuk

jahaa så länge fick vår dotter klara sig utan sjukdommar innan inskolningen blev klar! På tredje dagen med skolningen så slutade dagen i feber..
Hade dock en lite känsla av de då hon varit lite gnällig än vanligt men vet ej för de kan lika bra med vara pga vaccineringen... samt själva miljön är en påfrestning på henne!

Så imorgn blir de en hemma dag för henne vad de ser ut som...
Inte en sjuk Trista på dagis...
Hoppas detta kommer gå bra ändå under tidens gng .. Vill ju inte Vabba hela tiden...
ja vill ha en frisk tjej, hon har tidigare varit för mycket sjuk så goda dagar vill vi ha!!!


Mina blodsocker värden idag

9.3   kl 18.27
8.4   kl 16.45
6.8   kl 16.02
7.2   kl 14.41
6.2   kl 13.41
8.0   kl 12.44
5.6   kl 10.45
14.0 kl 07.30

Vaknade dock lite högt pga sent ätande igår... så ett värde på 14.0.  men fick ner de innan jobbets start.


Gårdagens värden:

7.4   kl 07.14
9.1   kl 10.23
10.7 kl 12.21
8.8   kl 14.27
5.2   kl 15.17
14.6 kl 17.36
7.4   kl 19.30
3.4   kl 23.03Höga värdet vid middagen var pga dåligt ätande under dagen enbart ett äpple efter frukosten. Sedan middag sent, Då blir de så här!!!!
sAMT EN KÄNNIG VID EFTERMIDDAGEN SOM GJORDE ATT JA FICK EN REKYL MED!

Så på vägen hem från jobbet så fick ja lågt, 2.1 i bs. för att ja tog för mycket insulin efter lunchen..:(
Men ändå så bra värden för att vara jobbets första dag. Då adrenlinpåslag är vanlig för mig, o ger min så höga värden!

samt nu har ja pennorna med , bättre värden för mig än med pumpen!! skilland??
skall bli kul att se långtidsvärdet senare!Min trogna vän! banana girl!!!!Dagens Outfit! samt jobb mm!


Blev lite enklare kläder i dag än första dagen på jiobbet!
Blev jeans/tajts från Hm, så snygga. Mia du vet vilka, sköna som attan. Sedan en tunnika från Espirit!.
Med scorett stövlar samt kappa från " förr i tiden" heeheh:)
Jobbet i dag var så himla kul! ja är så lycklig och mår så bra över att vara där!
Så mycket känns de som jag lärt mig i dag. Har även världens bästa lärare!!!!:)

idag fick jag lägga in objekten, intag kallas det. i capitex samt lägga in de olika spekulanterna i programmet coh gjorde även min första budgivning över datorn o sms!
Skickade iväg mitt första bud till de olika spekulanterna. jehaaaa!!!!!!!

Så kul, jag är så driven till detta. mer kommer...
Imorgon kommer ja få korrigera de olika annonserna vi skickat till Mitt i!... De kommer bli lite mer info móm texten samt bilder som skall med i tidnningen .. de soim mäklaren ej hade fått med i dag!

De har nämligen dead line viss tid o dag. Men sedan har vi yttligare en dag till på oss!
Så detta kommer vara mitt ämne.:)
Känner mig säkrare vid capitex i dag och känner mig mer hemma nu!

Samt mina  tider är bra. ajg får typ bestämma själv när ja vill komma io gå....
har redan jobbat ikapp mina timmar men vill bara jobba mer! Så de är så skönt!!!

De är så sammarbetsvillliga o hjälpsamma! kan de bli bättre!
Ja är glad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Saknar mina tjejer!

Saknar mina tjejer så när jag inte är med dem! De blöder i hjärtat när man inte ha sina barn hos sig!
Dessa kort glädjer o gör min tårögd när jag kollar på!
De är tjeejrna som villa ta dem , de älskar sin mamma så  sade dem!!!. så söta!!!!


Fenito!

Är helt sänkt i min lilla kropp! känner i varje led och lem... Ont i ryggen, . inteont utaqn mer otränad att sitta tror jag!!!! men de kommer med! allt jag nu gör är ju ovant för min kropp!!!! Så allt man vänjer sig med är bra!

mÅSTE DOCK KOMMA IHÅG ALLT JA LÄRT MIG PÅ REHABBEN OM MISCRO PAUSER MM.. så man får rätt start med jobbet och inte hamnar på ngt återfall!!!
Men nackdelen är att ja har så svårt att söga ifrån, utan jag kör på 110% direkt!!1 inte bra... då kör man på ett par månader o sedan ligger man där igen! Inte denan gng.! ja skall våga säga ifrån!
ta dag för dagen och ta vara på de. säga vad ja tycker men inte på fel sätt! utan visa att ja vill detta men i räött tempo mm!

De visste ju ändå vad o vem jag var och ville ändå satsa o ge mig en chans! Då kan de jku inte vara så dåligt???
Nus skall ja kolla garderoben o se vad nästa dags out fit blir!!!!...
fick även i dag användnig av min röda skeppar kavaj!...
Den ja en gng i tiden köpte av Petro och still is going strong!!!!!

bild kanske kommer sen!
gillar ni bilder på outfit eller skall ja skippa det???????


Diabetes, jobb och tandvärk!

Är verkligen inte en bra kombination, heheeh! men för mig har de gått bra!
Mina värden trodde jag i dag skulle vara katastrof, pga adrenalinet mm men har gått bra. Samt min matväg i dag har varit sämst.!

åt min frulle redan kl 07 sedan så åt jag bara ett äååle på hela dagen, middag sedan vid 15 tiden, inte bra det! spec då man är diabeteiker...
Tror jag som mest låg runt 10 på dagen men då tog ja ngr enheter och näör ja åkte hem hade de gått ner till 6.5 och under hemfärden så fick ja en käöning... så maten flög i mig när ja kom hem samt lite bullar o choklad. hatar dessa dagar då man äter dåligt. bara skräp som kommer i en då efteråt!

så morgon dagen måste bli mer struktuerad med mat vägen !! bara säga ifrån o gå o äta!! varöfr inte!, ma nhar ju rätt till de men ja vill visa fram fötterna ej sitta där o äta! hehehe skojjar bara!!!!

Inte nog med de, har sådan tandävrk så alvedon sjönk ner imig under dagen, hoppas ja kan hålla mig i två veckor till nästa tandläkartid!!! vill ej bli borta!!!!
Imorgon är en ny dag! en dag med bättre förberedbning!!!. ngn som har bra råd med  mat att äta då man ej kan stå o läga där samt vill ej åka iväg o handla!!! har tappat bort mig i maten när man jobbar så lite råd tack????

Nu kolla tv o dricka the. upp tidigt!!!!:) återkommer imorgon el senare ikväll:)

Första dagen på jobbet

Är nu avklarad. Är så stolt över mig själv att klarat av dessa 6 timmar. fast jag har ett minimal timmar på 10 tim i veckan att klara av...
Så 6 timmar i dag är så bra.! ja är mer än nöjd men så trött. Seg o slut i huvudet, ni vet alla intryck . nya ansikten, samt att man hela tiden ser glad och allt ut!!!

men ajg är nöjd! fick mesta delen av dagen sitta o kolla på, frågade mycket  och på slutet av dagen kom min datir igng!!!.. bara lite lösen som fattas!

Min handledare samt chef gick iväg på en lunch o möte så ja fick sitta där själv, jahaa tänkte jag!.. men de satte min på en uppgift med lite info som jag klarade ut! är så stolt över det!
sedan så kollar ja runt på capitex ohc lärde känna mig i programmet!!!!! mycket att l'ära!!! men kul!

ja är nöjd över folket och uppgifterna verkar kul!!!!
imorgon kommer ja få lära mig annonsering! jehaa!!!!!! börjar kl 12 men skall jobba senare då annonserna har en dead line!!!!..... kul!!!!! skönt att slippa morgon traffiken! men upp tidigt gäller ju ändå då inskolning med trista gäller!!!!! vilkt har gått bra!!! skriver mer om de sen!!! l ite trött nu!

Till er som messat mig o önskat mig lycka till idag! ledssen att ja ej svarat men tackar  gör jag här!
 hör av mig när ja är mer levande!:)

Dagens o jobbets första outfit!


Jobb debut!

Imorgon startar jag mitt nya jobb. inne i stan. jag som hatar stan! HMMM!!!
 bland en massa östermalms snobbar, men man skall ju inte dömma innan man träffat dem!

Lite roligt var att  min chef ringde i dag vid 18 tiden och önskade mig välkommen till jobbet imorgon, sedan så pratade han om att ja skulle få en mobil telefon el om de blev ersättning för de. . samt en jobb mail.! De glädjer mig så!!!!:) då vet man att de är redo att satsa på mig!!!!! sådan lite sak som kan göra en så glad!

Så imorgon kl 9.30 kommer ja infinna mig på joibbet och förändra min livstil enormt! hela vår familjs livstil blir annorlunda. men til lde bäöttre... jag är glad!

De kommer vara en jobbig tid i början innan man vänjer sig men de tar tid, bara stå ut!!!!
Återkommer imorgon o berättar mer om min första dag på jobbet!!!


Läkarbesöket!

Idag var jag hos min läkare för min armskada...
Första besöket hos den nya läkaren som kommer ta hand om mig o min medicinering efter rehabben!

Kom dit , har ju träffat han förr , ( min husläkare) så han fråga först om mina diabetes, om ja hade pump vilket ja ej har längre. sedan gick han vidare om andra saker i min sjukhistoria, fråga runt allt.
Ingen undersökning av arm el liknande utan bara koll hur min medicinering påverkade mitt bs och allmäntillståndet... sedan skrev han ut mina mediciner.... Så enkelt har de aldrig gått förr!! skumt:)

men ialalfall så villae han att ja skulle ta prover, hon tycker ja såg ut som att lida av vitamin och järnbrist!!!
S in på provtagningen blev de.!!! ja tror de är mycket möjligt då jag är så övedrtrött o seg jämt, har äen lätt att få järnbrist..... och vitaminbrist, jee de du, äter ju inte så bta mat så de är möjligt!!!!

men skall tbx i maj så då vet vi mer!!!!!. han tog även prover för gluten, hmmm:) varöfr=?? tror han jag är gluten allergisk eller??????
Men nu är de gjort! skönt!!! bara hämta ut medicinerna...
Även bokat tid till tandläkare då jag haft så ont.. kommer få söka akuten tror jag!!! en tand åker snart ut! så ont har jag!!! hoppas de ej påverkar mitt jobb nu bara!!!!!!


Första dagen på Dagis

Gick ok, Trista var så trött och grinig tror de var mycket efter veckan med tjejerna då hon vill vara med dem jämt och inte sova ngt! så en sliten o seg trispise steg in på dagiset, mötte alla glada människor.
POersonalen verkade super gulliga, lokalerna var bra, stora o ljusamen väldigt kallt var de.!

Så vi har nu köpt mockasiner till tripsie... så hon ej fryser om fötterna, fäör de gjorde ja o mannen min!
Idag var vi där bara i en timme, för rundvisning och möte med personalen!
imorgon är de längre tid men då kommer min man vara där!!! jag kommer jobba! jehaaa!!!!
Sedan kommer svärmor hjälpa till! Då hon o vaari är två viktiga personer i tristas liv och vi vill att dagispersonalen lär känna dem med!
 Eftersom de kommer vistas där o hämta o lämna trista ibland!!!!!

Men ihelhet så verkade dagiset ok, jag är nöjd! men att inskolningen kommer ta tid, jejeje de gör de. kan jag lova!
ngn tre dagars inskolning tror jag ej på med trista!!!!!!


Björn Borg skor!

Här kommer bilden på mina nyinköpta B Borg skor som jag fyndade för endast 120:-
Snacka om perfa inför sommaren!!!!!
Bra och enkla skor att jobba i samt att bara ha!

eLLER VAD TYCKS?

Första inskolningsdagen!

Är imorgon!, Lite mer nervös än jag trodde jag skulle vara men kul skall de bli!!
Tror nog mannen är skit nervös.. Hans lilla tjej börjar dagis!!! Jag har ju redan varit med om detta två gng tidigre med Iza och Tindra!

men känns ändå konstigt o nytt med Trista.... kanske för man blivit äldre o fjolligare heeheh!!!
Men imorgon bitti är  det! Ngn timme bara men ändå!! De är den enda dagen jag kommer vara med på inskolningen då jag sedan bölrjar jobba på tisdag... vill ju inte startaa jobbet med att vara borta !!!!

Men mannen min o svärföräldrarna kommer ta hand om de minst lika bra som jag skulle gjort!:)
ganska skönt ändå att ja får ta hand om mig själv denna vecka o komma in i arbetet utan att behöva tänka på inskolning o dagishämtning mm!!!! bara fokus på jobbet!

Återkommer imorgon om hur de var, dagis mm!!!

Späckad dag

Dagen var i röj enda från kl 07 då Trista öppna ögonen, både ja o mannen var uppe och klara med  att ätit frulle mm innan kl var 08. Inte dåligt gjort! Men va skönt de kändes då tiden o dagen blir längre! Mna får mer gjort!

Sedan så hade vi mys och kolla film mm med tjejerna. Vid lunch tid så åkte mannen min med Trista samt sin sin kusin Tommy och dotter Karma till simhallen här... Första gng för dem, första gng  för trista att bada i simhall.
De var i badet i hela två timmar, och hade så kul!:
Medan de röjde i badet så skjutsade jag in tjejerna till sveavägen för att lämna över de till sin far!
( ringde dig Madde , tänkte komma förbi o säga hej bara d¨jag var själv) men du svarade ej:(

Sedan bar de hemmåt och killarna hade ej kommit hem så jag passade på att vila lite, för sedan en lunch med gänget här hemma! Mc D blev det!
Tommy och karma var här ett par timmar, alltid lika kul.... sedan på kvällen tog vi bilarna o åkte tilll coop för att shoppa lite! Blev bla mat och ett par gummistövlar till tristas dagis tid!
Och jag köpte även ett hello kitty plåsterask till karma som älskar kitty!!!!! så glad hon blev!

Nu är vi hemma, vi köpte med oss en grillad kykling o satt o mös framför tv med tripsie. sedan så somnade hon som en stock!!! Ligger nu o sussa så jag har egen tid tidigt i dag!!! skönt!!!!
Dock tandvärk! usch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Så skönt med lugn o ro då tjeejrna har röjt här i över en vecka!! heeheh"! alltid lika underbart men alltid lika skönt med att vara själv:)En ledsen dag!

Igår kväll strax innan jag presic skulle gå och lägga mig så ringde mobilen, hemligt nr! så jag blev lite ställd!
De var min ma´mma som jag ej pratat med på ca 8 månader.... poga olika orsaker!
Men hon ringde, frågade hur jag mådde mm, sedan klämmer hon ut sig i gråt att Min mormor dött!

Min mormor har alltid betydd så mycket för mig genom alla åren! jag har alltid varit hennes favorit barnbarn!.. vi har haft en kontakt som få har, enl mig ialalfall! hon är mitt föredömme, en idol jag ser upp till!!! Min mormor som är som en mor för mig!

De jag är så ledssen för är att ja  ej träffat henne på de senaste månaderna för vi haft så mycket själva, och när jag ringde henne svarade hon ej så jag ringde min moster o frågade om mormor, hon sade att hon sover o bor hos min andra moster men jag vågade ej ringa dit då min mamma skulle vara där så jag tänkte att ja väntar ngr dar tills hon åkt!

Och så iveckan tänkte jag på henne sedan får man höra detta!!!!
Att min moster ej ens sa att hon var dålig blir jag nu efteråt arg på. hon sade att de var som förr! ingen förändring!
Klart man tror då man har tid att åka o hälsa på henne senare då!!! fy  faan säger jag bara!

detta kom som en stor chock, jag fattar ej ens de. jag vill ej fatta, vi ha kvar min mormor hos mig!
jag klarar ej detta!!!!!!! varför och varför just nu!!!!!!! Hur skall jag klara det här????????????????

varför är världen så orättvis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En kärleks Tripp

Idag fick jag o min man  en liten kärleks tripp till Göteborg... Vi gick upp ur sängen och klädde på barnen för att åka till Enköping o låta Faster nr 1 vara barnvakt under dagen...
Redan kl 06 satt vi i bilen och kl 07,45 satt vi på tåget mot Götet!!!

Riktigt skönt att få komma iväg så där spontant, 1:a klass åkte vi så gått om utrymme fanns de samt vi haade ett bord med mellan oss! underbart! Märks att ja aldrig åker tåg va????

Men kl 12 kom vi fram till Gtb Station, väntade på den förbeställda taxin som ej fanns där! hmm. redan betalt var den med! Så in till kundservic o lista ut hur vi skulle gå till väga men då ringde taxiföretaget o undrade vart vi var.!
vårt tåg blev försenat så där av strulen!

Men efter  ett tag satt vi på väg till Mölndal för att hämta ut vår fina nya familje bil!!! ja ni hörde rätt!!
Älskar den mer än ngn sin! så skön os snygg bil. vi är mer än nöjda!!!
Bara lite småsaker som ja skall lämna in den för som de ej hann göra innan vi kom!, Men bara positiva saker som vi får nytt ! jehaaa!!!

Så efter hämtning och kolla av så snygga bilar så bilade vi vidare hemmåt till stockholm. En lunch date fickj jag med min man! ja tog lköttbullar medan han åt snittzel.... sedan åkte vi. Vi bytte av varandra..Åkte även in på världens största godisbutik och handlade godis för 120 kr! heheheeh!! nnuhar vi bra till att höja mitt blodscker!!!!

Men iallafall så är vi nu hemma efter  en heldags tripp!!!! så mysigt att få egen tid jag o min underbara man!
Och tusen tack Katta med familj för barnpassningen o bullarna mm! tjejerna hade så kul!
Trista är väl förstenad av räddsla för pricken! heeheheh! skojja bara!!!!!

jag är iallafall över ölycklig för denna dag! den behövde jag mer än ngn sin just nu!!! har hänt en så hemsk sak i går! så jag mår piss.!!!

vår bil:
Klicka för att se nästa bild

Blondie!

Blev ännu en månad som blondie i gen då! Men vad länge man nu får sitta med blekmedlet i sitt hår, utväxten var lååång kändes de som!!!!

Jag njöt ej denna gng som blondie, utan var så inställt på att bli brunett! Så där med är de bättre o k-änns rättare nästa ggn att gå till frissan!

Snart dax för att ställa sig i duschen o ta bort detta! vill ju inte bli hårlös!

De blev inget.....

Av frissan som jag bokade idag, så jag skjuter upp de en månad. Tar en till blekning av utväxten..
Jag hade ej tid och lite andra saker som behövdes betalas med dessa pengar gick de åt till så jag får vänta till nästa löning istl.
Men de gör inget. jag kan gått vara blondie en månad till... Bara finjustera lite så man ej går ut och ser för djävlig ut!... Men de bästa med allt är att jag har bestämt mig till 100% att bli brunett!!!'
Känns så skönt!!! innan har ja ju gått o tvekat så!

Men men , idag blev en stund eller rättare sagt timmar vara ut med barnen i snön och solen. Så underbart!
vi lekte, åkte pulka stjärtlapp och skottade samt lekte med Moa ( vår mops)..
Sedan tog vi bilen åkte och handla lite mat och mannen gick in på woody o hämta förg till köket.
Kom hem och gjorde mat. de blev tomatsoppa med glass i!
 Tack Linda för att du visade upp Tomatsoppan! heehhe! de var gött!!!!

Nu slappar vi efter maten med en film på tv. Van Wilder. eller vad de nu var! ja bloggar ju. Tjejerna kollar!!

Blir till att natta Tripsie sedan ut igen o leka! Får ju passa på innan man starta jobb tiden! usch, nu börjart jag bli nervös igen!!!!.. Tänker tbx att  jag skulle ha gjort dittan o dattan medan man bvar mammaledig m ne har jag gjort de??? hmmmm:) jag har kopplat av! men de beövs med!!!!


Att leva med Diabetes!

Fick en komentar från en kille som med har denna skit sjukdom som mig, diabetes. Han skrev att han hittade mig i en diabetes tidning... Lite kul att man är med där! även fast jag inte läst de själv!

Ni som har tidingen kan väl länka mig el kopiera utklippet så jag kan få se vad de skrivit om mig! please!!!
Skulle även vara kul att ngn mer lämnade en komentar så jag vet vilka niu diabetiker är som läser min blogg!!
Vissa vet jag om som bla.
Elisabeth, Fia, Camilla, ´Tess, Johanna. och Åsa och min Nadja ibland! förlåt om jag glömt ngr! Men lämna gärna så jag vet om ni är fler!!!!
DÅ man vet om man skall forts skriva om sin diabetes!!!Saknar min animas pump. trodde aldrig de men saknar finesserna o pumpen, de vblev en del av mig!
jag saknar att kunna trycka i mig insulin  när jag vill, slippa resa mig o leta efter pennan mm!
Så den kommer åter bli en del av mig så snart ja lugnat ner mitt liv!!!!

Detta är en bild av mig o pumpen första dagen vi blev själsfrände !!!

Regnkläder mm

Kom just på att jag behöver ju inskaffa bla regnkläder och gummistövlar till Trista inför dagis starten..
Ngn som har ngn bra länk råd mm om bra kläder el stäölle att köpa på??????

vill ha fodrade stövlar då jag gillar dem bättre än vanliga gumistövlar!
Men regnkläder, enda kravet är att de är tvådelade....
ohojj. vad mycket som måste fixas innan hon börjar och värsta är att hela måndagen går åt läkrbesök, bla akkis med tristas imunförsvar.. och själv skall till läkaren innan  det . och även inskolning med henne med!
Fast bara en timme första dagen som turen var!!!


Toysarus!

Med tjejerna var de i dag... Har lovat dem att shoppa loss för deras pengar de fick då de fyllde år!.
Så de blev  typ en halvdag där inne , bara jag o tjejerna , mannen jobbade med köket hemma!
gick iallafall bra men de blev lite drygt efter ett tag då de ej kunde bestämma sig för vad de ville ha! och gå därifrån utan ngt fanns ju inte!

Men klara blev vi och hem kom vi , sedan blev  och mer mys. Kollade även på filmen , Van Wilder... skit bra film!
Tom med tjejerna gillade dem! de var ju tuttar i den! som de älskar, de har ju kommit in i den perioden nu:)
Nu skall jag ut o hjälpa min man med målningen för snart är väggarna helt klara i köket... inte långt kvar nu! jehaaaa....... Tjejerna sover alla utan Iza... hon kollar film o ritar som hon älskar!

Imorgon vet ja ej hur dagen kommer se ut!, men lördagen så ser jag fram emot! riktigt mysigt o kul skall de bli!
nu så.... ha de bäst!

jag o min stora tös i somras! vår mys stund är på kvällen då de små sover!


Vilken dag!

Känns verkligen som de ärt helg nu när mannen är hemma och tjejerna röjjer som aldrig förr"! Bara att prata i mob är juen ens uppskattad, alla ungar skriker och tjoar .. Så lite egen tid!!! skulle ej tro det va?

Men men  på tisdag startar jag mitt jobb! då jäklar springer jag omkring med finkläder och lägger ut objekt samt anonseringen på Mäklarhuset inne i stan! jehoooo vad underbart!" hoppas bara jag kommer trivas med folket som jobbar där!!!!! Man är ju jämt så nervös av att starta nytt!

samt hur skall man hinna med att ta hand om sitt egna företag?.. jag hinner, får bli senare sovtider heeh!
Men har även funderingar på att byta till bankens redovisningsbyrå istl för vår revisor vi har!
tjänar bägge pengar o tid på det!!!!
Så har tänkt göra de nu denna måand!!!!


Men men! sitter nu här och kollar på fuskbyggarna! fy faan vilka idioter de finns!
ring oss istl om ni vill få de bra gjort!!! heeheh! vi är inga fuskbyggare här nä!!!!!!

nu kolla vidare! ha de så länge!!! kramis!

Ny hårfärg?

Har nu bokat en tid hos frissan på fredag!
skall jag våga från att gå till brunett från platina blond! Är jag tillräcklig modig? passar jag i det! hmmm!
ja vet ej!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja är RÄDD!Q!!!!!!!

SÅ här :


hAR JAG TYP TÄNKT MIG ATT JA VILL HA DET!!!
eLLER SKALL JAG FORTSÄTTA MED BLOND???????Gammalt kort från sommaren! Men är så i håret ialalfall!!
hjälp tack!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Semla

har nyss klängt i mig en semla. usch fy sjutton vad äklad jag nu är! Men ibland så är de gött!
Iza ville ha en och tindra ångra sig så jag åt upp den då ingen annan ville:)

vi kom iväg en sväng här på förmiddagen hela familjen!. handlade lite mat och sånt på willys.! Man får ju handla för en hel flock då tjejerna är här! fy faan va dem äter. de är så smala o taniga men äter mer än mig:)
Blev även ett xbox spel till dem som var utförsäljning på som de köpte för sina pengar... självklart var de
high scool M. så klart!

Så i dasg blir de spela, samt kola filmer som mannen kom hem med ... ( sommaren med Göran bla!)
 Så skönt  för min man är hemma denna vecka, då han ej har ngt spec att göra. De stora jobbet startar om en vecka, ganska skönt att få egen tid tillsammans alla!!!!!
Sedan är de en hård vecka med jobb, inskolning och allt där intill! Fy fan vad död jag kommer vara:(


Lek, stoj och röj samt ny bil!

Är de här i huset med tre busiga o aktiva barn, gäller bara att ta på sig kläderna o ut o leka i solen o snön..
Kan de bli mysigare väder? inte här! helt soligt o underbart... bara ta vara på tillfället!

Natten  var ok, Trista sov bra även tjejerna med men de gör dem jämt om de i inte traskar i sömnen eller snackar i sömnen är de specialister på!:)

Får se om jag o min underbara man drar en tripp till Göteborg för att inhandkla vår nya Drive!
Fick ett sådant bra pris och vi har råd med den, så varför inte, vi behöver en bil till spec nu när jag börja r jobba.!
Går ej att inte veta om den vita ( kims jobbar bil) fungerar... för då står man där och kommer ej till jobbet... De funkar inte!
Klicka för att se nästa bild

Just denna  bil ör ddet!!! Denna är min pärla som vivill ha!!!

Har fått klartecken från bilfirman mm och skulle ta tåget till Gtb på lördag men nu vet vi ej pga finns inga vinterdäck till den, så om de ej kan fåp fram de el vi kan skicka dit ngr som passar så kan vi ej köpa den!
Vi måste ha bilen senast måndag då ja börjar jobba och  efter de hinns ej el går de ej!

Så håll tummar för mig:)


BVC Kontroll!

Idag vart de upp till BVC med Trista för en 18 månaders vaccination och lite vägning o mätning!
Vår stora tjej väger nu 12,6 kg och var 82,5 cm lång tänka er att hon vägde 2,4 kg när hon föddes och var liten tös!.( Som minst) nu en stor tös!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sprutan gick toppen, min stora tös iza var med upp och lekte så sött med trista .. så jag kunde prata med ssk om hennes utveckling mm. Eftersom vi bara varit där en gng innan pga vi bytt bvc efter flytten..
Berättade lite om hennes historia mm!
MEn allt gick toppen ,coh inga fel här på henne... allt toppen!:) tummen upp:)

Trista Ngr dar gammal!


Bodyn är från Polaren & Pyret stl 40.. Då kan ni tänka er!:)

Väntar ....

Sitter här och väntar på att min diabetes sköterska skall ringa mig för att ta mina värden per telefon.. för jag avbokade min tid hos hennne!!!!!

Så jag hoppas de skall gå bra. Men hitills så känner de hela bättre med sprutor än pumpen, har dock ngr små höga värden då o då under dagen men de får jag nog bort då jag klarat inställningarna helt...
är fortf lite osäker till vad o hur mycket jag skall ta till målrtiderna då man måste tänka om helt!

Är helt olika mot pumpen i räknesättet till diser o kolhydrater, vad man äter o hur mycket man skall ta mm!
Men kom ju lätt in i de i pumpen så de skall nog gå bra med:)

Ett stort steg på vägen!!!! bra det! återkommer med vad läkaren sade!

Väntar ....

Sitter här och väntar på att min diabetes sköterska skall ringa mig för att ta mina värden per telefon.. för jag avbokade min tid hos hennne!!!!!

Så jag hoppas de skall gå bra. Men hitills så känner de hela bättre med sprutor än pumpen, har dock ngr små höga värden då o då under dagen men de får jag nog bort då jag klarat inställningarna helt...
är fortf lite osäker till vad o hur mycket jag skall ta till målrtiderna då man måste tänka om helt!

Är helt olika mot pumpen i räknesättet till diser o kolhydrater, vad man äter o hur mycket man skall ta mm!
Men kom ju lätt in i de i pumpen så de skall nog gå bra med:)

Ett stort steg på vägen!!!! bra det! återkommer med vad läkaren sade!

Hemma och ont!

idag har jag bara varit hemma med  tjeejrna o haft ont, montan ni vet. fy faan vilken värk man kan få ibland. men som sagt var. sedan så släpper de lika snabbt..

Men en mysig dag i snöstormen så var de skönt att vara inne.... tjejerna o jag gick ute en snabbis på kvällskanten o skottade lite.... Tindra fastnade med skon så min man fick kommma till undsättning. heheehe!!!
Imorgon blir de till diabetessköterskan om vädret tillåter, då de är på andra sidanstan, så jag får se om jag tar de på telefonen i stl... och efter lunch är de upp till bvc med trista för vägning o mätning som ej gjort sedan sep förra året, samt vaccination.... hoppas hhon ej får feber efteråt!

Och har även lovat tjejerna att gå o hyra en film på ica efteeråt... så de blir en mysig dag... Mannen kommer även hem tidigare så ja får lugn o ro gå upp med trista....
Vem vet, lite shoppi ng efteråt? ja är så sugen på ikea!!! ngn som vill följa med?????????????????????

Måste även hämta vårt bord o vår byrå hos svärisarna men vi hinner ju aldrig .... vill fixa ordning med mina kläder ordentlitgt nu innan ja börjar jobba...

 just de. måste boka tid för att färga håret! Men bör jag göra de innan jobbet börjar el skall ja vänta till efteråt!???????????? de kanske ej känner igen mig
då!!!
Nu åter koll på bilar... hoppas på att de blir en sväng till Mölndal för ett köp!!!!!!


Hemma och ont!

idag har jag bara varit hemma med  tjeejrna o haft ont, montan ni vet. fy faan vilken värk man kan få ibland. men som sagt var. sedan så släpper de lika snabbt..

Men en mysig dag i snöstormen så var de skönt att vara inne.... tjejerna o jag gick ute en snabbis på kvällskanten o skottade lite.... Tindra fastnade med skon så min man fick kommma till undsättning. heheehe!!!
Imorgon blir de till diabetessköterskan om vädret tillåter, då de är på andra sidanstan, så jag får se om jag tar de på telefonen i stl... och efter lunch är de upp till bvc med trista för vägning o mätning som ej gjort sedan sep förra året, samt vaccination.... hoppas hhon ej får feber efteråt!

Och har även lovat tjejerna att gå o hyra en film på ica efteeråt... så de blir en mysig dag... Mannen kommer även hem tidigare så ja får lugn o ro gå upp med trista....
Vem vet, lite shoppi ng efteråt? ja är så sugen på ikea!!! ngn som vill följa med?????????????????????

Måste även hämta vårt bord o vår byrå hos svärisarna men vi hinner ju aldrig .... vill fixa ordning med mina kläder ordentlitgt nu innan ja börjar jobba...

 just de. måste boka tid för att färga håret! Men bör jag göra de innan jobbet börjar el skall ja vänta till efteråt!???????????? de kanske ej känner igen mig
då!!!
Nu åter koll på bilar... hoppas på att de blir en sväng till Mölndal för ett köp!!!!!!


Om Diabetes

Fick ett bra litet tips från en som komentrerat på min blogg, barbara om lite kost mm för bla oss diabetiker.. tackar. kommer garanterat titta in flera gng! samt tack för ditt  råd ang helg matträtter mm!

Så kika även in på denna sida där de står väldigt bra info om diabetes ....
                
 klicka här: http://www.perfecthealth101.net/diabeteskost.htm

LITE SNABB INFO:

Vad är Diabetes?

Diabetes mellitus kallas även för sockersjuka.  Det är ett problem som uppstår när socker, glukos, inte kan effektivt ta sig fram och in i cellerna där det behövs för att ge de energi.

Diabetes typ 1 uppstår när kroppen attakerar de celler i bukspottsköretln som producerar hormonet insulin, så att kroppen till en viss del förlorar möjligheten att producera insulin.

Diabetes typ 2 uppstår när insulinet, vars uppgift det är att leverera glukos in i cellerna, genom cellväggarna, förlorar den förmågan och blir mindre effektivt.  Enligt Socialstyrelsen drabbas 85-90% av alla diabetiker av diabetes typ 2.  År 2007 rörde det sig om 365 000 personer i Sverige.

Graviditetsdiabetes är som diabetes typ 2 men försvinner efter att barnet har föds.  Risken att drabbas av diabetes typ 2 är större för de som har haft graviditetsdiabetes än  de som inte har haft detJag fick ju min diabetes under de första veckorna i min första graviditet, redan vecka 12... och de sadeatt de var typ 2 grav diabetes och de skulle försvinna direkt jag fött mitt barn.. men efter 6 mån jag hade fått henne så gjorde jag ett test som visade att ja hade typ 1 diabetes...

De säger att de endast är 2 % av de som fått grav diabetes får behålla den o blir typ etta..
Men nu har jag fått höra att ja nog fick typ 1 direkt o att graviditeten var ett utlösande faktum... att ja skulle fått de förr el senare..
För om man får grav diabetes så brukar de utlösa sig senare i graviditetn  typ v 28... och aldrig så tidigt!
Men vet vet! nu har jag det! lev med det!!!


Då är man uppe då!

Har nu varit uppe ett bra tag. rätt skönt. Tjejerna är redan vakna o sitter o kollar på en riktig bra tjej film.
om en tjej som är tretton år men önskar sig vara 30 år ung o framgångsrik... kom ej ihåg vad den hettte...:) men ja gillar även den. Är med Jennifer Garner. tror ja hon heter i filmen!....

Rätta mig om ja har fel:)
Sedan vill ja tillföra mina kramar o alllt ja har till min b'sta vän Madde som har ej lite jobbig tid nu. vi finns här för dig och de vet du....allt kommer ordna sig och du väljer rätt besult!!!

Tänk på denna tjejen så vet du vart du har mig!.
Denna fina pilgrimsarmband fick ja av min älskade vän efter hon varit på en resa i frankrike tror ja de var..


RSS 2.0