Roadtripp med tjejerna till Öland!

Jag och mina tjejer tog oss en road tripp till stina ute i Byxelkrok högst uppe på öland!
vi tog bilen tidigt poå morgonen o åkte mot oscakrshamn därifrån tog vi färjan som tog ca 2.5 timme... sedan var vi framme på soliga Öland!

stina mötte upp oss. och vi handlade lite till dagarna vi skulle va dör samt grillningen på hällarna nere vid vatten på kvääöllen!

De blev en solig kväll på hällarna, grillning o bad, samt mycket mys!!... solnedgången,, kan verkligen säga att de var en av de bästa stunderna i mitt liv! så vacker o fint o mysigt!





detta är från h'ällarna, så fint o mysigt... ni måste uppleva de för att förstå!! tack stina fäör dessa mysiga dar!

ANdra dagen var rätt målningt. så vi tog biulen å åkte mot trollskogen, Tindra mådde ej så bra så vi tog de som de kom, hon hade feber o  hade ont i magen, hostade som fan!
mEN DE GICK ETT TAG...  vi gick o kollade i bodarna ochgick en runda i skogen. såg de skumma träden o var på väg mot  vraket på stranden men då fick ja lågt bs o fick vända om..... samt de går ej så snabbt med Trista  med sig! vagnen med var ju bara drömma om på denna skogsstig!:(

lite bilder här:;





AVSLUTAR  med bilder från resan neråt!!!







Åkte hem i går kväll vid 15 tiden, en lååång resa neråt ölandsbron tig vi denna gng! tog oss en timme att bila genom öland men var kul att ta ngt annat än båten,m samt båten var så trålkig.... inget att göra lite platser om de regnar vilket de gjorde!
Tjejerna var mer än snälla genom hela resan!! de satt så fin i bilen, ja som var så orolig att de skulle bli en mardrömms resa men icke sa nicke!!


Har mer bilder men de ligger på mobilen så dessa får ni se en annan gng!!!
nu skall jag fixa lite så höärs sen!
kram kram


Kommentarer
Postat av: Johanna M

Du är jättefin i mörkt hår :)

2010-07-31 @ 13:50:36
Postat av: catta

johanna: tusen tack gumman, vad glad ja blir!!!

kram

2010-07-31 @ 22:19:13
URL: http://diabetesochtraning./blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0