Shoppingshumör!

ÄR ´på sådant enormt shoppinghumör, till huset. vill få alllt klart. vill köpa nya saker.. inreda mm! varför får man sådan ryck?

nu vill ja köpa en ny matta till v-rummet. en limegrön eller lila? sedna en byrå som jag hittat på ikea som skall vara i vardagsrummet med en liggande spegel ovanför!!
så snyggt.. men synd ja ej har orken att ta tag i de hela! heheeh!!!!

har ju typ tusen saker som behövs fixas ute först!!! så som med de resterande av altanen som säkerligen påbörjas i helgen om de ej spöregnar!
sedan skall vi putsa elller ta trä på huset... har ju hela tiden varit inne på Puts men lite saker som spelar in där med som gjort att vi avvacktar!! de skulle börja nästa vecka,,Men tankarna är nu i att klä in huset i trä. lärk eller ceder med resterand trä.. svart o fint och lite annat.... avslöjar inget n, ni får se .... när vi bestämt oss dvs:)

jaaja. får  se hur de blir med de hela! en ny matta ialalfall skall ja ha!


Kommentarer
Postat av: camilla forslund

måste bara säga att ni verkligen har det så fint hemma. bra smak. vi har flyttat till hu nu i sommar och håller på att fixa till lite, nu är det dags för killarnas rum och jag undrar var du fick tag i tapeten med stjärnor, har sett den förut och vet att den finns i flera färger, har inte tänkt rosa till dem:)

kram

2010-08-26 @ 18:08:33
Postat av: catta

milla!



tackar tjejen!.. vi har lååång väg att gå. inredningsmässigt är ju bara att drömma just nu om!!: vill ju inte stressa fram ngt presic!!!



de har varit ett jobbigt år med huset men i slutändan är man glad för de hela!

grrattis o va kul till huset ni köpt!!!



visst är tapeten snygg... vill du veta, så är den gröna som finns ännu snyggare!!!!!.. de är en riktigt kill tapet!



http://www.google.se/images?um=1&hl=sv&rlz=1T4ADFA_svSE361&tbs=isch:1&&sa=X&ei=tbR2TMO3O8vg4AbDpbTxBQ&ved=0CB8QBSgA&q=midbec+tapeter&spell=1



kolla på den sidan!.. de är från leverantören : Midbec... serien heter peckabo eller liknande!!!

349kr rullen !!!



hoppas du hittar den!!

kram

2010-08-26 @ 20:41:17
URL: http://diabetesochtraning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0