Så duktiga vi är!!!!!

faan va duktiga ja o mannen varit i helgen!
hela helgen har vi jobbat som aldrig förr! vi började fredagen med att göra klart typ hela  hallen, bara upp med tapeter o målerier!!!... samt golv!" men un derarbetet är stort sett klart!

samt lördagen blev de till att åka till tippen ett par gng för att slänga allt skit vi hade.... turen var attt vi hade stor bil! så inte med de, det spöregnade. men då är de mindre folk som skall slänga skit!
vi fick bort stort sett allt! bara lite bland sopor kvar!!!
sedna fortsatte vi inomhus o fixade... mös med tjejerna!!!

söndagen startade i strömavbrott hela dagen, de var hela bro som var strömlösa!!! strömmen kom tbx vid 17 tiden!!!
vi fixade på framsidan , tog bort allt , dvs allt soms stod där!!  hade ju ett antal stenar , ( areoc ) som vi byggde huset med som vi förflyttade.... sedan slänga o  såga upp trä pallar o allt efter ställningen som taket kom på!! de var ej lite heller! men nu är är de utplant o rakt, bara gegga o  sten där!!!!
efter de gav vi oss inåt o fprtsatte där! eller mannen min inte ja för ja var  helt slut! började känna mig¨hängig... ont i krioppen o halsen! så ja mös med tjejern!...
de försesten lekte med en nu kompis hela dagen smilla!! kul med nya vänner för dem!

nu är de full rulle här ute. inte regnmässigt då utan lastbilen kommer i kvarten o lämnar grus som vi skall fylla framsidan med! 50 ton grus!!! då kan ni tänka er!
och grävare kommer när vi är borta så när vi väl kommer hem ser de så fint o utstakat ut!



lånad bild från google!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0