Fick beskedet!

Att imorogn blir de klara med putsen på vårt hus--- så underbart skönt! inte bara de att ha ett fint hus som är färdigt putsat. utan få iväg våra kära vänner med! de är super trevliga o sånt men man känner att man alltid måste tänka på dem o så vidare.... så skall bli skönt att få återgå till vardagen!

visst är allt ej klart även om putsen är klart. de ksall även stänkmålas. men de gör vi själva. sedna på med fönsterbläck och träpanelen på mittendelen av huset. sp de finns att göra om ja säger så!!
Men hela huset ser nu stort sett klart ut mot innan!

ingela , jajaaj kort kommwer. lovar er i morgon! tar kort under dagen! har inte velat ta när de står o jobbar o sånt så!!
Men håll ut!
sovrummet får väntas till de e klart. bara vissa har sett!!!

ni som sett, vad tycks?
nu mysa o ha de!!! kram  kram!

Kommentarer
Postat av: Teija

Vilket projekt ni har med huset! Roligt förstås men i alla fall. Min tur att säga heja dig! Och du har ju inte bara huset att tänka på...

Här har vi också varit förkylda i omgångar allihop men det skall väl snart ge sig hoppas jag. Annars är det bra, tack för att du frågar. Jobbar och står i förstås, pust och kämpar m M:s diabetes. Det har inte varit så roligt nu skall jag skriva... en dam med mycket vilja som gör som hon vill med det mesta just nu (hihi, var kommer då det ifrån;)...

Kul att det går bra för dig med pumpen nu för den har så många fördelar!

Hoppas du har en fin dag, kramar:D

2010-09-19 @ 10:26:37
URL: http://varannandag.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0